Hylla svenska killar :)

Jaha..ater till bloggandet da..ja jag ar fortfarande pa Cypern och jag mar fortfarande bra..forkylning som har envisats med att komma tillbaka..men med en bra nasspary, massa nasdukar och hostmedicin sa gar det har super :) den nassprayen ska plockas med hem kan jag lova!!
Fortfarande stralande sol och humor :) har vart outhardligt varmt har ett par dagar nu och kvallarna har vart forfarliga :( sa fort man rort pa sig minsta lilla sa ser man ut som niagarafallet..helt vindstilla ar det ocksa..sa det ar bara att forlita sig pa flakten som vi har som gar pa halvfart..men jag ska inte klaga for forutom det sa ar allt perfekt..
Dagarna rullar pa och pa Freda har jag vart borta i 5 veckor..kom underfund med att det snart ar halvlek och sidbyte :(

Forresten sa skulle jag vilja passa pa att hylla svenska killar..vilka anglar jamfort med puckona har nere..inte alla som beter sig som svin men en del ja dom ar...ja..ja nej jag finner inga ord..men herreguuuuuud sager jag bara..ni killar ni ar toppen..haha..!!

Bodil aker hem om 2 veckor och innan dess ska vi forsoka hinna med att aka pa en battur dar man far se massa fina stallen, grottor, snorkla och aven se spokstaden :) en stad som inte blvit berord pa ca 20 ar sen turkarna erovra den..ska bli sa skoj och se..da ska det fotas.. :)

nej nu ska jag kila hemat och sova for Callo Ballo ho e tlott..

Puss & Kram Skumbanan

....

Hej Sverige och alla andra :) har rullar dagarna pa som vanligt..varmt och sol..men har kommit underfund med att om jag skulle komma hem nu och saga att jag vart pa cypern i 4 veckor ja da skulle nog ingen tro mig..haha..har solat typ 5 ganger sen vi kom hit..jag vet inte varfor..men kanske ar lite annorlunda att aka sahar och att aka pa charter..jaja, far val turbo sola sista veckan..haha..annars ar allt bara bra med mig :)
Jag och Johanna var pa skum party i Sondas igen..efter den lyckande succen kunde jag inte lata bli att ute bli denna gang..haha..gissa om jag fick en chock nar jag kom dit..forra gangen vi var dar sa var skummet typ upp till laren..nu var det mycke mera skum..langre an upp till midjan.,..jaja, tankte jag och mosa mig ner dar..haha..holl mig torr i ca 2 minuer innan forsta mulningen kom..haha..mula tillbaka..jag forstar inte vad det ar som gor att alla blir som barn pa nytt..kanske for att alla ar jatteblota och badar i skum..haha..lite mys och mulningen i skummet blev det...nice som tusan :)
Nar jag kommer hem ska jag foresla att Lindesbergs Stadshotell ska anordna skumparty..det skulle dra folk..eller jag skulle iaf komma dit..haha..!!
Bodil Johanna och jag bestamde oss for att besoka skumpartyt aven ikvall och kolla laget...kan tanka mig att det blir en succe aven denna kvall..har inhandlat en kamera som tal vatten..ska testa om korten blir na bra..blir dom inte det sa ar juh inte det hela varlden..men men kan inte ta med nanting forutom det nodvandigaste..Pengarna far man hanga pa tork nar man kommer hem..haha..ja som ni kanske marker sa har skumparty blivit min favorit :) Lattroade flicka!!

Pa Freda har jag vart har 4 veckor..tiden springer pa fort..blir nog inge jobb for min del som det ser ut som..har lite ideer..men vi far se..annars galler det att vara ekonomisk och se till att man kan stanna hela sommaren..!!
For hem vill jag inte riktigt an..
Hoppas pa ett besok till stranden nan dag..men vi far se..kanske tar mig en tur dit pa egen hand..eller ocksa ska jag dra med Johanna pa Freda nar hon har ledig dag :)
Vet inte om jag vagar besoka poolen som jag gatt till..haha..galna britter skramde bort mig idag..och obsevera att dom inte sa ett ord till mig..ja ni kan juh tanka er sjalva..haha..

Nej nu ska jag bege mig hemat och ata..plocka i ordning och ordna tills kvallen...


Hej Da sa lange mina vanner...

