Snart Nytt år..

Och innan dess måste nog Ääster få iväg ett blogg inlägg..Hm..nytt år, ja jag vet inte men man borde nog ta sig i kragen..fy fan..det börjar inte bra iaf..min rörlighet nu är lika med noll..nu kan man kalla mig gammelfarmor på heltid..har så jälva ont i ryggen..där sitter juh nästan all rörlighet...skit också...har ont när jag sitter... :( det har kommit tillbaka..det som Josefin så bra ordnade för ca ett år sedan..jag blir på så jävla dåligt humör av det här så ni kan aldrig ana..buuuu...men det nya året ska väl innebära bra saker antar jag så går det inte över får jag lov att göra nånting åt det!!
Jaha, julen har passerat och med allt vad det innebär..fick mycke bra julklappar..presentkort på ikea..så nu kan jag shoppa till lägenheten :) och sen fick jag en "Tuss" som jag kan svänga runt med i mitt nya hem så det blir rent å snyggt..och sen fick jag massa annat smått och gott :) så jag är jättenöjd!!
Mulat i sig massa mat under julen, och jag är tröttare än nånsin..såhär trött är jag inte ens när jag jobbar, det är bra konstigt..men det ska nästan bli skönt å komma igång å jobba igen och komma in i rutinerna :) för nu känner jag mig som ett blekt gammalt troll...haha..!!
Igår blev det lite fest med tjejerna..sen en sväng upp till Tore..och sen for jag och therese vidare in mot Bistro..trevligt..blev lite dans..å skoj och skratt...haha..Spenderat natten hos fröken Karlsson...stackarn har juh knappt fått sovit nånting..för hon hade en snarkande och tungt sovande vän brevid sig...shit va bra jag sov..haha..
vaknade för en stund sen..går runt här och gör ingenting...Therese är i bakar tagen, flitig den där.. :) ska leka med Johanna idag tänkte jag..vi ska kolla på Shrek..kanske den roligaste filmen..haha..sluta ha grillparty på din lillasysters huvud..mohaha..den är så skoj :)
Det är skönt med ledighet så man kan umgås å träffa alla vänner..men nu känner jag bara att jag vill fira in det nya året och sen komma tillbaka och jobba..Låt den här månaden gå fort så jag får komma igång med mitt nya liv :)

Nytt år, Nya möjligheter...



Gott Nytt År!!

....

Tisdag...tre dagar kvar till ledighet...längtar så himla mycket..är så trött nu när jag går upp på mornarna, inge roligt alls..men bara å bite ihop för snart får man några dagars ledigt :) underbart...
Helgen som var har varit kanon, i Fredas kom jag hem från jobbet..duschade, drog på mig mysisar och åkte ner till Therese..kvällen tog en vändning jag aldrig hade kunnat trott..haha..jag Johanna och Therese bestämde oss för att dricka lite och sen kanske, men bara kanske bege oss till Bistro..å det var precis där vi hamnade...å roligt var det :) Kom hem, tröööött..och fick ett nattligt samtal..som var mycke trevligt :)
Lördan då!? Jo nu skulle vi på födelsedagsfirande hos S.B...mycke trevligt..stoj och skratt..haha..en riktigt lyckad kväll..fick med oss Bresso ut på hotellet där vi svängde våra lurviga :) en riktigt rolig kväll...
Söndagen bestod av Pizza, Julshow och adventsfika hos Therese...mumma..sen hem..somnade tidigt...utmattad..
Jobb hela veckan..känns skitbra..behöver alla timmar och alla pengar jag kan få..Måste spara, spara och planera nu inför flytten som närmare sig med stormsteg..ska bli sååå skönt å få nå eget...men är juh så sällskapsjuk..så får se hur det blir :) men roligt ska det bli...

Nej nu är det dags att snart ge sig iväg på fika till Sara som fyller år idag, Grattis Grattis!!


Hej Hopp...

Helgen är slut..

..och Äääster är för trött för att hålla sig vaken...

Godnatt mina vänner..
På Återseende

Vilken Helg...

Ja så var helgen över för längesen..och man ser glatt fram emot den nya som kommer :) ska bli skoj, Ska fira S.B som planerar att fylla år nästa vecka..så det ska bli skoj :)
Jaha, helgen som vart har vart kanon..i Fredas så åkte jag hem till Anki för att kika på idolfinalen..Idol soffan var het och många kommentarer slängdes ut..
I lördas begav vi oss till Örebro för att köpa julklappar ( var det tänkt ) Jag Therese Sanna och Sara drog iväg..först ordnade jag och Sara till oss i håret så vi såg ut som folk :) och sen shoppa vi loss..hmm..julklappar vet jag inte om det blev..och jag körde på mottot jag förtjänar det här och det här kan jag unna mig..haha..å visst gick det kanon..å glad blev jag..mohaha..hem och ordnade för den stundande festen hos Anki..som innehöll god mat och Singstar,..vilken kväll..helt otroligt..så jäkla skojigt :) sen gick vi på Bistro å skaka loss...
spenderade natten hos Anki i hennes sköööööna säng..sov så bra hela natten...Frank ringer och väcker mig " Jag kommer"..så då var vi tre som låg där..Ica släntrade in..då var vi 4..och sen kom folket på rullande band..blev Pizza och skratt..ÄÄääääästeeer..det kommer bli en kul flicka det :)
Ja en rolig och jättemysig helg har det vart..
Nu siktar vi på nästa...

