Söndag

Söndag igen. En dag som jag troligtvis kommer spendera hemma! Trött i huvudet idag och lite halvseg! Därför blir det inte mycket till ansträngning idag inte!!
Igår var vi i Eskilstuna nästan hela dagen. Var till Maria, Johans föräldrar, shopping och lunch på stan :) en bra dag måste jag säga! Ett snabbt stopp på vägen hem i Kungsör och sen ramlade vi in här hemma trötta som bara den! Avslutade kvällen med sallad från grodan, en film, ett glas vin och ziperallhäng :) en perfekt Lördag!!

Nu ska jag sätta näsan i böckerna nån timme och sen ta dagen lite som den kommer....


Aj aj aj...

...ungefär så lät jag idag när jag var hos naprapaten!! Det var ingen njutning där inte :) var tvungen att ta mig iväg med mitt onda och min yrsel. Hade åkt på en låsning i bröstryggen och ihopdragna muskler i nacken! Men nu ska det bli bättre, känns iofs som att någon kört över mig för tillfället men det skulle ge sig :)
Skönt att jag kom iväg med det så att jag kan dra igång med träningen igen!!
Ikväll spenderar jag kvällen i soffan, framför tv:n! Orkar inte anstränga mig mer än så...


En dag med böckerna

Onsdag och idag spenderar jag hela dagen med böckerna, ett litet avbrott runt tre för att åka till universitetet och gå på föreläsning men sen hem och på't igen! Suck!! Jag ligger efter.. Den känslan är aldrig rolig men har inte mått så bra dom senaste dagarna :( ont i nacke och skuldror och yrsel på det så jag har legat bänkad i soffan!
Nu känns det bättre men jag funderar på att ta mig iväg för att kolla upp det ändå! Kan ju aldrig skada :)
Som sagt, böckerna är mitt sällskap idag.. Först en kopp kaffe och sen drar jag igång!!

På Återseende!


Lika som bär - del 2

Knäppte ett kort på Kerstin igår och jag måste ju säga att hon är grymt lik Tobias när han var liten :)


Söndag

Skit att helgerna ska gå så fort jämt! Idag vaknade jag med huvudvärk och svullna ögon. Ett tag undrade jag om jag hade varit på en hejdundrande fest igår! Nej, gårdagen bestod av loppis i golfhallen följt av Lördagsmys med Tobias, Emmi och Kerstin! Försäljningen på loppisen gick bra och jag måste säga att jag är grymt imponerad av Kerstin som var med hela dagen utan att gnälla en enda gång :)
Fyndade en burk till Alexandra men mer än så blev det inte :)

Idag åkte jag och Johan iväg till Stadium och Stadium Outlet för att se om vi kunde fynda nått för presentkortet som kom med posten här om dagen! Hittade ett par träningsbyxor, träningslinne, sportbh, mjukisbyxor och tre andra toppar för fantastiska 600kr! Jag är nöjd med inköpen och planerar att använda dom ikväll på Friskis där ett skivstång/intervall pass väntar :) men först ska jag nog försöka organisera upp veckans plugg....

På Återseende!!


Eyebrows

Javisst! Jag har tänkt på det länge och tjatat om det en del! Idag slog jag slag i saken och tog mig till hudateljen för att få ögonbrynen fixade :)
Perfekt med lite piff så här i början på helgen måste jag säga och jag är nöjd med resultatet :)

På Återseende!!


19 januari

19 Januari och i Örebro skiner solen samtidigt som det regnar. Vilket konstigt väder! Jag går fortfarande och väntar på snön, kan inte låta bli att kolla vädret varje dag. Jag är inte så intresserad av snö men jag vill veta om jag ska behöva förbereda mig för kalla dagar och massa snö. Som det verkar nu så vet ingen. Inte ens vädergudarna. Dom verkar ju inte kunna bestämma sig!
Idag har jag spenderat förmiddan på universitetet, första träffen med förseminariegruppen. Gick bra! Imorrn är det första seminariet för den här kursen. Får se hur det går och vad vi har för upplägg.
Efter seminariet tar jag helg och gud vad jag längtar efter helg. På Söndag har jag planerat in en sovmorgon. Har varit så trött den här veckan så att ögonen står i kors. Usch! På lördag ska vi upp tidigt då vi ska stå på loppishela dagen i golfhallen. Börjar gå på rutin det där med att stå på loppis. Håll tummen för att det går bra.

Förresten, min kära vän Alexandra länkade igår till en artikel från Aftonbladet. Jisses!! Ni måste läsa. Jag fattar absolut ingenting och håller absolut inte med. Ni hittar den
här!!

På Återseende!!

C♥


Motivationen!?

