Fredagsmyyyyys!!

ÄNTLIGEN är tentan skriven och helgen är här, en pluggfri dessutom! Så skönt! Jag känner mig trött men glad! Jag och Johan har Fredagsmys. Inledde vår lediga Fredagkväll med sushi och en cider. Sen blev det lyxglass med tända ljus framför tv:n! Nu njuter vi av kvällen och laddar för loppis i golfhallen i morgon! :)


Dags för tenta!

Fredag och dags för tenta!
Känner mig nervös, men det är en bra känsla. Jag vill aldrig mer kliva in och skriva en tenta och känna mig lugn, den fick nämligen skrivas om. Men nu sitter jag här och undrar om jag har pluggat för lite!?
Jag och Gävert har pluggat varje dag och kämpat på bra. Men just nu känner jag att man kanske inte kan plugga för mycket? Eller kan man det?
Tentan skrivs med start 14.15 och sen får vi se hur länge jag sitter. Men jag hoppas att allt ska flyta på så jag slipper sitta tiden ut. I sånna fall tar jag helg 19.15 ikväll! Puuh!
Nej nu måste jag tänka positivt och försöka låta bli böckerna!
Tänkte starta dagen med en riktigt god frukost :)


Hösten är här

Efter ett samtal med min käre vän Therese så kunde vi konstatera att hösten verkligen är här nu. Löven färgas och släpper från träden. Nu är säsongen med tända ljus och ziperall här :)
Men jag hann inte riktigt reagera. Vad hände? Var det inte nyss sommar? Jag känner att jag knappt hann njuta, jag jobbade hela sommaren och poff så blev det höst.

Delar med mig av några bilder från Öland som påminner om hur skönt det var med sol och värme :)
















Nu känns det lite bättre inombords och det är väl dags att välkomna hösten!

C♥


Solokvist i två veckor

Japp, nu är jag solokvist i två veckor för Johan är på stipendieresen i England. Han åkte imorse, känns alltid tråkigt när han åker någonstans men samtidigt är det ju roligt för han att han fått den här resan. Det är han värd!
Så jag spenderar de här två veckorna med att försöka fylla dagarna med så mycket som möjligt. Borde väl egentligen inte vara några problem då vi har sjukt mycket att göra i skolan. Är det dålig planering av mig eller försöker dom pressa in så mycket dom bara kan på så kort tid som möjligt?
Nej jag tycker ändå jag planerar bra men ändå blir det stressigt i slutet. Har pluggat idag och har lite kvar men det lämnar jag tills imorgon tillsammans med en kopp kaffe i soffan.

Till helgen åker jag ner till Göteborg tillsammans med Johanna för att hälsa på Sara. Ska bli så skönt att komma iväg lite mitt i allt pluggande och regn :) Hoppas på att Göteborg bjuder på sol.
Har planerat in lite träning i veckan också med min fina Alexandra och det börjar redan idag..Dags att göra sig i ordning för ett Intervall/flex pass på friskis :)

På Återseende!

C♥