Vill ha

Jag kan ibland bli helt galen när jag hittar saker som jag vill ha men som kanske inte pengarna räcker till!
Just nu är jag inne ca 20 gånger/dag och kollar skor på skopunktens hemsida och Monkis höstkollektion! Snälla ge mig!!!
Den här månaden kan jag iofs unna mig extra eftersom det dimper ner lite extra klirr i kassan men det kan ju vara bra att inte sätta sprätt på precis allt på en gång :)
En klok vän skrev till mig i veckan att pengar är till för att spenderas :) jag tror jag kommer följa hennes ordval där så att mitt ha-begär lägger sig lite :)

Just nu står dessa högst upp på min lista:



Min söndag

Helgen har snart nått sitt slut, skönt kan jag tycka! Startade dagen med plugg, sen lunch på Grodan och sen vidare mot väster för att kramas med Kerstin och umgås med Tobias och Emmi! :) Bra Söndag hittills! Nu har jag laddat med en kopp kaffe och ska alldeles strax dra igång och läsa en avhandling, sååååå roligt ska det bli :)
Snart ny vecka, bara att ta nya tag!

På Återseende!



Helg!?

Jaha, 3 veckor sen sista terminen på universitetet startade! Vart tar tiden vägen? Hinner knappt få tiden att räcka till det jag ska göra :( Jag är lite bitter idag, brukar alltid se fram emot helgerna men just nu känner jag att det lika gärna kan vara! Gillar inte när man måste sitta med näsan i böckerna även dessa dagar. Men jag MÅSTE för annars hinner jag inte klart!
Men, det positiva med det här är väl att det är sista terminen, sista terminen av sju! I tre år har jag pluggat på universitetet och jag kommer fortfarande ihåg första dagen som att den vore igår, som sagt, vart tar tiden vägen?


Söndag

Helgerna springer iväg.. Jag hinner inte med! Inledde helgen med shopping på stan med Johanna, Bettan och Jeanna. Kom hem med ett pannband, en sjal med luva, armband och en tunika :) höll på att slinka med ett par skor också men det fick bli stopp där! Jag är inne i en skoperiod, en jobbig sådan, vill ha alla skor jag tar i :) måste nog hålla mig borta från stan ett tag nu och nätet med för den delen!

Igår var det tänkt att Johan och jag skulle höststäda balkongen och åka till tippen. Tror ni det blev av? Nej nej, vi gjorde oss i ordning och åkte till Marieberg istället :) kom hem med en hårspray därifrån. Kände på ett par skor där också men som sagt, STOPP!!!
Kvällen spenderade vi i soffan framför Körslaget med ett glas vin. En ganska bra Lördag ändå :)

Idag är det plugg på schemat, hela dagen lång!! Fick berättat för oss i början av veckan att vi kunde hälsa våra nära och kära att vi går in i dimman nu och är tillbaka efter jul. Känns sådär kan jag meddela. Men det är ju sista terminen nu så det är väl bara att gasa på.
Nu ska jag återvända till böckerna!

På Återseende!