Sommar...sommar..SOMMARLOV!!

Ännu en termin till ända!
Vad hände? Hur kunde det gå så fort? Ja nu är iaf opponeringen klar och terminen är över. Arbetet är inskickat och nu finns det ingen återvändo!
Blir skönt sen när betyget är klart..då kan man slappna av ännu mer. Förhoppningsvis är det ingenting som vi behöver göra om :)

Ingen vila, ingen ro..Imorrn drar jobbveckan igång..Men jag är så glad att det tog fart direkt! Lika bra att köra på..lite klämdagar som gör att man hinner med att andas där i mellan också :)
Men sen rullar det på med jobb..hoppas på mer så sommaren känns säker! Det där med att gå och oroa mig är inte riktigt min grej!

Nej, här kan jag inte sitta! Funderar på att ge mig ut i solen på en promenad eller cykeltur så att jag vaknar till lite!! Så får det bli..

C♥

Halvlek och sidbyte

Hujedamej..Den här veckan är det uppsatsvecka! Inte att leka med. Jag bävar redan för C-uppsatsen som ska skrivas sista terminen. Puuh! Men en sak i taget! Uppsatsvecka som sagt och jag och Gävert drog igång igår och skrev..började seeegt och kom hem igår eftermiddag med en bultande huvud och rödspränga ögon. INTE pigg!! Fortsatte idag och idag hade vi mera flyt..Imorgon forstätter det och då avslutar vi med diskussionen! Sen är det bara en framsida, referenslista och lite småfix kvar och sen kan vi äntligen lämna in den! Vi räknar med att vara klara imorgon eftermiddag! Att skriva uppsats kan vara klurigt, knepigt och fruktansvärt segt ibland men jag måste ändå säga att jag och Gävvan kompletterar varandra bra när det gäller det där! Bara att bita ihop och köra på!! Snart SOMMARLOV!!

Inväntar Therese för en sväng till Marieberg och sen blir det fika med tjejerna! Bra avslut på dagen!

På återseende!
C♥

Ziperall & Jumpsuit

Lördag har blivit Söndag och jag är fortfarande vaken! Jag är chockad själv att jag orkar hålla mig vaken så länge men det gäller att ta tillvara på den lediga tiden :)
Fick min efterlängtade födelsedagspresent av Johan här om dagen, min ziperall! Svenska motsvarigheten till One Piece men precis samma funktion, en kroppsstrumpa och en underbar sådan :D



Och sen kommer vi till det här med sommarkläder. En sak som jag jagade hela förra sommaren men som jag aldrig hittade var en passande jumpsuit. Men nu har jag hittat den. På GinaTricot. Den var superskön och jag är kär i den. Längtar till löningen på Onsdag för då kommer jag inhandla denna :) Vad tycker ni?





Min lediga Lördag har spenderats med mamma, Tobias, Emmi och älskade Kerstin♥ vi grillade och hade det mysigt. En helt perfekt Lördag enligt mig :)
Nu siktar jag mot Söndag som blir en pluggdag och sen mys med J när han kommer hem!!

C♥


Ingen vila ingen ro

Startade dagen på universitetet. Redovisning stod på schemat! Och den gick jättebra, känns alltid lika skönt när man kan bocka av en sak och lägga det åt sidan. Men ingen vila ingen ro för det..nu är det bara att sätta fart med nästa så jag tar inte helg än på ett par timmar! Snart bara en vecka kvar i skolan..känns fantastiskt skönt måste jag säga! Tänk att komma hem från jobbet och ha hela kvällen till att göra massa andra saker!? UNDERBAR känsla!
Visst är det skönt ibland att ha dagar då man kan plugga hemma men det går ju i ett, precis hela tiden!

Nu längtar jag efter sommarlov som förhoppningsvis är fyllt med jobb och det bästa av allt: Jag kan läsa vilken bok jag vill utan att ha dåligt samvete för det! Vardagslyx!

Nej nu ropar boken på mig, bäst att sätta igång så att man kan få njuta av helgen sen!
C♥

Kärlek

Onsdag och mitt i veckan! Pluggdag idag! Har fått lite gjort nu på morgonen och nu funderar jag på om jag ska ta mig en promenad till universitetet och låna en bok som jag behöver! Jag behöver frisk luft för att orka dagen! Blir ju plugg hela dagen lång idag! Gäääääsp..


Hörni, Hade mysdag med Kerstin hela dagen igår. Gud vad jag älskar den ungen. Hon är så underbar, kan inte få nog av henne! Fasters älskade sötnos! Tänk att man redan kan känna sån kärlek till någon som man bara har kännt i 2 veckor! ♥







C♥


YES!

Igår var det dags för Idas möhippa! Började dagen med att röva bort henne från Linde till Örebro, dit tog hon sig på en motorcykel. Vidare till Stadsparken för lite champagnefrukost och sen var dagen igång. Det bjöds på uppträdande på våghustorget, lunch i parken, sumobrottning, singstar, middag på efesos och slutligen utgång på Ritz! Vilken fantastisk dag! :)

Samtidigt som vi var på Ritz så var Eurovision Song Contest i full gång. Hujedamej vad nervösa vi var :) Höll mig uppdaterad genom min kusin Mats som skickade meddelande så fort Sverige fick poäng! Och jag är inte förvånad, det krävdes en Eric Saade för att komma tillbaka till schlagervärlden :) Vad hade hänt om vi skickat manboy förra året? :)

Idag borde jag plugga! Men jag har ångrat mig liiite! Kommer få sota för det i veckan men ibland måste man få ha dagar då man bara kan vara! Så får det bli!

