"Hej Kompis" :)

Vilken chock...Johanna ringer och säger " Hej, Du jag har skickat ett paket till dig men kom inte riktigt ihåg din adress..så jag skickade paketet hem till mig och mamma är i närheten av där din mamma bor och hon tänkte komma förbi med paketet, för du är väl hos din mamma?" Jag förklarar var mamma bor och fattar väl egentligen ingenting.. Plötsligt knackar det på dörren hos mamma.. Jag öppnar..och tror inte mina ögon när jag får syn på Jonny som säger " Hej Kompis" :) och brevid honom så står hon :) JOHAAAANNA!!! Hon är hemma..jag fattar ingenting..hoppar och skriker som en idiot..kramas..tänkte snabbt att sätter jag mig inte ner nu då svimmar jag!! Ja det här är den bästa dagen nånsin..jag är överlycklig..och hon stannar hemma ett tag..Jaaaaa...det här kommer jag leva på väldigt länge..!! Kommer knappt kunna somna ikväll juh..skitglad verkligen!! Ska upp tidigt som tusan imorrn..jobba jobba och sen hem och sen upp till Johanna..känns verkligen jättekonstigt!! Nej jag fattar ingenting..haha..Men jag är gladare än nånsin!!

Helg!?

När jag vaknade imorse så tänkte jag...åååhh va skönt å sova ut i helgen..haha..eller inte..helgen består av jobb på sönda och på lörda ska jag upp och tvätta..så det blir ingen sovmorgon här inte :) Får besök av Lovisa på Freda.. hon ska sova hos mig..blir fredas mys och Lets Dance :) sen på Lörda tänkte jag vi skulle baka dumlekakor..och där i mellan ska jag tvätta och städa..så det är fullt upp!! På Sönda är det jobb, glad att jag tackade JA, alla timmar behövs!! Idag har jag iaf en ledig eftermiddag..känns konstigt..men jätteskönt :) ska snart hemåt och greja lite och sen är det träning på det.. Det är mycke funderingar hit och dit..men det rätar väl ut sig så småningom.. dags att bege sig hemåt :)

Heeelg!?

Ja nu är helgen här...om man nu kan kalla det helg..jag har juh vart ledig i en vecka nu :) och nu är det bara 2 dagar kvar sen bär det av hemåt.. :( Hmm..ja det är med blandade känslor..jag njuter av att vara här..hitta på massa skoj och bara ha det bra..det är så underbart!! Men visst kan det vara skönt att komma hem..och komma igång med vardagen igen :) Sånt här borde man helt klart göra oftare..heeelt underbart..semester..det behöver man :) Men som sagt..på Sönda bär det av hemåt..då är det ny vecka..med lite jobb.hoppas på mer, geeee mig :) Idag har jag åkt slalom..jag och Lovisa har korsat backe efter backe..sån himla skön känsla..men nån Anja Persson kommer jag aldrig bli..mohaha..Nu börjar det mörkna..ska göra mig en kopp te och krypa upp i soffan nu :)

Njuter för fullt :)

Jaha, den här veckan börjde jag med att vakna upp i Sälen :) underbart..njuter för fulla drag..ledigt och andas fjäll luft, ja det kan inte bli bättre!! Vi var några stycken som åkte upp i söndas..kom hit och installerade oss och gick in för en veckas semester :) Sen dess har det promenerats en hel del..åkt slalom, grillat, kollat runt och spelats texas Holdem :) har vart så himla skönt.. Idag kom resten..närmare 14 st..haha..bang bang sa det bara och sen var alla här..så nu är precis allt som det ska :) Familjen Andersson har semester..haha..Imorrn får jag se om det blir en till tur i slalom backen..verkar som om det är ganska många som ska iväg imorrn..jag kanske ska göra ett par åk jag också :) annars spenderar jag tiden med att göra nånting annat..för det finns att göra!! :) Hmm..Blev lite umgänge med Josse, Matilda och Linn hos Matildas syster i Lördas..och sen tog vi en tur till folkan.. :) Oj, så kul jag hade!! En helt underbar kväll..kommer jag leva väääldigt lääänge på :) Jag mår bra och är glaaad..

Jaha!?

Nu är snart alla ledighet slut... jul och nyår kom och försvann lika fort igen..dags att börja städa undan julen och hänga upp nya gardiner och fräscha till lite..hmm..det får bli ett projekt till nästa helg innan avgång till sälen :) Javisst för dit ska jag om en vecka, med släkten...jihoo..ska bli såååå skönt å komma hemifrån..är lite orolig för hur jag kommer överleva mars månad..men det ska nog gå vägen..haha..på något sätt ordnar det sig alltid :) Hos Pappa och Eva nu...var hos Karin och Marcus igår och spelade spel..Idol kareoke, när och fjärran och upp till bevis :) vann två av dessa..YES!! Har vart en jätteskön helg :) Undebar..känner mig ganska utvilad :) Blev Lite filmkväll med Angelica i Fredas..American Crime och Suburban Girl..American Crime var en sån otroligt bra film..Den måste ni bara se..sann historia...förjävligt är vad det är.. :( Sen efter att vi kollat på dessa intog vi ryggläe i soffan och kollade sunes jul..skrattade oss igenom ett par ansnitt innan vi somnade :) Som sagt...tillbaka till vardagen då..känns juh lite sisådär..men det är väl så..har man vart ledig lite längre och inte jobbat så mycket så kanske det är sisådär å komma tillbaka..eller bara skönt att komma igång igen..ja det visar sig!Jag ska väl inte klaga..har väl inget hektiskt jobb precis :) Ska inta mig en kopp te nu, sen ska vi bege oss till Köping och handla innan vi åker hemåt :) Happy Birthday tooo me ;)