Reunion :D

Jaha,Fredag igen..den här veckan har gått så otroligt fort..det är nästan otäckt..men säger att man måste ta vara på tiden..inte tusan gör jag det..jag slösar med tiden så mycket det bara går..inte undra på att jag inte får nånting gjort :( men men...Inge jobb idag..skit..dåligt med jobb nu..ska knåpa ihop ett mail imorrn..har alla papper i Stråssa så det får fixas imorrn..vill ha mycke pengar..spara, handla välbehövliga saker till vintern..annars kommer det bli en frusen Fröken Andersson som vandrar omkring här i krokarna i vinter..nej fy sjutton :(

Helg nu iaf..inte vet jag om det känns som helg..men hoppas den känslan infinner sig lite mer imorrn när jag och Karlsson tänkte bege oss upp till kopparberg och kolla marken..hmm..mysigt det där.. sen får vi se vad resten av helgen erbjuder..kanske lugnt, kanske inte..det visar sig :) Hoppas på en kopp Te ikväll iaf, får se hur det löser sig med bil...

Och Reunion för alla som vart i Cypern denna sommar har nästan fått ett datum :) YEEES...längtar som tusan..den första är i Göteborg..vilket innebär att vi kan besöka våran älskade Sara samtidigt, förresten..hon kan lika gärna svänga med oss på vår Reunion..finns mycke fint att titta på..haha :)

Nej jag har ingen fantasi eller ork längre till att sitta här...så jag ska ta och kasta i mig lite frukost och försöka att... TA VARA PÅ TIDEN...


Vilken Helg

Jaha helgen börjar närma sig sitt slut..oj, vilken helg det har vart..
I fredas började det med att vi firade Ica som fyllde 20 år i Tisdas..Här skulle det svängas som aldrig förr :)
Ica bjöd på supergod mat och vi bjöd på sällskapet..haha..sitter i soffan i godan ro och pratar..och sen öppnas Icas dörr..vem kliver in!?? Jo Sara min underbara Sara..shit..vilken chock..hoppade upp ur soffan sprang fram till henne och gav henne en stooor kram...vilken lycka..kunde kvällen bli bättre än såhär nu..Herregud vad glad jag blev..alla samlade :)
Sen blev det utgång på hotellet..man skulle väl kunna säga att Fröken Andersson blev lite väl överförfriskad..haha..men skoj hade jag :) Sen bär det av hem till Johanna..i Taxi..vi gillar det där med att åka Taxi..hmm..fast konsten är den att vi aldrig har nå pengar med oss när vi ska åka utan vi skrapar ihop det när vi kommer hem..haha..knäppt :) sova sova sova tänkte jag för på lördagen vankades det överraskning...shit..nervös..vad hade dom hittat på? Vi åkte iväg i bilarna..där satt jag och Johanna med varsin jacka över huvudet och hade ingen aning om vart vi skulle..hmm...nervös var bara förnamnet..Bilen stannar..och min nervositet övergick till livrädsla..haha..vi får kliva ur bilen..hand i hand går jag med Frida där och vips åker jackan av och vi står utanför Gustavsvik...YEEES!!! Vi skulle på relaxen...och jag kan tala om att det var helt underbart..Tack så otroligt mycket mina gummor!! Jag känner mig så smickrad över att ni ordnade det här..otroligt glaaaad..vilken dag vi fick tillsammans!! Sen bar det av hemåt..inte fick vi tjuvtitta den här gången heller..vi kördes till Sara.B där det vankades fest :) skoj som tusan..sen åkte jag Johanna Frida Anki och Josefin.B in till stan..Johanna åkte hem..jobb idag..Josefine gick hem..ville inte betala in sig på bistro..Frida Anki och jag var på..men till slut blev det bara jag och Anki som betalade in oss där..så jävla roligt hade vi..var lite folk..men skoj var det :D Hmm..sen blidde våra magar hungriga så vi begav oss till papas..där blev vi sittandes en stund..efter mycke tjat blev vi med på efterfest...skoj det också..hehe..sen gick jag och Anki hem till slut..inte mycke timmars sömn..så den här helgen har varkligen tagit musten ur mig...men det var det värt alla gånger :D

Tack för en underbar helg...

