Förlovningsdag

För ett år sedan frågade Johan om jag ville förlova mig med honom! Jag är sååå lycklig. Han är det finaste och bästa jag vet :)
Idag när jag kom hem från Kungsör väntade det fina blommor innanför dörren, han kan det där med att överraska sin fruga :)



Några lediga dagar...

...på ingång och det känns fantastiskt skönt! Tänkte ta dom där dagarna till att bara vara hemma och lulla runt :) får se hur det går med det men ett försök ska göras! Igår efter jobbet åkte jag hem och sen blev det en tur till Marieberg med Bettan och Johanna :) shoppade loss och kom hem med tre par skor och en mobilväska. Så nöjd över skoköpen men framförallt över de som jag köpte på Bikbok, nedsatta från 1200kr till 360kr. Har spanat in dom många gånger men inte mer än så, igår blev de mina :) Efter allt shoppande åkte jag hem och tänkte ta en kväll i soffan men då föreslog min kära man en cykeltur ut till Naturens Hus. Jag var inte sen att haka på så de sista timmarna på kvällen spenderades där ute :) Nu har jag fyra lediga dagar framför mig och jisses vad jag ska njuta! På Återseende!!