3 veckor och Fredag den 13:e

Jaha, da har det gatt 3 veckor sen jag satt pa ett flygplan nanstans mellan Sverige och Cypern..kanns helt overkligt att jag vart hemifran i 3 veckor..tiden gar fort harnere och jag njuter som bara den :) Jag och johanna kom precis pa att det ar Fredag den 13:e idag..men an sa lange har jag inte markt av det..peppar peppar.. :D
Det var tankt att vi skulle lagga over bilder idag som ni kunde fa kolla lite pa..men vi sitter vid fel datorer for att gora det sa det far bli en annan dag.. :(
I onsdas hade jag och Johanna en heldag..at pa Nikitas igen..som har sa otroligt god mat..om jag hade pengarna sa skulle jag ata dar varje dag utan att tveka..mmm..blir hungrig av att bara tanka pa det..sen sa gick vi hemat for att fixa lite innan utgang..och denna kvall stod skumparty pa schemat..premiar for min del och jag var forvantansfull..oj sa skoj det var...blev av med en sko iofs for den blev avtrampad..vaskan holl pa att ryka med i samma sekund..jag kan saga att man blir hal av allt detta skum..men efter att ha lokaliserat vaskan..vandra jag omkring dar med en sko och skum i drinken och sag ut som en blot katt..men det var saaa javla kul..blev mulad av en kille sa smink och frisyr kunde man bara saga hej da till..haha..men skoj som tusan var det..vilken kvall :)
Det ar inte sista gangen jag gar pa skumparty och halkar omkring :D
Igar var vi nere i hamnen och at mat och jag tog en raksallad...saa himla god sallad och rakorna var otroliga..man uppskattar mat harnere..haha..idag lag jag och johanna och var sugna pa kottbullar makaroner och sas..haha..jaja igar iaf sa var vi dar och at och sen gick vi till poolbaren och intog lite gott att dricka :) Blev lite olspel pa det..haha..regler, meningar och skratt till hoger och vanster..ja det var sjukt roligt..sager bara   MOUSTAAAAFA!! :D
Idag blir det en lugn hemmkvall..haha..Johanna jobbar natt och jag vill sova..funderar pa om jag ska ta mig na a  ata och sen ga hem och lasa lite..!!

Har ingen mobil fror tillfallet..har inget batteri och vara kara grannar har lanat min laddare..sa imorrn ska jag jaga laddare och engelsman medans Johanna sover..haha..har funderat over en liten anordning som jag kan bygga sa jag marker nar dom kommer hem :) men imorrn skulle jag tro att mobilen ar i bruk igen..!!

Tanker pa er dar hemma..Hoppas allt ordnar sig till det basta!!
Saknar er alla jattemycket!!
Hoppas allt ar bra med er, var radda om er..!!

Nu ska jag kila..
Noff Noff :)

Ny vecka..

Annu en ny vecka..springer pa sa fort..herreguud..kommer bara saga pogg och sen ar jag hemma igen..vill inte lamna den har vardagen..det ar ett som ar sakert!!
Skrev juh igar att jag skulle till beachen idag..men blev inge..vi ska gora ett forsok imorrn istallet..om vi orkar..haha..den har varmen drar musten ur mig..men jag ar glad som far sova..
Forresten sa har jag borjat dromt sa konstigt..att det flyger ormar i taket och att Sara.A har klippt page och fargat haret svart...haha..Johanna beratta for mig att hon ocksa borja dromma valdigt mycke nar hon kom ner hit..maste vara luften eller na...haha..skumt ar det iaf :)
Inga bilder p[ bilddagboken an sa lange..men jag jobbar pa det..ska bara iordna lite forst, men sa smaningom sa dyker det upp..sa ni inte glommer bort hur vi ser ut :)
Internetcafet som jag sitter pa..ja dar ar det jag och typ 10 cyprioter som sitter och gapar och spelar counterstrike..haha..sa det ar ett valdans liv just foor tillfallet..onskar ni kunde hora for det later ganska roligt.. :)

Allt kanns bra for ovrigt med forkylning och allt sant..sa det ar skont..men trottheten ar fortfarande kvar..och sa denna varme..da kan ni tanka er vad jag sover...haha...
Klockan ar halv 8 har nu och det borjar bli dags att rora pa sig..ska inhandla lite valbehovliga saker som jag behover..!! sen ar det hemat och ata lite..ordna lite..och sen ut till kvallen :)

Nej nu maste jag verkligen kila for nu brojar cyprioterna slass...hahahahaha..jag door..hahahah..

