Onsdag och mitt i veckan

Redan Onsdag...Jag känner mig lite mer avslappnad nu när uppsatsen är inlämnad och redovisningen inte är förns på Fredag. Har packat väskan och ätit lunch..snart bär det av mot Lindesberg. Ska jobba imorgon så ska sova hos mamma..där i mellan hoppas jag hinna med en fika med Karlsson :)

Känns som om jag skulle behöva sova i hundra år..varför är jag jämt så trött? Fattar inte..varje morgon när jag vaknar känner jag som ett tryck över pannan och känner mig inte det minsta utvilad! Tröttsamt..vet inte vad jag ska göra åt det heller. Känns som om man går på sparlåga hela tiden...

Nej dags att göra sig klar och gå mot bussen!

C♥

Söndag

Söndag igen..tröttare än tröttast när jag slog upp mina ögon imorse! Känner mig inte speciellt utvilad efter den här veckan som har bestått av plugg. Men nu är iaf uppsatsen klar..har lite småfix kvar som jag tänkte fixa med idag och sen får vi se om jag känner mig helt nöjd eller om jag ändrar nånting mer...
Första delkursen i specialpedagogik avslutas på Fredag och sen tar en ny fart...det går så himla fort..
Den här veckan har jag inte haft så mycket till motivation till att plugga överhuvudtaget...inte varit sugen på att göra nånting..Tycker det är en konstig känsla då jag brukar ha koll på läget och plugga på ganska bra! Jaja, sånna veckor ska man väl också ha antar jag...

Nu ska jag äta frukost och sen plugga vidare!
Hoppas ni får en skön Söndag i solen :)

C♥

VC och bussåkande..

..så startade min dag!
Klev upp tidigt imorse och begav mig till Vårdcentralen för mitt jäkla eksem som envisas vara kvar..men nu har jag fått salva mot det, så här ska smörjas :)
Känns som att jag har kuskat runt på en buss hela morgonen..Började med att åka buss till vårdcentralen..sen buss från vårdcentralen till stan och sen åka buss hem från stan..HERREGUD vilken latmask jag är men det kan inte hjälpas :)

Nu måste jag berätta om en grej igår på träningen som irriterade mig så mycket. Till saken hör att jag hade en sjukt dålig dag igår så det gjorde ju inte saken bättre!
Jag traskade iväg till friskis för att köra ett BodyPump pass..när jag kommer dit så ser jag ett par tjejer som brukar vara där och som hade glömt att boka passet och inte fick plats denna gång. Jag går och byter om och när passet drar igång så har jag en kvinna framför mig och två tjejer snett bakom mig..Hmm..hon framför mig visade sig vara kompis med de bakom mig! Har aldrig sett dem på passet förut så tänkte att de kanske var nya...
Hon framför mig öser på vikter så hon knappt får upp skivstången..de bakom mig gör precis tvärtom!
Hon framför mig orkar ingenting..lägger ner skivstången i mellan åt och går och ställer sig vid väggen och stretchar lite under passets gång, samtidigt som hon ibland berättar för dem bakom mig hur de ska göra och att de inte hade rätt teknik..INGEN av dem hade rätt teknik ska tilläggas!  Men det slutar inte här..tjejerna bakom mig bestämmer sig för att ha kafferep på golvet de två sista låtarna av passet..de ligger där på mage och pratar om ditten och datten och hon framför mig deltar också på ett hörn, skrikandes över mitt huvud! Gaaaah!

Kanske inget att irritera sig över men vad ska dom där att göra när ingen av dem genomförde hela passet?
Jag tyckte iaf synd om de tjejer som stod i receptionen och inte kom in men som iaf brukar genomföra HELA passet!
Ha nu i minne att jag hade en dålig dag igår...

Nej dags att gå och handla innan plugget drar igång!

På Återseende!
C♥

Alla hjärtans dag

En helt vanlig dag fast det är alla ♥ dag!
Kommer ihåg när jag gick på lågstadiet och man ritade hjärtan som man sedan gav bort till den man tyckte om, en väldig hysteri och spännande minns jag att det var :)
Idag är det kanske inte lika spännande med en dag som denna men jag är så tacksam för all den kärlek mina vänner och min familj ger mig, det är jag varje dag!

Men trots att det är alla hjärtans dag så fortsätter dagarna precis som vanligt och för mig innebär det plugg, så dags att återgå till det..puuh!

På Återseende!

C♥





Ladda om

Söndag och ny vecka på ingång..dags att lägga den här veckan bakom sig och ladda om för en ny och uppsatsskrivande på det! Känns tungt nu måste jag säga..men bara man har tagit sig igenom all litteratur så kommer det gå som smort sen :)
Så jag kommer inte göra annat än att plugga, äta, sova och träna denna vecka...Jo, jag ska klämma in ett Onsdagsfika med tjejerna också ♥ veckans höjdpunkt!!

Dagen har varit lugn och skön och buggkurs nu på kvällen..också en av veckans höjdpunkter :) riktigt roligt att svänga sina lurviga. Längtar tills man får börja bygga på sen :)

Nu är det soffan, tv:n och bästa sällskapet som gäller resten av denna kväll..allt för att ladda batterierna på bästa sätt!

