Äntligen Torsdag!!

Ja äntligen är Torsdagen här..bär av till Göteborg om ett par timmar... :) Har dammsugit och ordnat här hemma, det sista är nerpackat så nu sitter jag bara å väntar på Anki så att vi kan åka mot Örebro sen..
Ska bli så härligt..hoppas på att solen kommer lysa på oss hela helgen..

Sheena känner nog på sig att jag ska iväg..har vart ett otroligt jamande hela morgonen och hon följer varje steg jag tar..hon försökte nyss krypa upp i mitt knä..men hon kom nog underfund med att hon inte fick plats där så nu ligger hon här och trycker mot min sida..åååhhh..jag kommer sakna henne när hon ska tillbaka till Tobias..även fast hon hårar, sprätter kattsand överallt och inte låter mig bädda min säng ifred..hon är mitt sällskap dagarna och nätterna igenom :)
Men mamma ska ta hand om henne nu när jag är borta så det blir nog bra...

Nej nu ska jag försöka slå ihjäl lite tid på annat håll...



Göteborg, here we come :)

Heeelg

Jobbveckan för mig är över..jag har heeelg..så himla skönt!! Väskan är nästan färdigpackad..har lite grejer kvar att packa..men det får jag ta imorrn!! :) Imorrn vid den här tiden så är jag i Göteborg...ska bli såå härligt att få komma iväg ett par dagar..en liten minisemester :) och så ska jag få träffa Sara..ska bli så skoj!! Kruxet när jag ska packa är juh att jag aldrig vet vad jag ska ha med mig..och packar alltid mer än nödvändigt!! Hmm...får nog ta mig en sista koll innan avfärd imorrn!!
Borde ta en sväng med dammsugaren innan jag beger mig..men nu har jag hållt igång sen jag kom hem från jobbet..så det var sååå sönt att få sätta sig en stund...
Snart kommer mamma..hon ska vakta katten medans jag är borta.. :)

Nej nu ska jag sätta fart.. :)



Fel sko :)

Men vad är det frågan om?
Men Herregud vilka svettiga fötter jag har..
Hon kämpar och kämpar för att få på sig skon,äntligen lyckas hon efter mycke kämpande
Men vad nu då?
Nej men det är juh inte ens MIN sko!!!!


Karlsson kan vara den roligaste ibland :) haha..skrattade så tårarna rann..skulle göra vad som helst för hennes ansikts uttryck igen...mohaha..



Ja hon är Pööööörfekt :)



Ny Vecka

Ny vecka..igen..är juh inte klokt egentligen hur fort det springer iväg..vecka efter vecka..bara sådär :)
Vi går mot ännu ljusare tider och varmare dagar..underbart!! Det gör mig glad...
Denna vecka blir en kort vecka..bara 3 dagar att jobba och sen bär det av ner mot Göteborg, till Sara :) Jag och Anki tar tåget på Torsda och kommer hem på Sönda..ska bli så skönt och roligt naturligtvis när jag ska få träffa min Bala Bala!!

Sovmorgon idag..ställde klockan så sent som möjligt så att jag skulle få sova ut..men som vanligt så vaknar jag tidigt..är så ljust ute så jag kan inte sova längre..trött tjej, men inte mycke å göra när jag inte kan somna om..ska nog ta mig en riktig funderare på om jag ska inhandla en persienn till mitt fönster..för annars lär jag väl ha svårt för att både somna och sova ut i sommar...gäääsp...

Dagen består av jobb och träning..ett litet besök ska göras hos Sofi för lite mer soppor..så innan jag vet ordet av så är det väl kväll igen och dags att gå å lägga sig :)
Låt dom här 3 dagarna gå fort..för nu vill jag åka ner till Sara...

Dags för frukost och sen göra sig i ordning för jobb...


Hej Hopp..


Australia <3





Bra Skit :)

Jaha, så var det Sönda kväll då..vart tog den här dagen vägen!? Klev upp imorse och satte igång med städning och tvättning :) Sen har dagen bestått av soffliggande med min käre vän Äägoon :) Vi fixade till lite härlig sallad och hyrde en film, Australia..den bästa filmen jag sett på länge..måste ses!!
Och nu när jag inte har nå å göra..ja då hamnade jag här :) kollar lite Gossip Girl för att fördriva tiden..kanske blir en till film senare innan det är dag att gå å lägga sig...