C♥

Vilken rysare

Igår var det dags för kval 2 i Eurovision Song Contest! Enligt mig så gjorde Saade ett riktigt bra uppträdande! Men det var en riktigt rysare när vi skulle få reda på resultatet! Johanna satt och gömde sig bakom en kudde och jag hade myror i brallan och kunde inte sitta still! Hujedamej! När sista brevet öppnas så står det verkligen SVERIGE!! JAAAAAAAA!! Nu är vi i final, ett viktigt framsteg om man jämför med förra året! Nu får vi se hur långt det räcker! Kan ju bli en rysare igen, många bra låtar som är med i finalen! :)

Nej nu väntar böckerna på mig!

På Återseende!

C♥



Förresten...

..Jag fick träffa min älskade Kerstin idag ♥

Fasters guldklimp!

 

Jag kan inte få nog av dig! ♥


Lite bilder från helgen

Ni vet att jag tidigare skrev om "Projekt Balkong" och var ute efter konstgräs till balkongen..Vi hittade det på Bauhaus med dränering och allt :) I Lördags bestämde vi oss för att fixa i ordning på balkongen trots att dom inte asfalterat vägen än. Tänkte jag skulle visa er hur det blev!

Före                                                        Efter
    



Nu känns det mycket bättre att sitta på balkongen! Avnjöt hela dagen där idag i solen samtidigt som jag pluggade. Två flugor i en smäll! Effektivt!


I Söndags blev det en heldag ute. Jag, Johan, Johanna och Jonny hade planerat in minigolf vid Gustavsvik :)










Och här kan ni se resultatet! Jag och Johanna teamade ihop oss mot Jonny och Johan! Kändes skönt med en seger mot grabbarna :)




Sen åkte vi till Hästhagen och njöt av solen :)



Det har varit en riktigt bra helg!
Hoppas på att vädret håller i sig så man kan fortsätta njuta i veckan!

C♥


Effektiv dag

Idag har jag varit effektiv när det gäller pluggandet..Klockan är bara två än så länge och jag har några sidor kvar att läsa innan jag ger mig för dagen! Planerar att ta helg runt halv fyra och sen vara ledig till Söndag morgon, då drar plugget igång igen! Men man måste få njuta lite av helgen. Det är ett måste för att orka!

I morgon planerar jag att hänga på låset till Gina och shoppa loss. Jag planerar att löpa amok i butiken! Hoppas att jag hittar det jag är ute efter. Sån härlig känsla att kunna shoppa det man behöver utan att behöva tänka på pengarna. Det är lyx när man är student! Så tack alla underbara för presentkorten på Gina, det kommer användas väl ♥

Måste bege mig till pluggbubblan igen för att läsa klart de sista sidorna. Senare beger jag mig mot Linde för att hälsa på Thilde och Therese..och Mario om han är hemma :)
C♥

Pluggbubbla

Började dagen med en sväng på stan tillsammans med Gävert! Hon skulle köpa ett skydd till sin telefon, jag skulle kolla på bikini på H&M. Det blev ingen bikini för min del..men köpte ett linne som efter diverse rabatter blev att kosta mig 8kr! Det kallar jag fynd :)
Kom hem och åt lite lunch och sen var det tänkt att jag skulle plugga..fått liiiite gjort men inte alls så mycket som jag tänkt! Då är ju frågan varför jag sitter här!? MOTIVATIONEN! Vart är den? Plus att huvudet är överfullt med andra tankar!

Nej nu MÅSTE jag kliva in i min lilla pluggbubbla igen så jag kan spricka hål på den lagom till helgen :)

Förresten, jag blev faster igår till världens sötaste Kerstin♥

C♥

Ny vecka och huvudvärk

Måndag och ny vecka! Huvudet var så tungt imorse när jag gick upp! Tror det är helgen bravader som gjort sig påmind..I Fredags var jag med mamma och min moster på LarzKristerz i Fellingsbro! Kom hem kl 3 och somnade gott efter det..I Lördags tog jag sovmorgon för att orka med kvällen fest som väntade! Fixade och grejade hela dagen inför kvällens färgfest som blev jättelyckad :)
Men det var inte så konstigt att jag vaknade dundertrött imorse efter en helg som denna. Men en väldigt rolig helg ska tilläggas :)

Den här veckan är det hårdplugg som gäller..men har knappt orkat öppna böckerna idag..Puuh! Har haft en lurig huvudvärk hela dagen som inte vill ge sig och motivationen sprang iväg snabbare än jag hann blinka! Imorgon är det innedag hela dagen och näsan i böckerna som gäller! En månad kvar i skolan och nu gäller det att öka tempot!

Ska ta mig en dusch nu så jag vaknar till. Kanske försöka plugga lite efter det? Annars blir det en kväll framför tv:n!


På Återseende!
C♥