En förmiddag vid Naturens Hus

Packade termosen och tog oss ut till Naturens Hus och spenderade förmiddagen där, bra start!
Nu: Plugg, Senare: Valborgsfirande :)

På Återseende!


Planer inför jul?

Våren är här, sommaren på ingång men har ni planer inför jul? Höll på att sätta kaffet i halsen när jag ser en annons om julkonsert i tidningen idag! Nog för att det är bra att vara ute i god tid men kom igen!!! Vi har ju inte hunnit njuta av sommaren än!!


Mitt bästa tidsfördriv


Sjukstuga

Vilken Lördag.. Jag har legat i soffan hela dagen förutom när jag gjorde en avstickare till frissan vid lunch där jag höll på att somna flera gånger..haha!
Så trött att jag inte orkade laga nån mat när jag kom hem så min middag bestod av två kokta ägg, exklusivt så här en lördag tyckte jag :)
Jag måste få klaga på utbudet på tv tablån.. Inget som faller fröken i smaken ikväll! Då vet ni det :)

Andra delkursen är iaf avslutad nu och den tredje och sista denna termin tar fart på Onsdag. Fem veckor kvar i skolan och sen sommarlov :)
Vart tar tiden vägen!?
Nej nu ska jag ta och måla om naglarna så jag har nått att fördriva tiden med!!

På Återseende!!


Fina ord

Födelsedagen har varit så bra, över förväntan!! Pluggat, Promenerat med Gävert, Ätit god lunch med J, träffat Therese och Johanna och ätit sushi och öppnat paket :)
Jag kommer somna med en lycklig känsla i kroppen!
Avslutar nu dagen med de här fina orden från min fina vän Alexandra!
Dom orden gick rakt in i hjärtat och stannar där!


25 years ago

Häppy böfdäj to mi!!



Sista dagen...

...på vfu:n är gjord och nu väntar några veckor på universitetet igen! Jag har haft det så bra och vill vara kvar samtidigt som jag vill tillbaka till skolan och bli klar där också!
Vi har haft planering på förmiddagen och gjort giraffer till alla 6-åringar som ska sluta på förskolan och börja skolan till hösten :) det där med pyssel är min grej och dessutom riktigt roligt :)

Fick ett smyckesträd av personalen som tack för de här veckorna och barnen hade ritat fina vårteckningar! Känns så kul att man blir uppskattad för det man gör! Kommer verkligen sakna alla!
Men nu är det tillbaka till allvaret och verkligheten så lika bra att dra igång på en gång. Har en avhandling kvar att ta mig igenom inför seminariet imorrn så det är lika bra att sätta igång! Ingen vila, ingen ro!


Flätor

På vfu:n flätas håret på alla flickor för fulla muggar! Även mitt eget :)
Idag var jag tvungen att prova en av varianterna på mig själv, gillar det :) Flätor kan verkligen kombineras på många olika fina sätt :)


En pott med energi...

Min energi är slut! Jag har noll motivation, vill inte alls!!
Inget glädjande inlägg direkt men men...
Dagen har spenderats med min lilla glädjespridare Kerstin! Önskar att dagarna kunde vara mer som denna..



Grattis Johanna

Ja igår var det dags att fira Johannas födelsedag!! :) Började kvällen på la pampa med god mat Och fortsatte sedan hem till Johanna för att fira vidare :) sen stövlade vi vidare till Harrys där vi slog klackarna i taket!! En riktigt rolig kväll, behövdes verkligen efter en hel vecka framför datorn!
Nu ska jag njuta av ledig Lördag!!

På Återseende!




Min vy

I Måndags började jag skriva på min uppsats och jag håller fortfarande på. Det går framåt men inte mer än så för tillfället. Men jag känner mig inte stressad.. På ett eller annat sätt kommer jag få ihop det :)
När den här kursen är över ska jag jubla högt och fira ordentligt!!! En kurs kvar efter den här och sen ett avbrott från skolan i 3 månader. Det är mer än välkommet kan jag säga!