Den här ljuvliga grejen har jag nu i min ägo..fick den i födelsedagspresent av Therese och Sanna!! TACK!!!!!





Nej åter till GG....


Blomster

Fick fina fina blommor igår...


Klart!!

Plockat flaskor och glas och popcorn..diskat, dammsugit, torkat golv, bäddat rent..och tvättar under tiden...
Men nu är det så rent och fint här hemma... så nu har jag hela dagen framför mig!! Vad göra!?








Underbara Lördag..

Ja nu är det Lördag..Dessa dagar har alltid varit min favoritdag..på fredagen går man och lägger sig och vet att man har sovmorgon dagen efter och när man vaknar upp på en Lördag så vet man att man har en dag kvar att sova ut på.. :) Ja dessa Lördagar är underbara :)
Jag vaknade tidigt idag..solen lyser in genom fönstret..så det är alldeles för ljust för att kunna sova vidare..är sååå trött idag..gårdagen tog musten helt ur mig :) det är hårt att fylla år ibland..
Men jag tänkte att jag snart skulle ge mig ut och fixa lite grejer på stan..och sen vidare till Torget där mamma håller till och säljer grejer i bakluckan :)
Fiiint väder idag och umgänge med vännerna till kvällen..jag tror inte att den här dagen kan bli så mycket bättre :)



Sol i Sinne, Brun Inne/ Rudolf :)

:D

Snart är födelsedagen över och man är nu ett år äldre...känns väl inge annorlunda än vad det kändes igår...men det är ändå nå speciellt med att fylla år!! Man gör det till sin dag :) Och den här dagen har vart underbar...
Började med en promenad runt lilla lindesjön med Angelica..härligt väder och varmt..såå skönt!! Sen gick vi hem till mig och intog lite frukost.. lullade runt här hemma och hade det mysigt :) sen var det dags att städa tyckte jag.. svepte runt ett tag här hemma..tog mig en dusch och fräschade till mig lite..sen ut på stan för att fixa lite..och sen hem igen för att fixa det sista på smörgåstårtan :)
Vidare upp till mormor för att bli firad..åt smörgåstårtan och hade det sååå trevligt..kom hem för en stund sen!! Mer firande blir det imorrn när pappa och Eva kommer..och senare på kvällen kommer tjejerna för ytterligare firande.. :) Så på sönda när jag ligger här i soffan..då kommer jag se tillbaka på den här helgen och vara riktigt nöööjd :)

Ja det här har som sagt varit den bästa födelsedagen nånsin...

Plötsligt händer det :)


Bra start på dagen :)


Min dag startade bra..





...Hoppas den fortsätter så...



Happy Birthday To Me :)












Det ryktas..

...om att det ska bli fint väder till helgen...

Det gillar jag :)

Kallt Kallt!

Ja idag har inte solen tittat fram en enda gång..inte här hos mig iaf...det har vart så kallt ute :( men jag kan tycka att det är mysigt med sånna här dagar.. :) Tända lite ljus och dra en filt över sig..blir lite mysigare när det är sånt här väder utanför!!
Idag gjorde jag min första dag på mina 3 veckor som jag fått..är så roligt å skönt att ha tider så man vet hur man ska jobba..och dagarna går så fort..hinner knappt med att tänka förns det är dags att gå hem igen :) hääärligt...
Tisdag idag..3 dagar kvar tills helgen är här..den här veckan kommer gå fort.. :) sånt gillar jag...

Träningen blev inställd idag :( skulle ha tagot mig runt lindesjön var det tänkt..men alldeles för kallt tyckte jag så jag stannar inne istället :) Blir träning imorrn och på Torsda istället..inte fy skam det heller!!
Fick sms från Johanna..dom satt på deras balkong när hon skickade..känns konstigt att hon för några dagar sen var hemma och att hon nu är tillbaka på Cypern..Hon njuter säkert av sol och värme medan vi kämpar med kylan här hemma..ge mig sooool och värme..!!

Nej undra om jag ska ta och dra filten över mig..och kanske slå på en film!? :)




Ny Vecka..