Freitag..Fredag..Friday

Jaha, ett steg närmre helgen..skööönt..inte för att jag har märkt sån skillnad..men va tusan..det är ändå nå speciellt med helgen :) Jaha, klev upp för en stund sen..trött trött..borde juh ha sovit ikapp alla händelser sen sommaren nu borde man tycka..haha..jaja, det kommer väl :D
Jobb idag mellan kvart i ett och kvart över tre..sen ska jag hem..slappa..och börja göra mig i ordning för kvällen..blir utgång ikväll med flickorna :) förfesten står Ica för som har fyllt år..och det bjuds på mat också..fyyy tusan va gött det ska bli, hungrig redan nu!!
Längesen vi festade ihop allihopa..kommer bli kanoners :D

Tänkte försöka dra mig ner på marken innan jobbet..men har lite samtal å ringa först..a-kassan, jobb...orkar inte med den här snurren med a-kassan en gång till...kan det inte bara vara enkelt.."Hej! Jag vill börja stämpla igen! Ja men självklart det ska vi genast fixa" Men nej då det ska vara krångligast möjligt...jaja, ska ringa dom snart..koppla på den lena rösten och se om det går vägen...


Hmm...Jag behöver gummistövlar för tusan :)



Jobb idag..

Jaha, blev väckt imorse,..barnomsorgen hade jobb..typiskt eftersom jag ska jobba hos Sofi..men men..jag fick jobb imorrn också.. :) hoppas det börjar rulla på nu..ska ringa några samtal sen när jag kommer hem från jobb och alla ärenden..Hoppas Hoppas..vill jobba helger och kvällar..det ger juh lite mer pengar..och pengar är verkligen nånting som jag behöver just nu..
Så blir inget kringvandrande för mig på lindemarken då..men det är inte hela världen..hoppas på kopparbergsmarken istället..får tvinga mamma att baka marknadsgodis..haha...

Nehe, nu ska jag sätta fart om jag ska komma nånstans idag..ska promenera hela dagen..Bättre :) och sparar bensin..behövande :)

Ha en bra dag mina vänner!!
Hejrååå

Onsdag

Mitt i veckan..Onsdag..gick upp imorse..luffsa omkring och gjorde ingenting..kolla på tv..satt vid datorn och fixade lite..
Min bror ringer...Sheena hade blivit getingstucken på nosen..Min bror skulle iväg till jobbet..snäll syster som jag är..haha..sätter jag mig i bilen och åker till Örebro och håller kissekatten sällskap..Men hon mår bra..jag har lekt med henne nu i ca 2 timmar så nu sover hon..tar igen sig för nästa pass..haha..hade juh ändå inget att göra idag..så en tripp till Örebro gjorde ingenting..Åker väl härifrån om en stund..har lite att fixa innan bara :D
Har vart hemma i 5 dagar nu..känns längre..har börjat anpassa mig nu..skönt å vara hemma samtidigt som man saknar det man hade där nere väldigt mycke..ja det känns kluvet...
Men men..huvuduppgiften nu är att hitta jobb så jag kan börja jobba ihop pengar och överleva det här..haha..och sen har jag juh massor att se fram i mot som jag måste spara pengar till..Ja Herregud..nu gäller det att ligga i..   Jo Ja tack ni behöver inte tjata!!!!

