snart över

Äntligen Måndag kväll :)
Jag har var så trött hela dagen..men det har vart en bra och trevlig dag :)
Spenderade först några timmar i skolan och sen blev det lite shopping med Johanna och Jonny..
Men nu är jag så trött så jag knappt kan hålla ögonen öppna..
Måndagen är snart över och jag laddar för en ny..härligt!

Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen dra täcket över mig för nu är jag bra eländig..


Från Söndag till Tisdag

Jaaaaa..det vore en bra idé! Att skippa måndagar och göra ett hopp från Söndag till Tisdag..för just idag är jag inte speciellt pepp på att det är Måndag!
Känner mig sååå trött..och huvudet känns som en stor ballong så idag är inte Måndagen någon hit alls :(

Sitter kvar på universitetet i väntan på att Johanna och Jonny ska plocka upp mig..
Har gjort klart det sista med arbetet och skickat in..Nervööst..men men..första arbetet..man lär sig mer och mer under tiden och det kan bara bli bättre och bättre!! Jag intalar mig det...

Nej, nu ska jag nog ta upp mitt umgänge med Rimsten och sen bär det av mot Marieberg :)

På Återseende..

Ingen nolla

Nej nu är jag ingen nolla längre (?)
Nu är jag färdig inskolad och numera en etta!!
Har vart riktigt roligt med många galna grejer :)



Fynd på marken


In love?

Nej nej, det är jag inte..speciellt inte i den mannen som jag tillbringar mest tid med för tillfället..Olle Rimsten! Japp han är jätteintressant, han försöker få mig att förstå och ta in allt gällande skoljuridik..sååå spännande!! Nej, jag var tvungen att ta till en liten paus..den här pausen startade för ca 40 minuter sen..så egentligen borde jag dra mig tillbaka till min älskling och ägna all min lediga tid åt honom..men jag drar mig för det, det gör jag verkligen!!

Carro ♥ Olle


Ser fram i mot kvällen :)

Lovely

Åååå..första dagen på hela veckan som jag inte ställt klockan..jag bestämde mig för att sova ut idag!Vaknade utvilad och inte försent heller så nu har man hela dagen framför sig, den ska jag ta vara på! Lovely
Var i skolan hela dagen igår och började skriva på vårt paper. Vi kände oss ganska klara när vi åkte därifrån, ska fixa det sista på måndag innan det ska vara inlämnat kl 12.
Är så skönt att få vara ledig, jag njuter av varje minut :)

Den här helgen kommer bli den bästa på länge! Mycke roligt som står på schemat..
Johanna och Johnny kommer hem, ÄNTLIGEN!!Har saknat dom så mycket..drömmer om dom om nätterna att dom kommer hem med tomma resväskor och andra tokiga grejer..men nu får vi äntligen hem dom, vilket ska bli helt underbart :) Sara kommer hem från Thailand..så kanske har jag en chans att få höra hennes röst, den har jag inte hört på väldigt länge nu så det lääängtar jag efter :)
Blir en tripp till Kopparberg imorrn med Mamma och Carina..är så mysigt att gå på marken och småfrysa lite och känna solen i ansiktet..så jag har beställt sol till imorrn :)
Annars så har jag massa andra roliga grejer inplanerat..känns som om det här helgen kan bli nånting utöver det lilla extra :) Jag har en bra känsla i magen...

Nu tänker jag plugga ett par timmar..och sen tänker jag njuuta av ledighet och helg och försöka lägga plugget åt sidan till sönda iaf :)

C♥

Vart börjar jag?

Har tagit fram massa litteratur nu som vi kan ha användning för när vi ska skriva vårt arbete..Men vart börjar jag? I vilken ände!? Massor att läsa igen, och sammanfatta och försöka få med för att det ska bli så bra som möjligt..Just nu så känner jag inte alls någon inspiration när jag vet vad som väntar imorgon..men det är väl lika bra att sätta fart så att jag kan njuta av helgen istället när den kommer :)

Vart på Information om VFU idag och besökt min VFU plats..känns jättebra, och jag kunde idag konstatera att jag saknar barnen jättemycket..krälar hellre omkring med dom på golvet och leker med dom än att sätta näsan i böckerna..men då får jag väl tänka så att när jag väl är klar med allt som har med min utbildning att göra, ja då är mitt jobb att umgås med dessa underbara barn hela dagarna..!! Det här känns så bra och helt rätt..

Så därför är det bara att bita ihop imorrn när vi ska träffas och skriva på vårt arbete.. för nu kan det bara bli bättre!!

 

Drömmen ger oss det vi önskar i vaket tillstånd


Ventilation!?

