Sista lediga dagen..

..innan skolan drar igång! Javisst, nu är sommalovet slut och även mina två lediga veckor. Imorgon drar skolan igång igen och två terminers plugg väntar innan nästa sommar är här igen! Just nu känns det lite tungt. Tyngre än vid andra terminstarter..men det kanske är för att man haft en sån fantastisk sommar och en bra ledighet!? Helst av allt skulle jag vilja tillbaka till jobbet för jag saknar barnen och personalen. Men bara att bita ihop så kommer jag stå där en dag och vara färdig med skolan. Allt blir bättre när man får komma in i det...

Vad ska jag hitta på idag då?
Hmm..funderar på att skruva ihop vårat nya soffbord som vi köpte på ikea i Fredags, kanske åka ut till skopunkten och kolla på de där kängorna jag vill ha!?
Väntar samtal från fröken Cederström också..så jag kanske åker och hälsar på dom en sväng :)
Hur som helst så måste jag göra nånting bra av den här dagen för imorgon skruvas tempot upp igen!!

C♥

Fredag

Det är Fredag och veckan är snart slut! Det går så fort hela tiden och jag hinner knappt med. Började dagen med att betala räkningar, mindre roligt. Och nu planerar jag att jaga upp mannen och sen åka till marieberg. Finns så mycket man vill ha och som man önskade att man kunde köpa på en gång. Känns ibland som att man aldrig blir klar hemma, hela tiden nånting att fixa med.
Senare i eftermiddag väntar en runda på stan med Alexandra och Sofie. Sen efter det har jag planerat en storstädning här hemma så det är rent och fint när vi kommer hem på Söndag. Vi åker nämligen till Stockholm imorgon, Johan ska springa belmmans stafetten och sen blir det en hotellövernattning på det! :)
Sista semesterveckan är snart slut och nu väntar ännu en termin på universitetet! Nu kör vi!!

På Återseende!

C♥

Borta bra men hemma bäst?

Ja nu är vi hemma från Öland.
Det har varit en helt underbar vecka, en vecka som jag tror vi alla behövde! Jag mindes en del från när jag var liten. Öland är så fint, miljön är helt otrolig! Jag längtar redan tillbaka och speciellt till stranddagarna vi hade..solen som värmde och inga måsten som hängde över mig! En perfekt vecka har det varit :)

Nu väntar en ledig vecka här hemma innan skolan drar igång och det ska jag utnyttja till fullo :)