Vaaarmt

Jag har nu vart ui Cypern i lite mer an 2 veckor..kanns som om jag kom hit igar.. :) trivs fortfarande bra med allting..och jag ar riktigt nojd med vardagen har nere..!! Tank om alla kunde vara med och dela det har..det ar sa underbart bra.. :)

Vad har hant sen sista da!?..ja det ar knappt att jag kommer ihag..alla dagar bara flyter pa..har en almanacka hemma dar jag skriver upp lite vad vi gor om dagarna sa jag kommer ihag..Men nu ska vi se..Nar Johanna jobbar ar jag mest for mig sjalv..ligger vid poolen,strosar omkring, laser..ja det hander ocksa att jag sover lite..haha..da kanske ni tanker att det inte alls later roligt..men det ar underbart...att veta att jag kan gora vad jag viill...nar jag vill kanns underbart..har egnetligen bara mig sjalv a skylla om det blir langtrakigt..
Hmm...I Onsdas var vi till stranden och sola och bada..forsta gangen..det ar inte riktigt sa att vi gar dit varje dag..dom jobbar varje dag och sen ar det en bit att ga..men iaf sa packa vi ihop vara saker och borja knata ivag..kopte luftmadrasser som vi sen kasta oss pa ut i havet..fy fan vilken harlig kansla det var att bara ligga dar och guppa..haha..ocg vattnet svalkade ocksa..skoooont..for det ar bra varmt harnere..tror vi ska gora ett forsok att ta oss till stranden imorrn igen.. annrs blir det poolen for min del..for annars ar jag snart bara en liten flack pa golvet snart..haha..jag svettas bort..!!
Har vart lite svalare ett par dagar nu..men tror varmen ar pavag tillbaka for idag ar det olidligt..
For ovrigt mar jag bra..trott typ hela tiden..men som sagt..det kommer jag typ vara ett halvar till..saaa dryyygt..men men..sova skulle kunna bli min favoritsysselsattning..!!
Kollar pa bilder hemifran och laser vad ni gor..saknar er alla saaa mycket..hade lite hemlangtan igar..men det gick over nar jag fick prata lite med pappa..och Tobias ringde idag :) kandes bra att fa hora deras roster..
Annars sa leker livet pa ganska bra har pa ayianapa :)

Blev inget nikitas idag eftersom Johanna inte fick nan ledig dag den har veckan :( sa vi trosta oss med McDonalds till frukost..inga fel det heller :)

Nej nu ska jag bege mig hemat..ducha lite..ata lite..och kanske luta omkull mig en stund..

Saknar er alla sa himla mycket!!
Hare gott igelkott :)

1 vecka

1 vecka pa cypern och jag har det fortfarande bra :)
Jobbar fortfarande inge.. och har inte riktigt bestamt mig hur jag ska gora heller..far se hur jag kanner och vill gora..trivs otroligt bra nu ska ni veta..det har ar livet :)

Planerade att skicka vykort till dom flesta..men nar jag kom ner hit sa fick jag en chock av hur dyrt ett frimarke egentligen ar...herreguuuud..ja sa jag skickar nagra enstaka..
Ja livet har ar annorlunda pa manga anga satt an hemma..utelivet, manniskorna, maten..ja det mesta skiljer sig..a jag ar kar tror jag..i Cypern alltsa..kan stanna har for evigt :)

Hmm..forkyld IGEN som vanligt..nar provsvsaren kom tillbaka sa sa dom juh att jag gatt med kortelfeber utan att det brutit ut ordentligt..men att jag nu var fullt frisk..jag blev forkyld igen innan jag akte ner hit sa nu har jag vart sjuk i over 1 vecka..hmm..jobbigt i den har varmen ocksa kan jag lova..Eva ringer lakaren imorrn..for na konstigt ar det..
jaja, inge allvarligt kan jag tro for annars mar jag juh bra :)

lite mer umgange.. :) harligt kan jag lova..hihi..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva..finns sa mycket att skriva om a anda vet jag inte vart jag ska borja..haha..
Jag och Johanna ska kila ivag och ata nu och sen blir det en luuugn kvall..tanka sig va..haha..

Om ni vill nanting ar det bara att skicka pa mailen..

ha det sa bra och var radda om er..

Puss a Heeej..