Nytt år på ingång..

Jag lämnar nu 2009 bakom mig!
Och vilket år det har vart..jag är så otroligt nöjd med detta år, det har vart heeeelt underbart och hoppas på att nästa blir lika bra!!
Kvällen spenderas vid Marios föräldrar med mina underbara vänner :)
Kan kvällen bli bättre!? Nej jag tror inte det...

Nu ska jag forstätta njuta av skönsången som kommer från badrummet...haha..!!


Gott Nytt år mina vänner!!

C♥

Första natten...

...i nya lägenheten :)
Dagen har vart lång och jobbig..men nu är alla saker flyttade och det som är kvar nu det är att städa ur lägenheten och lämna in nyckarna och sen lämnar jag lägenheten i linde bakom mig och välkomnar min nya här i baronbackarna :) Känns såååå skönt..
Imorrn blir det städning, ett besök på ikea och willys och sen försöka få någon slags ordning här hemma..kommer vara fullspäckat..men det är bara att köra på ordentligt nu så man är klar sen och kan njuta av ledigheten :)

Nu ska jag soova...första natten i nya lägenheten, känns spännande..och för först gången på väldigt länge inte så ensamt :)


C♥

God jul

Så var det julafton..och den första dagen som jag hinner slå ner rumpan här :)
Veckan har bestått av ca 1743 vändor fram och tillbaka till örebro för att köra grejer till vår nya lägenhet! Men nu är det bara de stora möblerna kvar och det flyttlasset går på Månda..och sen är vi Örebroare :)
Kommer blir ett par stressiga och fullspäckade dagar så jag planerar att efter nyår sova i en vecka i sträck för att ladda batterierna tills skolan börjar :)
Men nu tänkte jag börja med att försöka njuta av att det är julafton och sen försöka koppla av resterande dagar av julhelgen innan det drar igång igen :)

 
Jag hoppas att ni får en underbar julafton och en fin julhelg!

C♥


Lovely Friday <3

Ååååå..den efterlängtade Fredan är här..
Har slappat hela långa dagen fram tills nu..nu ska jag försöka sätta lite fart och ordna lite innan jag ska göra mig i ordning för Middag och Bio i Örebro med Anki!! Kinamuren och New Moon väntar..och sen en övernattning i Örebro på det! Kan det bli mycke bättre? Nej jag tror inte det!!

Jag är sååå lycklig!!






C


Underbara dag!!

Kalt som sjutton ute..tog en kort promenad såhär på kvällskvisten men den blev inte speciellt lång! Tyckte jag var påklädd men icke sa nicke..jag höll på å frysa rumpan av mig! Brrrr!! Men det är helt klart jättemysigt med all snö :)

För tillfället ser min lägenhet ut som hej kom och hjälp mig..kartonger och påsar i hela köket..men jag står ut, för snart stundar det flytt :) lite mer än en vecka kvar..Lovely!! Igår/Inatt/Imorse hjälpte Anki mig att plocka i kartonger och tömma skåpen och rensa ur lite!! Tack så jättemycket för hjälpen, jag uppskattar det sååå mycke!! Lääängtar efter Örebro :)

Idag har jag skrivit på mitt paper, flyter på hur bra som helst!! Ska hämta en bok på universitetet imorrn så jag kan fortsätta skriva lite till..men har 2 sidor kvar att skriva och sen kan jag anse mig som klar..känns underbart!! Snart kan jag njuta av mitt jullov fullt ut :)

Imorrn blir det Mat och Bio med Anki..NEW MOON!! Känns som om jag väntat alldeles för länge på att gå och se den..men nu, ÄNTLIGEN!!

Dagen imorrn kommer bli lika underbar som den här dagen!!

C

Jullov!