På Återseende!

C♥


Burlesque

Jaha, Fredagen är snart slut..en bra Fredag dessutom :)
Började dagen i skolan med en redovisning, gick som smort..vidare upp på stan för lite småfix inför kvällen och helgen och avslutade kvällen med en bio och mat med Johanna!
Vi gick och såg Burlesque..en toppenfilm! Rekomenderas!

Nu ska jag snart lägga mig och invänta morgondagen som består av en sväng på stan, badminton med J och sen melodifestival, en toppenlördag!

C♥


Onsdag

Onsdag..halva veckan har gått, skönt!
Jag vaknade med ett tungt huvud och kände mig inte speciellt utvilad..Orolig sömn och en dröm som resulterade i att jag vaknade gråtandes..tycker sånt där är lite läskigt! Somnade om och vaknade vid halv nio...
Gjort ett försök till att öppna den där trevliga boken idag..läst några sidor men la ifrån mig den lika snabbt! Vart har koncentrationen tagit vägen?
Nej idag blir det inte till att gå utanför dörren förns jag är klar med det jag ska..eftersom det är Onsdagsfika ikväll med tjejerna som jag SKA vara med på så lär jag nog lämna datorn nu och återgå till böckerna!
Men skönt med en paus iaf :)

På Återseende..

C♥


Barns sociala samvaro..

..Den boken är inte min bästa vän just nu. Har försökt att plugga sen jag kom hem från skolan.. men inte fått ett skit gjort och nu sitter jag här!! Bra jobbat, eller inte!! Tung vecka i skolan och mycket att göra! Men bara att köra fullt ut och göra klart den här veckans uppgifter och sen köra på och ladda för PM skrivning igen, hej och hå!

Vilken dag det här blev..huvudet är tungt och tankarna snurrar!!

Nu ska jag försöka brottas med boken och se om den kan ge mig något användbart!

På Återseende!

C♥


Ny vecka, nya tag

Måndag..dagen började i skolan!
Två föreläsningar stod på schemat...puuh tänkte jag, visste att ett trött huvud väntade efter denna dag. Första föreläsning var superbra. Mycket bra som man inte tänkt på tidigare och som man kommer ha användning för livet ut! Den andra föreläsningen kan jag inte göra annat än tummen ner för..Gävert påminner mig om att vi haft en föreläsning med honom förut, bra minne tänkte jag men hon hade så rätt. Känns som om föreläsningen gick i repris..näst intill likadan med den föreläsningen vi hade med honom första terminen..suck, suck, dubbelsuck!
Men men...vi härdade ut fast andra började rulla ut från föreläsningen innan den var slut!

Väl hemma så fixade jag inför morgondagens seminarium, lite plugg på det och sen iväg för ett pass på friskis, indoor walking stod på schemat..sååå skönt!! Efter en dusch och lite mat så tänker jag nu sjunka ner i sängen och kolla på reprisen av klass 9A och sen släcka lampan och sova...
Ladda om och invänta Tisdag!!

C♥

Bra start

Och så var Melodifestivalen 2011 igång och ingen är gladare än jag..eller jo kanske Cederström också :)
En bra start och 2 låtar som jag ser fram emot att se i Globen, lovely!

Har haft en lugn och skön dag med lite plugg, en promenad och hemmamys..kvällen bjöd som sagt på melodifestival och tacos!

Nu ska jag fortsätta njuta av kvällen och ledighet och kolla på Erin Brockovich!


Ikväll börjar det...

Ja nu tyckte jag det var dags att skriva ett inlägg...Förstår egentligen inte varför jag tappat bloggandet men nu gör jag ett försök igen, kan inte lova att jag forstätter min uppdatering men ska försöka komma igång lite mer iaf :)

Pluggar för fullt nu när en ny kurs har tagit fart, specialpedagogik. Väldigt intressant måste jag säga men mycket att läsa! Men det rullar på..Kan ju inte sticka under stolen med att jag saknar Natur&Skapande väldigt mycket men om jag vill bli klar med utbildningen nån gång så gäller det att blicka framåt :)
Jag är inne på min 4:e termin nu och mitt andra år..helt sjukt vad fort det går..snart står jag där med en utbildning i ryggsäcken och kan ge mig ut i arbetslivet! SPÄNNANDE!!

Okej, Hörni! Det är Lördag..och ikväll kl 20.00 går startskottet för MELODIFESTIVALEN! Som jag längtat..ett av årets höjdpunkter..kommer från och med nu sitta spikad framför tv:n varje Lördag :) Gäller ju att vara med ordentligt nu eftersom jag och Johanna beger oss till Stockholm, Globen och FINAL den 12:e Mars! Längtar som bara den..men fram tills dess ska jag nog kunna skaffa mig en och annan favorit! Bra startfält i år!

Nu ska jag ta mig ut på en promenad för att rensa huvudet liteoch sen hem och plugga lite.

 Jag laddar för kvällen genom att läsa den här :)




C♥