Veckan består av jobb..glaaad för det...kommer få ihop skapligt med timmar denna månad iaf :) känns bra bra..
Jobb hela nästa vecka också så det blir fullt upp nu ett tag framöver..men det är så det ska vara..


Hej Hopp..

Tidig Morgon

Jaha, så var det äntligen Fredag...Gick upp tidigt imorse..pappa körde mig till Linde innan han for iväg till jobbet..börjar inte jobba förns kl 9 så slog ner rumpan framför datorn en stund istället för att lägga mig och somna om tills jag ska börja...
Var alltså hemma i Stråssa igår kväll och ordnande med diverse nödvändiga saker..och fick en hel del gjort också..måste ta mig dit oftare för att börja rensa ur mina grejer mm..för nästa år vankas det flytt :) ska bli så skönt..å då kommer jag få sova min säng varje natt...har sovit så otroligt bra denna natt..min underbara säng..mjuk och skön..saknar den så :) Men snart så...

Ska uträtta lite på stan idag efter jobbet..sen blir det en lugn kväll hemma med fokus på Idol finalen..spännande :) och imorrn blir det en tur till Örebro för klippning och julklappsinhandling innan det bär av hemåt igen och göra sig i ordning för kvällen...blir födelsedagsfirande hos Anki på Lörda med allt vad det innebär :D

Nej nu ska jag fördriva tiden med lite onödigt spelande i spelhallen...Inte jobb än på nån timme...


Hejråå..

Tlöööött

Usch va trött jag var imorse när klockan ringde..fyyy...kände bara att jag ville stänga av den pipande klockan och somna om..men serru det gick inte..var bara att masa sig upp och ge sig iväg..
Kom precis hem...rast nu och sen ska jag ge mig iväg igen..*gääääsp*...
Usch va jobbigt det är å vara såhär trött..får väl ta och slänga omkull mig en liten stund när jag kommer hem sen igen...

Helgen har vart så otroligt rolig :) I fredas blev det Idol och sjutsande på Sara och Johanna, som bjöd på underhållning..haha..I Lördas blev det middag, skoj och melodifestivalen hos Therese..och efter diverse incidenter så hamnade vi på Bistro..och det var skoooj det också..
I söndas blev det pizza hos Anki och sen begav vi oss iväg för att kolla på Martin Stenmarck som skulle sjunga..tjohoo..vilken röst..det var bra..men efter en stund öste regnet ner och vi gick därifrån...gick hem till Anki och kollade på tv och snacka lite...

Vill att den här veckan ska gå fort..vill att det ska bli Lördag :) för då väntar singstar...längesen jag tog en ton i dom där mickarna..så kanske ska fråga Anki om vi ska träna upp oss lite inför Lörda..haha..ska bli skoj som tusan :)
Känns som om det är så mycke nu...Julklappsinhandling, födelsedagar, jobb..det går i ett hela tiden..längtar tills jul då man får lite dagar ledigt och bara kan ta det lugnt...

Sara kom hem i helgen, så skoj att ha henne hemma här hos oss...känns så bra, mitt energiknippe :) Men snart är hon hemma igen..Läängtar :)


Nej nu ska jag laga mig lite mat...

På Återseende..

ÄNTLIGEN..

..kan man väl säga..Andreas har äntligen åkt ur från Idol..så jävla braaa...det var på tiden..final nästa vecka..som jag inte vill missa..glaaad blev jag iaf igår när det gultandade saken åkte ut..Yeeees!!
Hade mys med Therese igår..lagade Pop Up Pizza :) aldrig sett nå så smart med deg på burk..klar att rulla ut..jätte fiffigt..på med massa gott och skjuts in i ugnen..supergott..sen intog vi platserna i soffan och kollade på Idol..röstade för fulla muggar så att jag kunde försäkra mig om att jag gjort mitt..å kolla det gick vägen :) färgade Therese hår där i mellan som jag tycker blev riktigt bra, Pulp Fiction :)
Sen visste vi inte riktigt vad vi skulle ta oss till..skulle juh hämta Sara & Johanna i Örebro och det var ca 3 timmar kvar innan vi skulle åka..seeeegt..men vi åkte till Statoil och handlade gött som vi tyckte vi förtjänade...sen blev det till att åka in till Örebro lite tidigare..och sen hemåt igen..fast inte alls lika tidigt...Jag kan väl sammafatta detta bilåkande med mycke frustration, skratt och en fråga som poppade upp i mitt huvud hela tiden: Hur orkar hon? Var får hon allt ifrån? Haha..ja roligt var det iaf :)

Slog ner huvudet på kudden tjugo i fyra imorse..somnade ganska snabbt..
Och nu är det en ny dag...Lööööördag :) så himla skön dag...ska snart ner på stan och inhandla det sista tills ikväll..för ikväll blir det kalasande och middag..ska blir såå skoj!!

Nej dags att göra sig färdig..

Hej Hopp