Ja var har den tagit vägen? Motivationen alltså?
Har läst litegrann idag men tycker jag läser så sakta, har massor kvar och ändå sitter jag här!!! Ja det kan inte hjälpas, jag måste pausa lite så jag orkar läsa de sista timmarna innan det är dags för träning. Jag förespråkar inte korvstoppning så därför behöver jag nu en paus :)
Hemmaplugg idag alltså..Ibland kan det ju vara skönt att få lägga upp det lite som man vill men ibland känns det segt när man vet att man ska spendera hela dagen inne och knappt få komma ut nått på hela dagen! Man blir tröööött!!
Ibland blir jag så trött på mig själv och inser att jag borde sluta klaga på denna stackars skola, jag har ju valt det här själv!! Men det kanske ligger i min natur att få gnälla av sig lite :)

Har insett att jag måste planera in mer saker den här våren för att ha lite mer grejer att se fram emot. Det underlättar på nått sätt. Hmm..vad ska man då hitta på!?
Jag ska ta mig en funderare på det där..lite smågrejer ska man väl kunna planera in för att göra så att våren kommer snabbare?

Nej nu skriker texterna efter mig, Läs mig..Läs mig..Läs mig!! Jaja, lika bra att sätta fart!

På Återseende!

C♥


Lika som bär

Söndag och helgen är snart slut :( har väl aldrig varit så otaggad inför en kursstart som jag är nu! Har haft en krypande känsla i kroppen hela dagen. Men men.. Det är bara att ta tjuren vid hornen och kämpa på!

Idag tog jag och Johan en sväng till Ikea för att inhandla lite nya grejer till hemmet, vi hittade ett tyg som vi ville ha till vår tavla! Blev jättebra :)
Det roliga är att Johan nyss gjorde en upptäckt: han är ganska lik en av gubbarna på tyget..haha!! Skrattade gott åt det ett tag :)

Nej nu är det dags att börja ladda för kursstart. Pedagogik B, here i come!!


Fredag...den 13:e!

Helgen är här, eller jag tog helg i Onsdags men nu känns det som att man kan koppla av på riktigt! Hade bestämt att inte ställa någon klocka idag och ta mig en sovmorgon. Vaknar istället av J:s klocka som plingar så där lagom tidigt.. Han ligger fortfarande och sover men jag kravlade mig upp!
Känner mig jättetrött, försöker kicka igång dagen med en kopp kaffe och jag funderar på om jag ska orka mig ut på en promenad nu efter frukost!? Får se!
Kvällen bjuder iaf på festligheter :) Bettan fyllde 25 år igår och det firar vi här i Örebro med en utgång på det :)
Nej, dags att ta tag i den här dagen!!

På återseende!!


Kerstin

Förresten, eftersom Kerstin fått en pulka och snön är här kanske jag borde ta mig väster ut nån dag och åka lite pulka med henne :)
Jag behöver leka av mig lite!

Den ungen får mig alltid på bra humör ♥





Trött dag

Dåligt med sömn inatt så idag har jag en trött dag! Min dag startade med en promenad ut till Naturens Hus tillsammans med Alexandra. Var inte speciellt taggad inför promenaden men det är alltid skönt efteråt :)
Det var så mysigt att gå ute när det är lite halvmörkt och solen är på väg upp bakom husen, mysig känsla! Idag har dagen bestått av plugg och förberedning inför redovisningen vi har i morgon, det sista vi gör innnan kursen är slut. Det ska bli så skönt! Vill påbörja en ny kurs nu och förhoppningsvis väntar en lugn vår jämfört med den hektiska hösten.
Inväntar Gävert nu, vi ska gå igenom det sista inför imorgon och efter det blir det ett medelpass på friskis.

På Återseende!




C♥


Huvud- och träningsvärk

Imorse vaknade jag med ett tungt huvud! Kände mig inte speciellt utvilad, vad är det som händer? Slappnar jag av så att jag blir så här? Kan ana att en förkylning är på ingång men den ska jag bekämpa :)
Vaknade även med grym träningsvärk imorse efter ett härligt skivstång/intervall pass på Friskis igår! Jäklar vad jag svettades och hade inte orkat en minut till! Men Gud så skönt det var :) ikväll kör vi Jympa.. Heja Heja!!

Nu ska jag lägga mig i soffan och återgå till min bok som jag påbörjat...

På återseende!



Seg start på veckan

Idag är jag så trött efter få timmars sömn inatt :( känns som att det här kommer bli en riktigt seg dag...men gäller att ta till vara på dagen nu när jag är ledig en vecka! Japp, en hel vecka! Underbar känsla som gör det lite lättare att koppla av!
Kanske blir en dag hemma idag!? Får se vad Johan vill hitta på.

Nytt år och nya möjligheter, nu går jag in i mitt sista år som student! Melodifestivalens final spenderas i Globen tillsammans med min bästa Johanna, en resa till Madrid väntar i sommar! Jag känner på mig att det här kommer bli ett bra år med mycket att se fram emot :)

Bjuder på några bilder från middagen på nyårsafton :)