Underbara Fredag

Jaha, då var det Fredag och helgen är här :) Jag har precis avslutat min jobb dag och tar nu helg :) underbart... Sooolen skiner och det luktar nästan lite vår ute..helt underbart..det gör mig glad!! Blir en tripp till Nora med Karlsson om en stund..ska inhandla födelsedags present till min bror och sen blir det väl en tripp runt för att kolla på annat :) sen hem och vidare till min bror för att fira honom..till kvällen blir det soff läge och Lets Dance :) Tvättning och städning får bli imorrn istället.. Nej nu ska jag göra mig klar..snart anländer Karlsson..

Vilken dag...

...jag hade igår :) vaknade tidigt..inget jobb så jag blev ledig..funderade på vad jag skulle hitta på för något..Therese kom på idén om att åka upp till Stråssa och åka pulka och grilla korv..Bra förslag tyckte jag :) Ringde Johanna och Jonny, dom skulle med :) Plockade upp Ica i hytta och sen drog vi mot Stråssa..en helt underbar dag med galen pulka åkning, korvgrillning och sooool :) var så himla skoj!! Men innan vi drog iväg så beslöt jag mig för att kolla lite på tv..slog på tv:n och kanal 5..Full Pott på tv, sånna program är inte min favorit..men jag kollade en lite stund och tänkte..va tusan, undra om jag ska prova ringa..så jag provade..och det går fram signal efter signal..mitt hjärta började slå snabbare..gaaah..kommer jag komma fram tänkte jag!? Helt plötsligt hör jag programledarens söst i mitt öra...(nu slår mitt hjärta mega snabbt)..ja jag får svara på kombinationen man skulle lösa och svarar rätt.. :) Jag vinnner!!!! jag kom fram, svarade rätt och vann :) ja gårdagen var min bästa dag på länge :)

Gör mig frisk..

Jag har nu var förkyld i över en vecka :( Jag tränade inte på hela förra veckan och inte kom jag iväg idag heller.. :( Blir galen..vill vill verkligen träna..fruktansvärt tråkigt..blir rastlös och sover inge bra heller..hmm..ska kurera mig ordentligt så jag snart kommer igång igen :) Helgen svischade förbi precis som vanligt..men hade otroligt roligt i lördas :) var en helt perfekt kväll!! Sånna vill vi ha mer av :) Jobb hela veckan..känns underbart..så vill jag ha det jämt :) Jag och Sara har bokat resa till Cypern..var inte en dag försent..åker i Juli och blir borta en vecka..ser jag verkligen fram emot :) Någon mer som ska med!? Kommer bli superskoj.. :) Nej nu ska jag bege mig hemåt om en stund och krypa ner i sängen..mycke sömn ska vara bra har jag hört :) På Återseende..