Dags att fortsätta skriva...


Lite nytt

Var ju som sagt hos mamma i Söndas och firade påsk och åt mat. Vi fick en ljuslykta av mamma som vi bestämde oss för att hänga i köket. Enklast så när det var det enda stället med en krok i taket :)
Samtidigt bestämde vi oss för att kasta om bordet också, kommer nog ta ett tag att vänja sig men det blev skapligt iaf :)


Påskhelgen

Jaha, så var påskhelgen snart över den också! Annandagen idag och jag står i startgroparna för att börja skriva på uppsatsen!! Motivationen lyser med sin frånvaro men jag måste komma igång idag!
Har varit ett par härliga lediga dagar. I fredags var vi i Kungsör, i Lördags hemma och igår blev det påskmat hos mamma och sen födelsedagsfirande för Sanna och Therese hos Therese och Mario! Johan och jag åkte hem igår både trötta och glada! Ett par bra lediga dagar har det varit som sagt!

Nej, nu kan jag inte undvika datorn och skrivandet nå mer. Dags att sätta igång! Önska mig lycka till!


Full Moon

Jisses, på väg in i sovrummet tappade jag hakan när jag såg en gigantisk ost på himlen! Så himla fin fullmåne :)
Bilden gör sig inte rättvisa för fem öre men var ju tvungen att försöka :)


Påskafton och storstädning

Ja, snart har påskafton nått sitt slut. Vi har varit hemma hela dagen och storstädat. Känns skönt nu efteråt men när jag var mitt uppe i allt undrade jag varför jag skulle dra igång med det här just idag! Nu är det gjort iaf och det är ju alltid en skön känsla som infinner sig efteråt :)
Efter städningen var det premiär för grillning, så himla gott!! Nu avslutar vi kvällen i soffan och laddar för påsk- och födelsedagsfirande i Linde imorgon :)

På Återseende!


GLAD PÅSK!

Vaknade tidigt imorse och kunde inte somna om! Pallrade mig upp och fixade frukost och kaffe och satte mig framför tv:n! Älskar den här lediga och lugna känslan :)
Igår var vi i Kungsör och åt god mat och fika tills magen stod i fyra hörn, hej å hå!
Idag blir det en dag hemma, ska åka och handla lite senare men annars ska vi ha en dag hemma och fixa i ordning lite!
Imorgon fortsätter påskfirandet i Linde! :) härlig helg och perfekt uppladdning inför skrivarveckan!

På Återseende!!


Läsvila

Varje dag efter att vi ätit lunch har vi alltid läsvila med barnen. Här om dagen läste jag en bok för barnen om Örebro. Man får följa Majken och Melker som tar en rundtur i Örebro :)
Denna boken upptäckte jag hjälpte mig en del i mina förklaringar för barnen om vart min skola ligger och hur den ser ut. När vi satt i soffan och läste så utbrister barnen "Fröken, det där är ju din skola" :)
En riktigt rolig bok som gör att man lär känna Örebro! Majken och Melker vet hur man guidar runt i Örebro :)
En bok som alla skulle kunna läsa enligt mig.

På Återseende!


Tid?

Söndag igen.. Jag hinner inte med!
Ny vecka tar snart fart, en kort vecka! Påsk nästa helg och sen väntar en skrivarvecka hemma, sen en vecka kvar på vfu:n och sen avslut på kursen! Vart tar tiden vägen?
Snart har jag bara en termin kvar på universitetet! När jag började hösten -09 trodde jag aldrig att det skulle gå så här fort. Då kändes 3,5 år som en evighet!

Men nu gäller det att njuta av nuet så mycket det bara går. Igår hade jag en bra Lördag. Började dagen med ett besök i Kungsör hos pappa och Eva. Sen fortsatte jag dagen här hemma med lite fix inför kvällen! Johanna, Therese och Sanna kom hit och vi hade en riktigt trevlig kväll tillsammans!
Idag ska jag bara ta det lugnt, njuta av dagen och ladda för en vecka med barnen!

På Återseende!