...Nya Möjligehter :)

Jaha, då var en ny vecka igång igen...hmm..den kommer nog gå ganska så snabbt :) Jag blev ledig idag..men sen består veckan av jobb..förutom Freda då förstås..men det kanske dyker upp nå!! :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag...först funderade jag på om jag skulle gå å handla lite och baka nå mer till min födelsedag, men sen kom jag på att jag skulle juh göra smörgåstårta så frågan är juh om det går åt så mycke fika..hmm..nej tänkte jag till slut och sen hoppade jag över det!! Men vad ska jag då hitta på!? Ibland kan det vara skönt å vara ledig..men ibland kommer bara rastlösheten ikapp mig!! Hmm..nej jag får fundera ut något...

På freda stundar sig iaf födelsedagen..blir firad av mamma och mormor på freda..blir hos mamma eftersom mormor har det lite svårt med trapporna..sen på Lörda kommer Pappa och Eva..ska bli mysigt!! Det är alltför sällan man träffar dom..men nu blir det av iaf :) Sen på kvällen tänkte jag fira mig själv ytterligare ett snäpp..haha..det blir nog bra det där!! :)


Nej jag ska nog skriva ner lite grejer som jag behöver..annars står jag där i slutet av veckan utan att veta varken ut eller in :)

Have a nice daaay...

??

Jag är som ett enda stort frågetecken just nu :(


Söööööndag

Även denna veckan blev det Söndag..den här veckan har bara sprungit iväg..och snart börjar en ny..
Veckan består av jobb och träning :) Precis som vanligt, precis som det ska vara... hääärligt!! Lite fint väder på det också så känns det som om allt är på topp..

Helgen har vart en överraskande helg :) I Fredas ordnade vi en överraskningsfest för Johanna och Jonny som åker iväg till Cypern imorrn...var såå himla roligt..Lekte lekar och umgicks..perfekt kväll :) precis som det ska vara!!
Kommer sakna dom så mycke nu när dom åker iväg igen..Åkte upp till Johanna igår med Therese för att säga Hej Då ännu en gång...kände mig så ledsen när jag åkte därifrån..men det kommer gå fort och snart är dom hemma igen!!

Igår var det överraskningfest 2 som stod på schemat..Matilda fyllde 25 och det skule firas :) Vi möttes upp vid bowling hallen halv fyra och födelsedagsbarnet anlände vid 4..vi bowlade och hade det jätteskoj :) sen vidare till Ellinor där dom hade fixat jättegod sallad och annat gott..sen bestod kvällen av att prata prata prata..hur trevligt som helst..gamla minnen och annat..haha..ja det finns mycke å skratta åt!! Sen vidare till Folkan där vi dansade och återigen satt och pratade..jättetrevligt hade jag det iaf och sen vandrande en trött och glad Andersson hemåt för att lägga sig...

Idag, Söndag, Vad göra!? Ingenting säger jag..inga planer alls..alltid lika skönt att ha sånna här dagar tycker jag..slappna av och ladda för en ny vecka!!
Det kommer bli en bra vecka, det vet jag :)



Freeeeedag

Ja jag är lycklig, ja jag är lycklig, ja jag är lycklig månda, tisda onsda, torsda, freda, lörda..ja jag är lycklig...

Jaaaaaa..nu är helgen snart här..ska bara avverka några timmars jobb och sen tar jag helg :) Det ska bli så skönt..å vilket väder vi har sen då..kan juh inte bli bättre :) eller det kan säkert bli bättre på något vis men jag är glaaad iaf..och vaaaarm.. :) Vilken skön start jag har haft på dagen..tagit det lugnt, ätit frukost..bara gått runt och fixat lite,..hur skönt som helst...Flera sånna vill vi ha :)

Jaha, bara en vecka kvar tills jag blir lite äldre då!!? :) Hmm.. ja så är det :) Haha..

Vet egentligen inte vad jag ska skriva just nu...Mycket i huvudet som snurrar omkring..men detta snurrande gör mig glad för stunden!! :)

Nej, ska fixa det sista innan jag drar iväg...



Är lycklig på söndagar också :)





Glaaaad :)

Jag är såååå glad just nu..Blev precis uppringd av vikariepolen..har fått jobb till den 7:e Maj..känns underbart bra :) Nu tänker ni säkert..jaha!? haha...men som vikarie har man juh oftast inte turen att få bli Schemalagd så länge...så nu vet jag hur mitt liv ser ut i 3 veckor framöver...känns juh otroligt bra :) Ingen är gladare än jag...

Och fint väder har vi också :)



Happy Happy Happy :)

Åk inte...




