Hääääääälgen är här :)

Jaaaa..helgen är här..som jag längtat :)
Borde egentligen ligga och sova nu..upp tidigt imorrn och in till universitetet för att plugga och sen vidare mot Göteborg..vore juh fint om man var lite utvilad..!!
Men om jag ska klaga liiiite...så kommer jag nog ha svårt för att somna..huvudvärken vill inte ge sig, trots att jag tutat i mig alvedon och massa vatten + att efter slaget jag fick i magen igår har gjort så att jag idag har ont på/i magen :( om jag ligger raklång eller går och står så går det bra..men så fort jag böjer mig lite framåt eller ska resa på mig så får jag ont :( Det är massa annat som krånglar också..så helt smärtfritt är det inte!! :(

Sååå nu har jag klagat klart!
Ägna nu någon minut åt att tycka synd om mig!! :)

Innehållsrikt ellerhur!? :)

På Återseende..

Skynda dig..

..veckan..skynda dig!!
Jag kan lova er en sak och det är att när jag sitter på det där seminariet imorrn så kommer det vara det mest långsamma seminariet jag vart på..bara för att jag vill ta helg och få freda fort fort fort :)
Jag längtar såå till Göteborg och Sara!

Kollar tv:n nu..Bonde söker fru och Greys..när ska jag hinna läsa!? Får bli efter greys...När ska jag hinna duscha då? Får bli efter läsningen.. Jag vet en som kommer var trött imorrn! Tur man får magnifikt sällskap på bussen till Örebro :)

Nej åter till Tv:n!

Adios...

Längesen..

..Jag skrev nånting här!
Eller egentligen inte nu när jag tänker efter..
Jaja!

Heeela långa dagen spenderades i skolan med massa plugg..och när sista föreläsningen var slut så var jag så otroligt glad för att äntligen få åka hemåt!
Hade en föreläsning idag som verkligen nerörde mig..den bästa föreläsningen jag nånsin vart på! Allt hon sa tog jag till mig..blev bara mer och mer säker på att jag valt rätt! Jag kunde sätta mig in i allt hon berättade..och roligt var det också! Tessan och jag satt och rös och frös för att det var så bra..
Efter den föreläsningen var det mest underhållning där vi mest satt och skrattade..Hehe (Förläsaren) Haha ( Vi) Hehe ( Föreläsaren) Haha (Vi) Här har ni min sammanffff...nej men!?
Ja så lite underhållande var den sista timmen :)

Onsdag imorrn och jag ska jobba...för första gången på väldigt väldigt länge! LIte extra klirr i kassan..inte mycke..men litegrann iaf :) Sen består resten av dagen av plugg och lite fix!!

Geee mig Fredag nu då så jag får åka ner till underbara rara Sara :)

Fredag morgon

Ja så var Fredagen här..sista dagen på praktiken..känns väldigt tråkigt! Dom här 3 veckorna har bara svischat förbi..fattar inte vart dom tagit vägen..men dom har vart underbara!!
Nästa vecka är det åter igen till skolan..redovisning av VFU uppgiften och massa andra uppgifter att ta tag i..Om bara inte tentan hängde i luften skulle jag känna mig ganska lugn!

Har längtat efter helg och eftersovmorgon och mys..Känns som om man behöver det!

Inte sovit nå bra inatt, vridit och vändit och kollat mobilen stup i kvarten!
Så tar jag mig igenom den här dagen utan en enda gäsp så är det sensation!

Dags att bege sig, sista dagen med barnen :S


Hjärtat Mitt ♥

<3

Mitt Hjärta Går i Tusen Bitar


Mellanlandning

Var tvungen att göra en liten mellanlandning här innan jag börjar plugga..
Fick ett sms från Johanna om att jag var tvungen att gå in och göra en intresseanmälan på 2st 4:or..Ser lite mörkt ut nu med tanke på att dom går ut om en vecka..men man kan alltid hålla tummen!!

