Heej På Dä..

jaha, längesen man hölls sig med en uppdatering här så det kanske är dags :)
Mycke har väl hänt sen 2 veckor tillbaka...jag har fått jobb..mycke jobb enligt mig..2 veckor...rena drömmen för mig som vikarie..Jag har vart kattvakt i veckan..rena rama underhållningen när man vaktar den katten kan jag lova..haha..Kommit igång med promenader..heja heja..haha..
Jag har blivit medbjuden på Ladies Night..och det måste juh vara veckans höjdpunkt...tjihoo...det ska bli såå roligt...så nu får jag längta ändå tills i Oktober..nedräkning pågår..haha..

Jobbat hela veckan..så underbart å kunna planera en vecka för en gångs skull :) å nu är det helg...å jag är trööött..men det ska bli så underbart skönt med helg...Hos min bror nu, men ska snart dra mig hemåt..slappa å inte göra en släng..imorrn blir det upp i ottan för att ta en promenad och möta Ääägoon vid jobbet..och sen blir det frukost på det...sen hem och städa och greja..sen hopp in i duschen och börja göra sig i ordning för kvällen och sen iväg till örebro, till Johanna! Där väntar Singstar och umgänge med henne och Malin..en kompis som vi träffade i Cypern..ska bli sååå skoj :) Längesen jag gjorde Örebro..haha..But here we come :)

Söndag är slapparnas dag...ååå så skööönt...

ja fantasin flödar inte direkt..men en uppdatering blev det iaf :)

Hej Hopp...