Nej magen kurrar, tog fram en väldigt god matlåda ur min brors frys för en stund sen..ska kolla om den är i skick att ätas upp :)
Och nu har Sheena vaknat...dags för rond 2 :)



Bye Bye

Höstväder

Usch för detta höstväder..regnar, blåser och är kallt.. :( men man vänjer sig väl så småningom..
Begärde ledigt idag..lägga över alla bilderna på datorn..tvätta..packa upp..åka till arbetsförmedlingen, köpa ny almanacka..haha..måste ha en ny nu eftersom den andra är fullproppad med annat :)

Hoppas på att dom ringer om jobb imorrn då..men vi får se hur det blir..får jag sovmorgon en dag till vore juh inte det helt fel..men som sagt jag behöver alla pengar jag möjligtvis kan få..för tillfället är jag juh ganska pank..
Jaja, så det blir en sväng in till Linde sen då..träffa vänner..och sen kanske det blir bull ätande på mejerigatan..haha..dagen kommer springa iväg för mig så det är nog dags att jag sätter fart med det jag ska göra nu!!

Nöff Nöff...


....


Så nu är jag hemma igen..Å Ä & Ö finns på tangentbordet igen, jag får slänga toapappret i toan och jag kan dricka vatten ur kran..haha..skumt tycker jag!!
Den här dagen har vart konstig..men rolig :) träffat familjen, släkten och en del av vännerna..fortsätter imorrn :)

Pärlan ska hämtas imorrn och Mostafa hänger på..känns tryggt..haha..för henne har jag juh inte träffat på hela sommaren..Nej då inte alls..


Nej nu är jag så trött så nu är det dags för sängen..
Uppdaterar mer nån annan dag..!!


Kram& Godnatt

Hemgang..

Torsdag idag..vilket innebar att jag spenderar min sista natt i Cypern idag..
Kanns sa otroligt konstigt..vemodigt :( Jag har juh haft min vardag harnere nu i 2,5 manad och sen plotsligt ska man bryta upp och aka hem..till en ny vardag som jag knappt kanner igen langre..haha..Ida lugnade ner mig och sa att man kommer in snabbare an man tror..far hoppas det!!
Jag kan utan tvekan saga att detta har vart min basta sommar nansin.. :) det ar definitivt inte den sista gangen jag gor en sanhar resa!!
Sanna och Patrik akte hem i Mandas efter att ha vart har en vecka..vilken vecka sen da..fest och stranden och sen god mat pa det :) ja var helt underbart..Nissi Beach Sanna..ja du helt otroligt fint :)
Har vart sa roligt att det har kommit ner komnpisar hit..att fa uppleva detta med dom, det ar underbart!!

En sak jag absolut inte kommer sakna harnere det ar KACKERLACKOR..jag verkligen hatar dom sa mycket sa det finns nastan inga ord for det..ni ska se mig nar det dar lilla krypet kommer knallandes, flygandes eller hoppandes..blaaaa..vad som ar ackliga..jag skriker..viftar..sprejar slut pa en hel flaska..flyr rummet och kommer inte tillbaka forns jag intalat mig sjalv att dom ar INTE farliga..haha..dom ar mer radda for mig an vad jag ar for dom!! men det har jag inte riktigt kunnat intala mig an tyvarr..tacka vet jag sveriges skalbaggar..haha..
Jaja, forutom kackerlackorna kommer jag sakna allt..har juh anda bott med Johanna nu i 2,5 manad..kommer kannas konstigt att inte vakna i samma rum som henne..att inte ga och handla frukost tillsammans..som sagt..detta ar min vardag och den blir ny nar jag kommer hem!!
Det jag ser fram emot mest ar att komma hem och traffa min slakt min familj och mina underbara vanner..det var saaaa langesen..ser verkligen fram emot var reunion..haha..

Aaahhh, min Parla..min alskade lilla parla..ja dig saknar dig..ska ta dig pa en tur pa sondag som du sent kommer glomma :) fast som sagt, jag och Johanna ar juh lite oroliga over att vi ska kora pa vanster sida nar vi kommer hem..nu nar vi ar sa vana med det..haha..eller inte!?


Nej, nu aterstar det bara att gora en sista kvall har i Ayia Napa..besoka Nissi imorrn..packa ihop sig och aka hem..


Vi ses i Sverige!!
Hejraa