Satt imorse och kollade igenom min kurshandledning..det skulle jag aldrig ha gjort..känns som om man har massor att göra samtidigt som man ska plugga till tentan..stressad till tusen, men ska försöka läsa så mycket jag bara kan! När tentan är gjord känns det som om man kan andas ut igen!!Det ska nog gå vägen..
Jag lever på " det löser sig alltid" för det har det faktiskt gjort hittills :)

Nej nu har jag inte tid med det här längre..Måste plugga i ett par timmar nu!
Önska mig lycka till!!

På Återseende..

Massa roligt

Ja nu har jag precis bokat biljetter till mig Therese och Angelica ner till Göteborg :) Vi ska äntligen få besöka våran underbara Sara!
Massa roligt att se fram emot nu känns det som..bara att boka boka boka in massa grejer så man tar sig igenom denna mörka höst :)
Förkylningen vill inte ge sig, den ligger kvar..men än så länge har jag klarat mig från feber och sånt!
Sista veckan på VFU:n nu..känns tråkigt för det här skulle jag kunna göra jämt! Men bara att härda ut..Drygt 3 år kvar innan man kan titulera sig som förskollärare! Lääängtar!!
Fick erbjudande om lägenhet förresten men det var inge för oss..så vi söker vidare! Jag längtar som tusan till den dagen då vi hittar en lägenhet så vi kan få flytta!!
Men det kommer..hoppas jag :)

En sväng över till mormor nu..sen ska jag återuppta pluggandet!!




Lördag

Ja som jag skrev så är helger fina dagar och den här dagen är finast av dom alla :)
Har inga planer alls idag..vet att jag skulle kunna göra massa annat istället för att sitta här och dega..men jag ska snart göra ett ryck och sätta igång!!
Vi får se vad denna dag har att erbjuda!? :)

På Återseende..

Nu så..

...är det snart Fredag :)
Ja jag gillar helger..det är fina dagar!!
Vad göra?
Träffa vänner,plugga, städa?, Tvätta? Ja jag kan nog även fylla denna helg med massa saker som jag anser att jag inte hinner med på vardagarna!!

Ge mig en vinterjacka förresten!!

Ge dig iväg

Nej, det verkar som om förkylningen är här för att stanna :(
Snorar och krånglar fortfarande..men jag är vid gott mod ändå!
Torsdag idag och jag vet inte riktigt vart den här veckan har tagit vägen..men imorrn är det fredag och sen helg :)
Ska bli skönt med helg..även fast jag älskar att vara på VFU så blir man trött om dagarna så det ska bli skönt med lite sovmorgon :)
Har massor att plugga också..tar lite i taget i hopp om att jag ska hinna gå igenom allt och friska upp minnet innan det är dags för Tenta! Ska försöka ta mig igenom en del i helgen...

Ska kolla lite lägenheter nu innan det är dags att dra iväg..




Foto?

Nu har jag fått erbjudande om att åka till sthlm och få ta kort! Precis det jag var på förut men då hann jag inte se bilderna:( någon som är sugen? Jag vet inte alls hur jag ska göra..

Stopp i systemet

Ja nu är det total stopp i systemet..snoret rinner och hostan är på ingång :(
jag vill inte få nån förkylning..men det var väntat! Kylan kommer mer och mer och sen sladdar jag runt bland massa barn hela dagarna..är nog inte så konstigt att man drar på sig en förkylning!
Kurerar mig hela eftermiddgarna när jag kommer hem för att jag ska orka med.. Ungefär 1,5 vecka kvar på min VFU..det ska jag väl ta mig igenom..sen kan jag snora bäst jag vill, bara jag slipper göra om VFU:n!

Var i Ullared i helgen med Therese & Sanna...och..Mona & Berit :)
Handlade en hel del, men välbehövliga saker..jag kände mig nöjd när jag kom hem och packat upp allting!
En riktigt rolig helg som bjöd på mycke skratt! Alltid skönt att komma hemifrån sådär...

Jag har slappat efter lite nu när jag har VFU..jag har inte läst så mycke i de andra böckerna som jag borde läsa i utan jag har mest koncentrerat mig på den uppgift som jag ska göra nu under VFU:n..Började läsa lite mer igår och idag fortsätter det..måste försöka ta mig igenom så mycke som möjligt så inte allt kommer sen veckan innan det är dags för tenta! Men det där ska nog ordna sig, jag har kommit fram till att det gör det ganska ofta :)

Nej nu ska jag ta mig iväg till jobbet..ännu en dag av upplevelser och intryck att ta in :)

På Återseende..