Ja på en blogg så ventlieras de flestas tankar eller funderingar på ett eller annat sätt..
Jag är likadan..skrev tidigare att mina inlägg började bli ganska innehållslösa..men det är väl så, det går upp och ner..Ibland får man till det och får ur sig det man vill få ur sig men ibland så kraschar det helt och blir pannkaka av allt ihop!
Vart i skolan några timmar nu på eftermiddagen..och idag så hävde hon ur sig något igen (som hon alltid gör) men idag tog hon priset IGEN! Jag smäller nog snart av tror jag...
Men jag vet inte, jag vet inte, jag vet inte..nej jag vet inte!!
Ja ni hör juh, man blir juh som man umgås..haha..

Nu laddar vi för att skriva ett arbete som ska vara klart måndag kl 12.00..hujedamej..det gäller att ligga i för att det ska bli så bra som möjligt!! Men det blir nog bra...
Jag har börjat tänkt att allt löser sig så småningom..och gör det inte det, vad händer då?
Jag tror jag överlever det iaf..

Imorrn blir det besök på min VFU plats och sen vidare till en informationsträff och sen är det bara att bege sig hemåt för att läsa och plocka fram den bästa litteraturen för att kunna lösa frågan vi ställt :)

Mmm..så blir det :)

Höst

Ja när man sitter och tittar ut genom fönstret så ser man verkligen att hösten har kommit..
Lite grått och trist och det blååååser!
Jag sov så länge jag kunde idag, så himla trött idag!
Ätit frukost och innan jag vet ordet av så är det dags att hoppa in i bilen och bege sig mot Örebro för ett seminarium..
Kort dag idag igen, men däremot så slutar man inte så tidigt så jag kommer komma hem ganska sent..
Blir skola hela veckan, har massor att göra..så nu längtar jag till helgen då man får vara lite ledig igen :)
Eller helt ledig blir jag aldrig..hmm..

Är så himla skönt att ha något att se fram i mot, det lättar upp lite i höstmörkret!


På Återseende!

Frågetecken som ska rätas ut?

Ja nu snurrar det sådär mycke i huvudet igen!
Why?
Ibland har jag lite problem med att reda ut dessa frågeteckan och tankar..
Jag bygger upp ett senarie i huvudet och sen bollas den runt ett par gånger, sen far dom runt ännu mer och försvinner inte riktigt..därav min bristande koncentration ibland!? Hmm...
Nej jag bara önskar att det nån gån kunde bli sådär som man formulerar sina tankar..
Bryta av i vardagen lite..
Hmm..ja det kommer ta ett tag innan dessa tankar och frågetecken rätas ut, det vet jag..jag känner mig själv och vet hur jag funkar..men tänk om det kunde bli så att det inte blir så denna gång!?
Ja ni ser..det bollas runt för fullt där uppe :) 
Nej nu förflyttar jag mig till sängen och fortsätter mig tv tittande där..

På Återseende..

Samtalsämne

Ja jag kan nu konstatera att mitt samtalsämne som jag alltid tar upp är min skolgång för tillfället..finns mycke att berätta, mycke jag behöver ventilera för att få det ur systemet lite! Blir det tjatigt? Det tror jag alla gånger men ni är underbara som lyssnar ♥

Hmm..Försov mig imorse så min dag startade inte alls bra..känns inte som att jag vaknat än :) Men jag hann till bussen iaf..kom till skolan och 3 föreläsningar väntade..höll på å somna på alla 3..var så otroligt trött och hungrig..missade frukosten när jag försov mig :( Skulle göra lite uppgifter till seminariet imorrn..och naturligtvis kom jag även denna gång hem med något i bagaget att berätta..puuh..!! Men jag försöker tänka positivt, det gör jag verkligen..och sen räknar jag till 10 både en och två gånger om dagen..funkar än så länge :)

Nu ska jag ta en dusch och och sen äta nå gött..Sen backar jag till och parkerar mig i soffan..heeela kvällen :)

 

C♥


Söndagen..

..lyckas infinna sig varje vecka!
Bra tycker jag, för söndagar är alltid lite segare än andra dagar..precis som det ska vara :)
En "göra ingenting dag" brukar jag oftast ha på Söndagar!
Men att inte göra nånting det funkar inte idag..jag måste som vanligt läsa..känns som om man pluggar 7 dagar i veckan..men när jag är klar med det så kommer det kännas skönt å då kan jag slippa tänka på det!
Till kvällen blir det lite Mary Kay party..ska bli trevligt..sen blir det bara myskväll hemma och ladda inför en ny vecka!!

Haha..man blir glad av vissa saker, det är det ingen tvekan om :)



Det springer på..