Nu är det bara några dagar kvar tills denna flicka befinner sig på varmare breddgrader :(
Jag vill inte, vill inte att hon ska åka..
Men sen dröjer det inte länge innan jag och Sara kommer ner till er.
Ska bli sååå skoj, lääängtar!!
Kommer sakna dig massor!!


Ledig!?

Redan Onsdag..det märks att man hade ledig dag i måndas..den här veckan är juh snart slut..med allt vad det innebär :) Jobbade lite igår och sen for jag ner till Therese i en ilande fart..haha..det kommer bli Toppen :)
Verkar som att jag blir ledig idag..Men man vet aldrig..dom kan ringa när man minst anar det och vill att man ska jobba..men nu kan jag tycka att det börjar bli lite sent och att klockan tickar på :) men vi får se...
Annars ska det blir skönt med en ledig dag..har lite att fixa :)

15 April idag, vilket innebär att det är sista anmälningsdag för att söka utbildningar till hösten..Jag är klar, har gjort mina val..nu gäller det att tänka tänka tänka vad jag vill och vad jag tror passar mig bäst!! Men när det väl gäller så tror jag nog att jag kommer veta vad jag ska välja..Hoppas jag :)
Längtar till den dagen när jag står där färdigutbildad..börja söka jobb, få ett fast jobb, ett schema..att få ta mer ansvar och vara med i barnens utveckling..det gör mig alldeles varm :) Det är juh en bit dit..men nån gång kommer den dagen att komma!!Bara tanken gör mig alldeles varm :)

Nej nu ska jag fixa frukost..det vankas promenad med Karlsson :)

Tack Äägoon min älskade vän för all hjälp med bloggen :)


Så var det slut..

....På alla röda dagar och påsken. Åter til verkligheten..
Vaknade tidigt idag, eller rättare sagt min klocka ringde tidigt..gäller att vrida tillbaka lite nu när man vänt på dygnet..Kort vecka denna vecka också..skönt tycker jag..har inte fått så mycke jobb än..några timmar här och där..men det beror väl kanske på att det är påsklov..Hoppas jag :)
Tänk att det redan är i mitten av April..snart är denna månad också över och vi går in i Maj..Jag går fortfarande runt med känslan av att jag nyss tyckte att vi firade nyår..!! Haha..ja det här med hur fort tiden går..det kan jag tjata om i tid och otid :)

Finns mycket att se fram i mot nu.. Men också mycke tankar som kan ligga där i bakhuvet och oroa mig, tar jag allt för lätt!? Visst löser det sig alltid ..men frågan är om det löser sig till det bästa? Jag låg å tänkte på det igår när jag skulle sova.. å då kom jag på att om jag ska ligga och tänka så varje kväll då kommer jag aldrig att somna!! Puuh..snurrigt värre nu måste jag säga...

Hmm...har några timmar att slå ihjäl innan jag ska börja jobba..väldigt kort dag idag..och sen tänkte jag ge mig iväg och träna efter jobbet..ska försöka pricka in varenda pass denna vecka..då kommer jag känns mig nöjd när helgen kommer :) Funderar på om jag ska ge mig ut på en promenad nu faktiskt..och sen hem för att äta frukost och duscha..sen kan min dag börja :) Ja så får det nog bli....

På Återseende...

Måndag

Ny vecka..och sista lediga dagen innan det drar igång med jobb igen!! Har vart så otroligt skönt att vara ledig..man har mer tid för att göra andra saker som man inte brukar göra vardagar då man jobbar...Skulle iofs inte tacka nej till att vara lite mer ledig..men man måste juh jobba också.. :) Påsken har iaf varit underbar, umgänge med vänner,familj och solen har lyst på oss nästan varenda dag...underbart..

Påsklov för vissa nu..kommer ihåg när jag alltid räknade ner från sportlovet till Påsklovet...Jag tänkte alltid att usch så lång tid det är mellan dom loven..puuh...och förra veckan kunde jag konstatera att jag inte har en aning om vart dessa 8 veckor tagit vägen..det är heeelt otroligt vad fort det går!!  Dom har nog rätt när dom säger att åren går fortare ju äldre man blir...

