Kerstin och jag...

...har hängt Onsdag, Torsdag och idag :) riktigt härliga dagar fyllda med aktiviteter! Idag körde jag henne till Kloten och hon övernattar där tills på Söndag då jag ska vakta henne igen :) Dagarna tillsammans med Kerstin är så roliga, mycket skratt blir det :)


Host och Snörvel

Japp, tro det eller ej men förkylningen är ett faktum! Hallå? Låt mig vara. Rabattkupongerna från Apoteket haglar in för att jag shoppar så mycket där. Löjligt! Men så är det. Irriterande!

Sovit som en påse nötter inatt, vänt och vridit. Måsarna utanför fönstret var uppe med sin vän tuppen och sjöng utanför som aldrig förr. Som den surkärring jag är släpade jag mig upp, hyttade med näven och stängde balkongdörren.. Det kändes liksom bättre när jag fått hytta lite med näven.. Haha!! Somnade om och vaknade upp några timmar senare.. Mindre utvilad!

Efter ett besök på specsavers och Apoteket (är ju tvungen att utnyttja rabattkupongerna) ligger jag nu i soffan och kollar reprisen på topmodel för 78:e gången och funderar på vad jag ska göra av den här dagen!

 

Jo, ni hör ju! Idag är jag Den mest positiva i stan :)


En helt vanlig kväll...

...hos familjen Arvidsson/Andersson :)


Madrid

Bättre sent än aldrig, här kommer lite bilder från Madrid :)