Stopp!!

Nej nu får det vara nog, sluta snöa!
Jag blir galen..vitt vitt vitt vart man än tittar..
När jag kom hem från mina ärenden såg jag ut som en vandrande snögubbe..mindre kul!
Drog på mig mysisar och har suttit här sen dess!
Nu ska jag plocka ihop lite grejer och göra mig klar för kvällens träning som är Afrodans :)

Ta det försiktigt i snökaoset!

På Återseende!

C♥



Onsdag, Ledig och Snökaos

Vaknade för en stund sen.. lite trött och seg i huvet, men jag har sovit såå skönt. Ville inte lämna sängen imorse.. Och jag ville definitivt ligga kvar när jag tittar ut genom fönstret och ser vilket jävla oväder det är ute!
Igår önskade jag mig skinnjacka, converse och sooool...Där fick jag så jag teg! På med alla kläder du har för här kommer vintern! Nej det här irriterar mig..
Ledig dag idag..ska snart upp på stan och fixa lite..gäller att sätta igång i tid så man kommer igång och får ut nånting av dagen..

Snökaos, Snökaos, Snökaos...ska det vara såhär så ge mig åtminstone sol!

C♥



Sikken dag

Har haft en skitbra dag!

• Insekts Insamling
• Placerat ut spindel fällor
• Lekt
• Ätit hur god mat som helst, lagad av J & J.
• Bowlat med Johan, Johanna och Jonny, där strike efter strike rullade in, men inte från min sida :)

Avslutade min Tisdags kväll med ett dubbelavsnitt av Paradise Hotel :)

Och nu är det Godnatt och Sov så Gott som gäller!

C♥



Martini!!

Som jag sa så sa det bara pang och sen blev det Söndag..
Guuud vilken sköön Söndag sen då :)
En riktigt slappar dag, det kan jag behöva efter gårdagen!

Blev ingen fotografering,ingen styling eller sminkning..Men det blev egen styling, sminkning och det blev Martinis :) Mumma kan jag bara säga!! Vin och spelande av kort på det!! Sen vidare ut på Strömpis där vi svängde så det gick härliga till..Det var två varma och glada fröken Anderssons som strosade hem på kvällskvisten :)
Jag är så nöjd med kvällen, ser fram i mot nästa ;)

Nu fortsätter min slappar Söndag :)

På Återseende

C♥


Favourite day

Jajjemen, då är Lördagen här :)
Jag bara älskar den här dagen..dagen då jag slappnar av riktigt mycket! Och inte nog med det, jag gick runt hela dagen igår och trodde att det var Lördag, så i huvet mitt har jag haft 2 Lördagar denna vecka, LYX!! :)

Vaknade ganska tidigt med en krypande känsla i kroppen, jag måste göra något..har inte gjort nån direkt kraftansträngning för att göra nånting..men jag hamnade juh här iaf!
Till kvällen ska jag på Strömpis där vi ska få bli sminkade, fixade i håret och slutligen fotograferade..blev medbjuden av Alexandra..ska bli jätteskoj :)
Problemet jag har nu är val av kläder..kommer nog spendera resten av dagen att prova kläder, 2 ombyten ska med!

Så innan jag vet ordet av då är Lördagen över och Söndagen är här och det börjar bli dags att ladda för ny vecka :)

C♥


Onsdag <3

Jaaaaaa, idag är det Onsdag vilket innebär Onsdags fika med de bästa :)
Ska bli så trevligt..alltid lika trevligt när vi ses!!
Men först ska jag arbeta mig igenom en naturkunskapslektion på ca 3 timmar..men det ska nog gå vägen!
Känns som om man fått en otroligt bra start på den nya terminen, jag går fortfarande och väntar på att det ska komma världens smäll med massor att göra, Typiskt mig :) (Jag är säker på att honan i mitt hushåll instämmer)

Precis avnjutit Johannas goda Broccoliröra på en orange soffa här i Bilbergska huset!!
Nu är det dags att plocka ihop för att hoppa vidare mot dagens lektion och laborationer..

Vi ses ikväll tjejer!

C♥

Nytt!!

Igår hängde jag på låset till hm :)
Ville inhandla ett par skor som jag tittat ut..
Haffade dom, betalade och hoppade lycklig ut därifrån :)


C♥

 


Ny Start

Söndag..Helgen börjar gå mot sitt slut!
Har haft en underbar helg :)
I Fredags blev det umgänge med flickorna..alltid lika trevligt! Igår blev det middag på Mingla med Johan och idag har det bara vart SLAPPARDAG!!
Underbara helg!!

Imorrn börjar en ny termin, en ny start! Lägger pedagogiken bakom mig och ser fram emot nånting nytt, UNDERBART!! Om den här terminen går lika fort som den första..ja då är jag snart färdigutbildad förskollärare! Herregud, de här åren kommer gå fort..gäller att ta till vara på dom!!


Nu sa jag joina mina två soffpotatisar till sambos och kolla på Holiday :)

På Återseende..

C♥




Klaaaaar!

