Första Advent :)

Ja nu är det snart första Advent..man märker mer och mer att det närmar sig,stjärnor och ljusstakar i fönstren..Jag satte upp mina stjärnor idag :) Bytte lite gardiner och ställde fram adventsljusstaken :) det är så himla mysigt..jag är verkligen i stämning..men frågan är juh vart fan snön tog vägen!? Nej Nej, tänkte jag imorse när jag kom utanför dörren..detta händer inte..jag tyckte det var mycke roligare med snö..va tusan :( Men men..jag håller en tumme för att den strax kommer tillbaka... Blir mera pynta imorrn, slutar jobba halv sex..börjar tvätta fem..inte så välplanerat kanske men det ska nog gå vägen :) ska städa och tvätta och dona med det sista hemma..så jag får advents fint!! På Lörda ska jag till Stråssa en sväng och sen vidare till Kloten och baka pepparkakor..hmm..ska bli mysigt!!Vad som händer sen återstår att se..Men jag längtar efter helgen..Gå runt i sin egna lilla värld och bara ha det bra!! :)

Allt blev svart..haha

Ja nu är vintern här..och kläderna har tagits fram för det också :) så inte fryser jag nånting när jag är ute om dagarna.. :) Härligt :) Trodde inte jag skulle bli såhär glad över vintern men det blev jag!! Har kommit lite i stämning, första advent i helgen, stjärnor och andra gardiner ska hängas upp, det ska pyntas lite och baka pepparkakor :) är juh hur mysigt som helst..Igår så skulle jag förbereda alla stjärnor och så..satte i en glödlampa på förmiddan och tyckte att den lös lite för starkt..traska iväg till ICA och köpte andra glödlampor..senare på kvällen tänkte jag fixa klart allting så jag satte i den nya glödlampan..satte i den i kontaktuttaget..poff..allt blev svart i köket..men oj, vad hände tänte jag!?Gick till ett annat kontaktuttag och skulle prova om det funkade bättre (Pucko Mig) poff..allting blev svart i heeela lägenheten..opps tänkte jag och ringde Tobias..var bara att gå till ICA igen och köpa proppar..Tobias hjälpte mig sen..va nå vajsing i kontakten men han fixade det där så nu funkar det som det ska :) haha..men förvånad blev jag!! Var på stan igår och shoppade julklappar med Tobias..kom sen fram till att vi nästan är klara med allt..och December har inte ens börjat :) det är juh helt underbart :) Ska ta mig en vända till Örebro och inhandla de sista julklapparna..vore så skönt att för en gång skull vara klar i tid..och jag tror jag kommer lyckas med det detta år :) Längtar så efter julen..den stämningen som infinner sig då är svår att beskriva :) underbart är det!! Nej nu ska jag bege mig vidare... På Återseende...

Snart helg...

En dag kvar att jobba och sen tar jag helg :) ska bli underbart skönt faktiskt..

Laddar för ny vecka..

Den här helgen kom fort..och sen var den över..det är helt otroligt vad veckorna går fort..snart är det advent och snart är det jul!Det är dags att börja fundera över julklappar och utforma kassan för dessa :) det blir inte billigt..men det är juh bara jul en gång om året :) Helgen har vart lugnare än filbunken själv..i Fredas blev det lite tvätt och annat hemma..och sen mys med mamma på kvällen..Igår så var jag i Örebro med min faster och shoppade lite smått och gott :) sen åkte jag hem, slog på en film och latade mig i soffan..jätteskönt!!Sen vidare till Sanna där flickorna skulle dricka..Jag och Therese höll oss nyktra..det kan man inte tro om man skulle vart med som åskådare men så var det :) Jag och Karlsson tog en sväng om som aldrig förr..haha..!! Idag har jag och mamma vart till Örebro, hon skulle titta lite och jag följde med :) fick med mig lite kärleks te hem..mums!!Har tränat idag också, första gången denna vecka, har juh vart förkyld :( men jag trivs så bra med träningen..utan den känner jag mig rastlös..känns bra :) Ny vecka imorrn..4 dagars jobb på samma ställe..kan inte bli bättre, så himla skönt!! Och sen bär det av till Norge på Freda..men det visste ni juh redan... :)

Underbara Lördag..

Jag är svag för Lördagar...älskar dom dagarna..känns verkligen som helg då :) Uppe med tuppen imorse, inte så vidare värst trött men segt var det..ska med Sofi till Örebro idag..ska åka till form och design,aldrig vart där så det kan bli spännande..och sen ett stopp på IKEA :) Spenderade kvällen med att tvätta igår..och sen visste jag inte vad jag skulle hitta på så jag åkte till mamma :) så vi hade fredas mys med Idol och bubbelvatten.. :) Vad händer senare idag då!?ja det är frågan..har inget att städa,tvätta eller rensa..skulle iofs vara min lilla tunna i hallen som jag skulle kolla över men annars så har jag nog inget att dona med hemma..planteringen av blommor gjorde jag i veckan..gröna fingrar har jag då inte..blommorna vill inte som jag vill :) Nästa vecka är det 4 dagars jobb och sen bär det av till Norge på Freda..ska bli jätteskoj!! Sist jag var i Norge var med sara när vi hälsade på hennes syster..och det var juh ett par år sen så det ska bli riktigt skoj!!Vill åka till Göteborg och strosa också :) kanske ska planera in en sån resa också..om det passar! Nej nu ska jag göra klart det sista och sen bär det iväg... Puss!

Ååååhhh, vad trött jag blir..

Usch nu har jag vart förkyld sen i söndas..men ingenting som bryter ut :( jag bara går här och snorar..så himla drygt..ingen träning på hela veckan..jag blir knäpp..saknar det verkligen!!Men bättre att känna sig helt kry istället för att gå på halvfart och inte kunna träna!!Helgen närmar sig med stormsteg :) äntligen säger jag..planerar in en sovmorgon..eller jag ska inte ställa klockan iaf :) tänkte försöka sortera lite grejer i helgen och plantera om nån blomma..annars har jag inga planer alls, så underbart :) Har lite grejer på gång..ska göra en egen sänggavel hade jag tänkt, min faster som kom på idén och jag nappade direkt..ska och handla en spånskiva idag..hoppas det inte blir alltför dyrt!! :) Sen kommer Bettan på besök..ska bli skoj..var juh jättelängesen jag såg henne så det ska bli rikgt skoj :) annars är jag bara ledig idag!! :) Ibland känns det bra och ibland inte..jaja, man kommer väl igen så småningom!! På Återseende...