Hur längesen var det man hade jullov? Gymnasiet? Ja det är juh en sisådär 5 år sen så då har jag gjort mig förtjänt av ett jullov nu tycker jag :) Ledig till 7:e januari och jag klagar absolut inte! Helt underbart!! Har juh iofs en uppstats att skriva..men den planerar jag att vara klar med så fort som möjligt så att jag kan njuta av leeeedigt sen :)
Och snön kom med besked idag och det snöar fortfarande..hur mysigt som helst! Känns helt underbart..Igår när jag pratade med Angelica på telefon så suckade jag bara när hon sa att hon längtade efter snön..men jag längtade mer än jag trodde! Jobbade en snabbis idag efter att jag kom hem från skolan..åkte pulka med barnen på eftermiddan..hur kul som helst!!

Jag har en underbar känsla i kroppen och det är underbart..


C

Snälla snälla snälla snälla :)

Om inte tomten kommer vara givmild mot mig så kan väl ni hjälpa mig på traven :)
Chansen är väl väldigt liten att man vinner..men man ska aldrig säga aldrig!!

snälla snälla snälla snälla..lägg en röst :)

http://jul.halebop.se/halebopjulmms/visa.php?id=1817


C

Söndag och tröttare än tröttast

Oj vad jag är glad för att den här Söndagen snart är över..hur skööönt som helst! Dagen har bestått av 10 timmars jobb med start kl 6 och sen vidare för att fira Ankis födelsedag som var igår, Grattis Gumman :) Lite prat om allt möjligt..riktigt trevligt att sjunka ner där med en kopp te..oj så trött jag blev av det! Men trevligt var det!

Ny vecka på ingång..den här veckan kommer bli såååå bra..jag känner det på mig!! Ska till skolan en dag denna vecka och det är Tisda,ska presentera våra undersökningar och redovisa våra paper vi skrivit under vår VFU, sen har fröken Andersson jullov,vilket känns väldigt skönt och behövligt! Jag ska börja skriva på nästa paper på Onsda var det tänkt..eller iaf kolla litteraturen! Vill ha den klar innan jul..för sen är det massa annat jag vill ägna tid åt!! Att vara leeeeeedig :)

Flytten närmar sig...ska ringa vår fastighetsskötare imorrn för att se vad han säger och om han kan komma med något besked..för 1:a Januari är jag hemlös..så jag hoppas vi får komma in i tid så jag hinner klart med min lilla etta innan nästa tar över! Sa bli sååå underbart skönt..vill bara ränna runt på IKEA för tillfället..och köpa grejer till lägnenheten! Puuh..kommer kosta pengar du vet!! :) Hoppas tomten är snäll mot mig!!

Ska försöka hålla mig vaken och kolla på Holiday..troligtvis kommer jag somna inom kort! Men jag ska försööööka..
Nu ska jag bädda ner mig och invänta filmen...

C

Im Back!

Nu var det oförskämt längesen jag skrev nånting här..vet inte riktigt varför..kanske noll inspiration eller också mycke att göra? Jag vet knappt varför.. Men nu ska jag försöka ta tag i det här igen :)
För visst har ni saknat mig!? :)

Veckan har varit hård..drabbats av förkylning som inte vill ge sig.. men har kämpat på med skolan och ett försök till att vara social där i mellan :) Nu är iaf skolveckan slut och jobb väntar imorrn..blir en kort dag så då kan jag vila upp mig resten av dagen och lördagen för att ladda inför jobb på sönda! Känner mig väldigt matt i kroppen men det ska nog gå vägen..Ledig Måndag och sen skolan en kortis på Tisda och sen är det JULLOOOOOV!! :)
Ska bli skönt med ledighet..ska skriva uppsats..men det är ingenting som hänger över mig..känns bra faktiskt :) ska fira jul och njuta av umgänge med familj och vänner och ladda inför flytt!! Från och med Januari är jag Örebroare..känns juh inte helt fel ska jag medge!! Ska bli underbart skönt..

Nu blir det ett avsnitt av Paradise Hotel innan jag ska försöka sova!!

På Återseende..Inom en snar framtid :)