Igår vid den här tiden satt jag och slet med hemtentan och hade jag vetat att slut tid för tentan skulle bli efter elva på kvällen så hade jag nog gett upp..Jo men visst, det blev 15 timmars skirvande på hemtentan, hur är det möjligt? Aldrig vart med om nå liknande..och jag kan säga att detta är det jobbigaste som jag nånsin gjort under min studietid, nånsin! Men nu är den klar..skitnervös inför resultatet! För det käns inte hundra..men är rädd för att om jag börjar ändra nu så blir det ännu värre! Jag får försöka vara nöjd med det jag gjort och sen hoppas på det bästa, Håll en tumme för mig!
Ska bege mig till Universitetet om ett par timmar för att lämna in tentan..sen ska jag nog ta mig en sväng på stan och kolla lite...eller bara strosa omkring..för jag var inte utan för dörren en enda gång igår!

Till kvällen blir det mys kväll hos Bettan..Jaaaa!! Har juh inte sett hur hon bor än så det ska bli spännande..och en perfekt början på helgen att få umgås med de bästa :)
Jag ska njuta av helgen..nästa vecka börjar en ny termin, ser fram emot det väldigt mycke..men denna jävla hemtenta kommer hänga över mig till resultatet kommer!
Nej hur vore det om jag kanske skulle börja andas lite :)

Dags att göra sig klar inför dagen som väntar..

C♥


 





Klara Färdiga..

... GÅ!!!!

Jag skriver hemtenta idag!

Wish me luck!


Mitt i veckan

Så var det Onsdag och mina två lediga dagar är över..för man kan verkligen se dom som helt lediga..jag har inte gjort ett smack :( Varför? JAG VET INTE!!
Kan man pluga till en hemtenta? Hur ska man plugga? Ska man gå igenom precis allt igen? Ja, i sånna fall ligger jag efter! Puuh!
Ska in till skolan om ett par timmar där vi ska ventilera våra papers..sen är det raka spåret hem igen för att försöka få någon struktur till morgondagens hemtenta!
Har jag koll på läget? Johanna påstår det!! Men nu börjar jag bli sådär nervös som jag blev inför salstentan..jag vet inte alls hur det går till..hur kommer det gå?
Det vet jag på Fredag kl 14.00..för då ska den vara färdigskriven och inlämnad på universitetet!! Hujedamej!
Ja det är bara att börja ladda...

Var på bio igår förresten, Sherlock Holmes ,både rolig och bra :)

C♥



Bruten, Broken osv

Seeeeg Måndag!
Ny vecka.. Och jag är väl inte innerligt laddad för den här veckans planer direkt...
Ledig idag och imorrn..och jag skulle väl behöva förbereda mig inför hemtentan..men jag känner mig inte laddad för fem öre! Det kommer väl..
Idag har jag bara suttit framför tv:n..med min Brutna tå i högläge, Japp ni hörde rätt..jag har brutit tån!
I Lördags skulle jag fixa mig i håret..avslutade allt med att spraya lite glans spray i håret..verkade som om hälften hamnade på golvet. Vänder mig om och är påväg ut från badrummet..håller på å halkar omkull och slår in foten i tröskeln..gnäller över det onda..men tejpar ihop stor tån med tån brevid och tar två alvedon i hopp att det ska ge sig! Visst kände jag att det gjorde ont..men men...
När jag vaknade igår tog jag bort tejpen och möts av en lila-blå tå :( Puuh..satte mig i en taxi till akuten..chauffören bjöd på några kronor, han tyckte så synd om mig! :) In på akuten och fick foten röntgad..Får till svar att tån är bruten..Min första tanke var " Vilken jävla smäll.. Voff Voff" (Björn Gustafsson när han kraschar in i minigolfbanan i Sunes Sommar)
Tog en taxi hem...och ingen var gladare än mig när jag insåg att jag var ledig månda tisda så nu behöver jag bara halta runt här hemma dom två första dagarna!!

På Återseende...

Halta Lotta♥

Snart slut

Ja, snart är det underbara jullovet slut! Jag har haft ett händelserikt jullov som bestått av flytt, firande av jul och nyår, plugg och massa annat..men nu är det slut..skolan börjar på Torsdag..börjar med en föreläsning och efter det ska jag bjuda Bergentz på en guidad tur å gott jag kan :) Tjejen ska juh börja på universitetet nu :) jag är överlycklig för hennes skull..efter allt slit så kom hon in, bra jobbat!!
På Fredag är det seminarium..kort dag även då, och sen är det helg igen! Så man ska väl inte klaga antar jag, men ingen vila ingen ro..läsa igenom andras uppsatser och sen plugga inför en hemtenta som kommer nästa vecka! SEN börjar den nya terminen och inriktningen..ska  bli spännande!!
Så nu är det bara att ta nya friska tag för nu börjar allvaret igen...

Avslutar mitt jullov med en bio imorrn med bra sällskap :)


På Återseende...

C

Nyårsafton!

Så var det Nytt År :)
Hade så otroligt roligt igår..Det var så bra fixat med mat och efterätt :) Och sen väldigt bra sällskap på det, ja jag hade jätteskoj och när jag åkte hemåt så var jag både nöjd och väldigt trött :)
Dagen har bestått av tv tittande hela dagen lång..har avverkat filmer som Can´t buy me love, sliding doors och nu Harry Potter!
Imorrn ska jag sluta lata mig och försöka börja lite med pluggandet..måste sätta lite fart så det inte blir alltför stressigt nästa vecka!

Nu åter till Harry Potter :)

På Återseende...