Var till Kloten igår..så hääärligt där uppe..låg fortfarande lite snö kvar på gräsmattan där uppe..kändes konstigt..men oj så fint det är där...stod på trappen och tittade ut över sjön och fick ett sån där lyckorus som jag får allt mer och mer nu för tiden...Kan bara konstatera att jag är nog lite av en väder människa..jag påverkas av vädret...Soooolen gör mig glad :)

Jaja, ny vecka, nya möjligheter...Tvättning och Städning står på schemat...så dags att sätta fart!!


.......

Dreaming, hoping, for another try
I've been looking, searching, deeper down inside
And if I loose my way, I'll find another road
‘Cause I can make a change on my own

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on

Something, somewhere, that I long to find
I am learning, slowly, one day at a time
That if I loose and fail, I'll be fine

I'm moving on and I'm gonna get stronger now
And nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on

I can move it, To a brighter dawn
I can move it, Gotta take the fight
I can move it, I can make it right
I can make it right

I'm moving onnn....
Nothing will break me down
I will not give in to doubt
Those days are gone, I can be who I wanna be
Start living my life for me
I believe that finally I'm moving on

I can move it, I can move it

Yes, I Moving On


Jaaaaaa...

....Nu kan vi verkligen säga Hej Då till snön och välkomna våren.. :) Äntligen!! Var inte en dag försent..jag har en sån bra känsla i kroppen..underbart :) Jag blir så otroligt glad av det här vädret :) Kom hem från kungsör för en timme sen typ..redan hunnit med lite bilåka och allsång i bilen med bror min..haha..roligt roligt :) Och snart ska jag bege mig ut i det fina vädret med Karlsson :) ska inhandla lite grejer till dagens lunch..sen blir det till att tvätta fönster och dra ett varv med dammsugaren..nu syns allt så otroligt bra när solen ligger på..och jag har löjligt skitiga fönster..måste göras nånting åt :) Till kvällen väntar en sväng till hytta för att fira Sanna..ska bli skoj..måste juh se den där skitiga kvinnan nu när hon nyss är hemkommen från Thailand :) Nej nu ska jag ta tag i den här dagen...lalalala...

Kak Bak :)

Jaha..nu var Onsdagen över..helt otroligt vad dagarna går fort..denna dag har juh vart helt underbar..sol hela dagen!! Man mår så bra av det här vädret..man blir så glad..häärligt!! Imorse när jag vaknade tänkte jag att jag skulle baka massor..men sen tänkte jag om..och sen tänkte jag om igen..haha..blev sockerkaka, kola kakor och sånna där bruna med socker på :) så nu har jag lite kakor tills jag fyller..ska ta mig an och baka bullar också..men det får bli nån annan dag!! åååhh, jag blir så glad när jag tänker på vädret och att våren äntligen är påväg..tänk vad vädret påverkar oss!! Har lite att se fram i mot också..en resa ner till Sara är planerad..och sen har jag juh förstås en liten nedräkning för Cypern..ska bli så härligt..Funderar och funderar över framtiden också..kan inte låta bli att tänka på hur mitt liv ser ut om ett år..hmm..det återstår å se...

Soooolen är här..

...och därmed våren!! Jag är så glad..denna dag var det lätt att kliva upp..tittade ut genom fönstret och solen skeeen glatt mot mig!! Underbart...Bestämde mig för att städa lite här hemma..eller bara dammsuga lite och sen påsk pynta lite, med betoning på lite, men det får väl duga iaf!! Sen bestämde jag mig för att jag skulle baka lite..först skulle jag baka massor..men jag kom fram till att jag kan ta lite i taget :) Så idag fick det blir en sockerkaka..som för tillfället ser för trälig ut :( Kan jag inte baka!? Gaaaah...jag som tyckte det var så roligt...jaja, i helgen ska jag försöka mig på kola kakor..lyckas jag inte med det..då kastar jag in handduken gällande allt vad bakning heter...haha..!!Bara vart ute i solen en liiiten sväng idag...inte bra,måste ta vara på tiden när den tittar fram..hmm..funderar på en lååång promenad..eller bara ge mig ut och njuta och ta i på träningen ikväll istället...känner mig inte motiverad att köra ett pass när det är så här fint väder..och ensam dessutom :( inte lika roligt då..jaja, jag har fortfarande ett par timmar kvar och bestämma mig!! 1 April är det idag också..har inte råkat ut för något lurendrejeri än så länge, vad jag vet iaf!? Hmm..nej nu ska jag hitta på något att göra..här kan jag inte sitta :)