Helgen är här..

Helgen är här..sköönt...
Vi åker till Göteborg idag för att hälsa på underbara Sara :) ska bli skoj...
Skönt att tänka på nånting annat...

Morfars begravning igår...jättefin begravning med hans favoritlåtar och prästen som pratade om honom precis som han var...åååhhh vad tomt det är utan honom..tror jag fattat först nu att han verkligen inte kommer tillbaka :(
Ingen rolig tanke alls...

Nej nu ska jag göra mig klar..ska ut till morfars grav och titta...
Sen bär det av tilt Grobetög..

Ha en bra helg allesammans!!
På Återseende...

Puuuh

Idag är det bagravning av min Morfar..
Du är saknad..
Morfar Jinko.. :)

Vila i Frid min älskade Morfar


Längesen nu...

Längesen jag bloggade..men har vart så mycke på sista tiden att jag inte haft varken tid eller ork..men nu är jag hemkommen från jobb..ska iväg om en stund igen men tänkte skirva mer ett litet inlägg...
Hmm...Ja nyår var ett tag sen och det nya året började väl inte alls som jag hade tänkt mig.. Min Morfar gick bort för 2 veckor sedan...en förlust som togs väldigt hårt..Min Morfar var en stor person på alla sätt och vis..många som har sagt till mig mormor och mamma att gården här utanför inte kommer bli densamma utan honom!! Usch det är inge roligt alls.. :( Imorrn är det begravning..vet inte riktigt hur det kommer gå eller hur jag kommer reagera..men på nått sätt känns det som om man kan bearbeta alltihop efter detta...blir som ett avslut eller vad man ska säga!!
Annars så jobbar jag på som vanligt..jobb varje dag med de små barnen..riktigt roligt måste jag säga..och det piggar upp min vardag mer än jag kunde tro :)
Snart vankas det flytt också...ska bli jätteskoj..första lägenheten, mitt egna lilla krypin :) men usch för att plocka upp ur alla kartinger och komma i ordning...kommer väl vara helt slut när jag är klar..men det är det helt klart värt :)
Till helgen blir det en roadtrip ner till Göteborg för att hälsa på Sara..ska bli skoj..komma hemifrån å se och göra nånting annat...och träffa Sara förstås :) ska bli kanon!!

Ja jag vet faktsikt inte om jag hade så mycket mer att tillägga..
Det får räcka för nu...

Ha det underbart allesammans!!
På Återseende..

Ääster kliver in i 2008

Jaha, nytt år, nya möjligehter..mohaha..ja det är bara förnamnet :)
Har lagt det gamla bakom mig och välkomnar det nya året..mycke som händer känns det som..eller också är det bara för att jag ska flytta och jag börjar bli lite nervös..vet inte om det finns nån mer sällskapssjuk människa än mig..men det ska nog gå bra :)
Jaha, nyåret började med att vi lagade ihop lite middag hos Therese..potatisgratäng och annat mumma :) det korkades upp och blev lite charader på det..haha..Julgranen smiter..kan vart den svettigaste imitationen som Frida skulle gestalta..haha..
Sen fortsatte vi mot Kenny där det var festligheter och vi drog igång med allsång..folk skulle kunna få boka oss som underhållning om dom vill..kanske ska föreslå det som ett litet extraknäck..haha..och sen klädde vi på oss igen och begav oss upp mot stadsskogen där Mario hade fest hos sina föräldrar...där välkomnades vi med en gooood drink..tolv slaget närmade sig och vi gick ut för att sljuta raketer..eller dom andra hade ordnat och vi tittade på..nedräkning...och skåååål och Gott nytt år...tjohooo..sen festades det vidare tills småtimmarna..och gissa om det blev fest...mohaha..!!Vissa är väl nöjdare än andra skulle jag tro :p

2008 har inte bestått av nånting mer än tv tittande hittills..men det känns ganska okej ändå..jobb nästa vecka och sen är det full fart framöver tills jag ska flytta..hem till Stråssa och plocka i ordning och rensa..och sen åka till ikea för att inhandla det nödvändiga till lägenheten...Hälsa på Sara i gbg där i mellan..ja det är full fart..men det är så det ska vara!! Tänk vad åren går fort...undra så flundra vad detta år kommer innehålla för bravader...jahopp..det återstår å se...

Ikväll blir det bio med Therese..Förtrollad..det blir bra :)

God Fortsättning...