Ett gott skratt förlänger livet

Om detta är sant så kommer jag leva länge!
Väldigt lääänge om det fortsätter i den här takten..
Om Karlsson planerar nått mer soffbyte så kommer nog jag bli en sisådär 200 år :)
Jag klagar inte...
Men den kvinnan borde helt enkelt byta karriär..

Soff-Krängar-Karlsson ♥




Mitt i veckan

Skönt med Onsdag, ett steg närmre helgen och Ullared :)
Ska bli så roligt att göra nånting..och ta en tur till Ullared slår väl aldrig fel!?

Praktiken har kommit igång, känns underbart..är så roligt att få vara tillbaka och vara med barnen :) Jag kan nu konstatera att jag har saknat dom..MYCKET!!
Känns som om jag träffat helt rätt..Underbara känsla!!
Känns iofs konstigt att inte få åka buss flera gånger om dagen och åka till skolan fram och tillbaka..Men det är skönt att få vara lite mer på hemmaplan också :)

Letar letar letar lägenhet...vill flytta NU, helst igår!
Mycke nytt har hänt i mitt liv på sistone..men det känns ändå som att en flytt kan vara pricken över i:et :)
Miljöombyte!? Sakna Linde kanske vore något!? :)
Jaja, nån gång måste det dyka upp nånting..jag hoppas bara på väldigt väldigt snart!

Nu ska jag bläddra igenom lite läroplaner och sånt innan jag drar iväg på föräldramöte...


På Återseende..

Höstig Söndag

Solen lyser lite, det blåser..och träden har massa olika färger :)
Det är höst!
Jag hann inte riktgt med..åkte hem från Örebro här om dagen och kollade ut genom fönstret och upptäckte att jag helt missat att bladen på träden börjar få annan färg.. :)
Jag tycker det är mysigt, däremot gillar jag inte kylan så vidare värst...men som jag sa här om dagen, om några veckor kommer vi tycka att det här är rena rama värmen :) Man vänjer sig...

Imorrn börjar min VFU, det ser jag verkligen fram emot..ska bli skoj att få göra lite praktiskt nu igen :) saknar barnen! Så nu har jag 3 veckor framför mig att se till att jag lär mig ännu mer :)

När jag kommer til Kungsör så vill jag aldrig åka hem, trivs som fisken i vattnet här!
Snälla uppfyll min önskan nån...

Kanelbullens dag idag, ska ni äta några bullar?



Alltid är det något..

Sköna Lördag..
Klev upp tidigt imorse och åkte till Pappa och Eva..Vart här hela dagen..stannar över natten, känner inte alls för att åka hem! Är inte så ofta man träffas heller så det är skönt och avkopplande att vara här..
Ska sätta mig framför tv:n en stund innan jag somnar...

Jag har en orolig känsla i magen...
Alltid är det något..

Fredag - friday - freitag

Äntligen är det Fredag..sista dagen i skolan innan VFU:n drar igång..ska bli så skönt..och roligt framförallt :)
Ställde klockan tidigt imorse..Startade dagen med en promenad..burr va kallt det var men ändå jätteskönt! Fixade frukost när jag kom hem och nu har jag filat på det sista inför seminariet idag så nu anser jag mig vara klar..
Ska fixa lite här hemma och greja och sen göra mig klar för skolan..drygt att semniariet läggs på en fredag efermiddag..men vi har haft en väldig tur hittils så jag ska väl inte klaga! Får låna mammas bil så jag slipper åka buss :)
Helgen känns planerad/oplanerad..jag vet inte riktigt hur den ser ut..men imorrn åker jag iaf till Kungsör för att fira pappa och sen får vi se om jag blir kvar eller åker hem..som sagt..planerad eller oplanerad!? Njae, tar det väl lite som det kommer :)

Nu drar jag..Hej Dåååå..

Tidig Morgon

Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga
Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga

Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga
Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga Plugga

Min hjärna går på högvaaaarv!