Jag har nästan aldrig vart med om att veckorna går så här fort..Känns som om jag knappt hinner med hälften av det jag ska göra..hujedamej! Men det är gött..jag längtar till helgen :)
Jag har fått reda på min VFU plats också :) som blev här i Linde..sköönt då slipper jag sitta och åka..ska bli hur skönt som helst :) en liten paus i allt flängande!!
Är hos mamma nu men ska snart hemåt och läsa litegrann och så..
Imorrn har jag en ledig dag från skolan men helt ledig det blir jag inte...Måste försöka läsa igenom allt tills på Torsda!
Men jag vill hinna med en tur upp till Storå också och hälsa på min Angelica :)
Jag får ligga i som tusan ikväll så kan jag nog ta mig en liten tripp imorrn :)

Vet ni!? Jag är så mycke roligare att plugga med när jag är glad och positiv..
Visst är det så! :)
Men ibland så får jag bita mig i tungan och räkna till 10 för att stå ut..haha..

På Återseende..

Koncentrationen, vart är du?

Söndag..En lugn och skön dag..har bara gått omkring här hemma. Läst lite och sen gjort nånting annat och sen försökt att gå tillbaka till läsandet igen..Men det går inte..Jag undrar vart min koncentration har tagit vägen!?
Jag känner mig så orolig i kroppen..
Jag måste få tillbaka min koncentration för att hinna läsa allt och hinna med allt som ska göras till på Torsda..puuh!! NU känner jag mig stressad igen..
Jag tar en paus nu för att kolla på lite bra serier och gör ett försök till kvällen igen att läsa och ta igen lite..
Oron i kroppen finns kvar där, undrar när den kommer lägga sig..
Ska försöka börja ladda för en ny vecka och ta mig igenom denna också..


Saturday

Vaknade imorse och kände mig väldigt utvilad..skööönt som tusan :)
Ätit lite frukost och myst runt här...
Undrar lite hur dagen ser ut..Blir iaf en tripp till Örebro :)
Skulle ha bekantat mig lite med min vän Dewey men det får jag ta igen imorrn...
Njae, nu gör jag som min alarmsignal säger till mig...
Dags att ta tag i den här dagen!!


Wiiiieee

Var med och tävla om en jättesnygg klocka :)
http://klackarnaitaket.blogg.se


Lovely Day ♥

Mys Mys

Så var snart Fredagen slut och Lördagen väntar :)
Har haft en riktig myskväll med tända ljus och avnjutit en riktigt god hemmagjord pizza :)
Mitt internet gav upp här en sväng men sen fick jag det att funka igen..
Nu sitter jag här och gäspar och finner väl egentligen ingen anledning att sitta uppe så jag funderar på om jag ska gå å lägga mig och läsa lite och sen somna tidigt :)
Imorrn blir det örebro med lite shopping, mat och bio :)
Och Söndan får bli en plugg dag..
Lugn och skön helg är precis vad jag behöver :)

Ne nu säger jag Godnatt!!
På Återseende...


Hääääälg

Så var det Fredag och den efterlängtade helgen är här :)
Seminariet gick skapligt idag..nu gäller det att ladda inför nästa vecka och det ska jag göra genom att ha en sån skön och lugn helg som möjligt :)
Ikväll ska jag göra lite pizza och kolla på Idol tänkte jag..Riktig Fredagsmys!!
Imorrn hoppas jag på Örebro med liiiite tittande i affärer, kanske shoppa lite och sen mat och bio på det :)
På Söndag tar jag tag i skolan..känner att jag måste koppla bort den lite och få njuta av helgen!!

Vad ska ni göra i helgen!?



Nu..

..ska jag gå och lägga mig och ladda ladda ladda för en ny dag!!
Halvdag imorrn..bara att bita ihop och ta sig igenom det här så kommer det nog snart ordna sig!!
Jag längtar efter helgen..bara gå omkring och njuta..för det är precis vad jag ska göra.. :)

Jag får tänka positivt..då ska det gå..

STOPP!!

Låt den här dagen ta slut så jag kan få vakna upp till en ny...
Den här dagen har vart hemsk :( Det tog helt enkelt stopp idag!!

Nu blir det en dusch och sen ska jag lägga mig under en filt och inte göra nå..


Bio imorrn någon!?

Grönt är skönt

Då var jag i Örebro...
Lupp lappen är packad...
Nu beger vi oss ut på stan..wiiieee...



Paus mitt i allt!?

