Nyfiken i en strut...

...oppna pa locket sa tittar Callo Ballo ut..



Jag gillar inte nar Ica har hemligheter for mig :)








Hemma om 16 dagar..det ni :)

Ingen Rubrik :)

Jaha Mandag idag..ny vecka..harregud vad det springer pa fort..
I mandas kom Jeanna och Bettan till Cypern..saaa glad att se dom..dom packa in sig pa sitt hotell rum med mig och Johanna efter..det korkades upp och satt vi pa balkongen och prata och prata och prata..kandes precis som hemma.. det blev en mjukstart till utgang men kul anda :) veckan med dom har vart otrolig..vi har festat,umgatts och atit god mat :) Nikitas blev deras favorit..precis som jag trodde.. idag var det deras sista dag..forst frukost pa zorbas sen hem till oss..kasta oss i poolen..sen hem och duscha och umgas dom sista timmarna innan dom skulle aka..usch..var inge roligt att saga hej da..vet att vi ar hemma om typ 3 veckor..men anda..det kandes sa trakigt..det har vart en helt otroligt rolig vecka :D
Och sen ringde tok Sanna nu i veckan och chockar mig totalt sa jag haller pa och ramlar av sangen...HON & PATRIK kommer till Cypern...det ar heeeeelt sjukt..jag har inte sett den flickan pa 2 manader och nu kommer hon hit..langtar som tusan..ska leta pa deras hotell nu i veckan sa jag kan sta dar med min trumpet orkester och valkomna dom till cypern..haha..nej men det ska bli sa skoj..har juh inte sett nan av er pa 2 manader och sen nar nan nara kommer ner..ja da blir jag alldekes till mig..haha.. :D det kommer bli en kanon vecka..det kanner jag pa mig!!
Sa pa Freda ar det exakt 2 veckor kvar tills jag och johanna star pa svensk mark..da har jag vart borta i 12 veckor..vilket kanns helt overkligt..komma hem och traffa alla..komma in i rutinerna hemma..ja det ar langt ifran verkligheten just nu!!
Men jag kan utan tvekan saga att detta ar min basta sommar nansin..och det kommer definitivt inte bli sista gangen!!

Det var allt for mig!!
ha det bra mina vanner!!

Puss&Kram

Lugn och skon dag

Sondag idag..lugn och skon dag..kande mig for en gang skull utvilad nar jag vaknade imorse..eller imorse..pa eftermiddan snarare :) Johanna gjorde sig i ordning och gick till jobbet..jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta pa en dag som denna..sa jag gjorde mig i ordning..gick ner till efterfesten shoppen dar Malin och Johanna satt och at..handla en t-shirt, satt och prata med Malin en stund..upp till receptionen prata med Johanna..sen nu sa sitter jag har..och senare ska jag hem och kolla pa film..jag tror inte att dagen kan bli mycke mer lugnare och skonare an sahar.. :)
Hmm..den har veckan har gatt sa fort att det ar otackt..Och imorrn borjar en ny vecka och da kommer Bettan och Jeanna..shit det ska bli sa kul och traffa dom..kanns helt overkligt att nagon hemifran kommer och halsar pa..herregud.. jag ar sa glaaad och vill bara att morgondagen ska ga fort fort..och sen pa Freda anlander Ida och Moa :) ska bli sa javla kul och traffa dom..sa nu har vi fullt upp i 2 veckor..ska bli sa skoj!!
Fick aven liten svenskt besok av Madde Karlsson fran Strassa :) hon anlande med buss..till ayia napa fran fig tree bay och sen begav vi oss hem till oss..jag gjorde mig i ordning och sen korka vi upp ute pa balkongen..en jatterolig kvall maste jag saga..aven fast jag smet ivag en svang :D jatteroligt a traffa henne!! Onskar ni andra ocksa kunde komma ner..saaaaknar er!!

jaja, det var juh tankt att jag och Johanna skulle flyga hem den 10 september..men sa blir det inte..finns inga flyg hem :( sa som det ser ut nu sa flyger vi hem den 14 September..inte riktigt klart an men vi far se hur det blir..nan gang kommer vi hem iaf :)

Nej nu ska jag kila ivag hemat...ta en dusch, ata och kolla pa film.. :)

Hoppas allting ar bra med er dar hemma!!
var radda om er!!
Saknar er!!

Kram Kram


Antligen

..har jag lagt ut lite kort pa bilddagboken..men det blev inte manga..for jag orka absolut inte sitta och lagga ut bild for bild..Java skiten funkar inte har nere pga sakerheten..sa det blev bara nagra..far lagga ut fler bilder nar jag kommer hem..
Men jag funderar pa en grej, vad skulle jag gjort om inte min snalla bror lanat ut sin kamera!!?? Tuuuuusen TACK!!

Nu ska jag kila hemat och ata nanting!!


Hejraaaa




Om ni vill kolla pa bilderna gar ni in pa
www.bilddagboken.se och soker pa Caroolajjn

Roliga t-shirtar :)

Jaha, Tisdag idag.. Bodil akte hem idag..vilket inte alls var na roligt.. lite tarar kom men vi kommer att halla kontakten..kanns bara konstigt nar man traffat nan varje dag och sen ar det inte sa langre..precis sa kandes det nar jag akte hemifran..och den kanslan forsvinner juh aldrig :( saknar Bodil redan..och saknar er dar hemma sa..vill vara med pa era galna upptag och ringa er varje dag utan att det kostar skjortan..precis som vi brukar..!! Men men..jag ar pa Cypern och lever verkligen liiiiiiiivet..haha..trivs fortfarande sa javla bra och vill juh som sagt inte aka hem..men om 5 veckor star jag pa svensk mark och kommer da ha en fantasktiskt rolig sommar bakom mig..kara nan..haha..
Jaha sen jag skrev sist har det juh hant en del..eller ja allt tanker jag juh inte skriva har..mohaha..nej men jag har atit penicillin i 8 dagar, vart pa battur, shoppat som aldrig forr med Bodil pa hennes lediga vecka, atit tarta, haft en galning pa balkongen..ja som sagt lite blandad kompott.. :) blir mer uppdatering nar jag kommer hem..hihi..

Sa idag gjorde vi t-shirtar ocksa..sa javla roligt..tycker vi iaf.. :)
Pa framsidan har vi skrivit Bushuey (forklaring far ni senare) sen ar det en bild och sen star det ayia napa 07!

Pa baksidan har vi skrivit meningar som var och en av oss sager nastan jamt
Jag : I've met a really nice english guy :)
Johanna: I'm in the poolbar, wont be long!
Stephanie: Jag ar kat ( vi har lart henne lite svenska) haha...
Bodil: I've been shopping (again)

Nu inser jag att nar jag skriver det har sa ar det inte alls roligt..men ja ni vet..man maste nog vara med om det for att forsta..men som en del av er vet sa tycker jag juh att engelsmannen ar heta i ar...haha..
Far visa er t-shirten nar jag kommer hem och beratta... :)

jaha, annars flyter det pa bra har nere..livet leker och jag mar bra..

Nu ska jag och Johanna ata mat sen ar det hemgang och sova for mig och Johanna jobbar natt...


Ha det sa bra allihopa!!

Puss&Kram