Usch, jag är stressad..Över vad funderar jag på ibland? Jag kan nog inte läsa mer än vad jag gjort..ska ta dom sista sidorna nu innan det bär av in mot Örebro!!
Mera bus står på schemat..
Imorrn ska uppgifter göras och på Freda ska det redovisas..
Sen är det bara full fart mot helg :)

Nu biter jag ihop och hoppas på det bästa :)


Äta, Duscha, Läsa..Sen vidare mot Örebro :)

Mitt i veckan

Så var det Onsdag..och jag var uppe med tuppen även fast det var tunga ben som jag slängde över sängkanten..
Oj så trött jag var..men jag kan inte ligga och lata mig..måste upp...
Längtar till den dagen då jag inte behöver stänga klockan..
Har hunnit läst lite nu på morgonen..ska läsa igenom alting en gång till!! Undra om det hjälper!? För just nu känns det som om man läser och läser och inte vet vad man har läst..men det ska nog ordna sig!! Ska läsa igenom det viktigaste idag, sen får det faktiskt räcka!!
Hela gårdagen gick åt att plugga så den här dagen ska jag försöka planera lite annorlunda..
Skola imorrn och Freda..sen är det heeeelg..en efterlängtad helg..!!Jag ska inte göra någonting!! Tror jag!?
Jag är så snurrig nu så jag vet varken ut eller in :)

Nej nu måste jag fixa frukost och sen läsa läsa läsa så man kan göra något annat av dagen...


Börjar känna att mina blogginlägg är helt inehållslösa..Hmm..


Vart tog den här dagen vägen?

Nu har jag äntligen landat i soffan..herregud den här dagen har verkligen gått i ett!
Jag har vart på högvarv hela dagen..handlat, städat, fixat med papper och läst så mycke jag kunnat..
Jag ska snart läsa lite mer innan jag går och lägger mig...

Trodde jag skulle få lite mer tid att bara vara..brukar ägna mina Söndagar åt det..men nu ar jag planerat på tok för dåligt :(
I veckan ska jag läsa läsa läsa så jag inte har så mycke till nästa helg så att jag kan slappna av och koppla bort lite av allt pluggande..

Nej nu måste jag hoppa in i duschen och sen läsa lite och sen äntligen få lite efterlängtad sömn!!


Dagen då allt ska göras..

..är Här!!
Jag har en liten lista här som jag prickar av på..Har inte fått mycke gjort..
Suttit och pulat med mina VFU platser i nån timme nu..
Men nu är det klart..
Nu tror jag att det blir en sväng på stan för att uträtta lite ärenden..och sen hemåt igen för att städa..
Det är inte klokt vad det ser ut här hemma..!!
Usch jag mår fan dåligt...
Jag vill hinna med och vara social också för snart kommer juh skolveckan igen och då blir det fullt upp!!

Nej det här har jag inte tid med..måste sätta fart så jag hinner med nånting annat än att bara göra massa tråkiga saker :)

Tack Angelica för designen :) som vanligt gjorde du det jättebra hjärtat mitt ♥

Angelica var här..

..nu igen.
Knåpade ihop lite nytt.

Hur vacker är kvinnan?!

Hoppas du blev nöjd mitt hjärta!

du är så duktig som kämpar med allt!
Så glad att jag har dig! ♥

 

// Angelica


Bästa dagen

Bästa dagen på veckan är här..Min lördag :) Jag älskar den här dagen..om det ändå kunde vara lörda hela veckan!? Fast då skulle jag inte nog inte njuta lika mycke som jag gör en dag som denna..
Pappa ringde och väckte mig imorse..och tur var väl det så jag skulle hinna med allt innan jag skulle med bussen till Storå..Japp jag satte mig på bussen som tog mig till Storå och min underbara Angelica ♥
Här ska jag spendera dagen var det tänkt :) underbart ska det bli...
Jag saknar faktiskt att vara här i trakterna..dom tankarna slog mig när jag klev av bussen idag..grönt och fint och det luktar gott :) Lite annat mot Kristinavägen :)
Nej jag bara måste flytta..det konstaterade jag ännu en gång idag..

Nu ska jag kila ut i köket och umgås med min underbara vän..

På Återseende och allt det där :)






Heeelg!?

Ja jag brukar vara van vid att om Fredagen är här då är man ledig Lördag Söndag..men så känns det inte längre..
Jag har massorav sidor att läsa, sidor i en bok som jag inte ens fått än..buhu..
Måste iaf läsa det jag kan och fixa det sista inför nästa vecka!
Nu kan man inte ligga på latsidan utan nu gällr det att ligga i !! Fyndigt! :)

Har haft min föreläsning idag..kort och bra..så nu har jag dö tid på ett par timmar innan volleybollen drar igång :)
Ska kopiera lite innan jag drar mig ut i regnet..
Har nog aldrig kopierat så mycke i mitt liv, jag skulle kunna knäcka extra som kopiatör(?) för jäklar vad det går undan :)

Nej om man skulle ta å göra lite nytta då istället för att sitta här :)






Jag är...

..så trött
Så jag borde hoppa in i duschen nu och sen läsa dom sista sidorna och sen sova..
Det är en dag imorrn också..Det första "riktiga" seminariet..
Kort dag, men ändå så mycke att tänka på..
Mitt huvud är så stort just nu..

Nej, sova var det...

Godnatt ♥