Äntligen

Nu har jag äntligen fått tillbaka bilen..och den går som en klocka :) Underbart...blir handikappad utan bil...kan du hämta mig där? Kan du skjutsa mig dit? Kan jag låna bilen? Men inte nu längre..nu är pärlan tillbaka :)



:D

Imorrn...

...är det 3 veckor kvar tills jag åker..säger bara Bye Bye Sverige :) en sån här resa har jag inte gjort förut..ska bli roligt otroligt spännande..helt underbart!! Får träffa Johanna efter en oändlig saknad..kommer kännas sååå bra...men att lämna det man har här hemma kommer inte bli roligt.. :( Jag och Therese satt på varsin stol på jobbet här om dagen och prata om det...tårarna fylldes litgrann...mitt otroligt underbara svänggäng...så roligt vi har jääämt..vet inte en endaste gång vi har tråkigt..jag är otroligt glad för att ni finns mina vänner..bara det att i sommar kommer vi svänga på lite olika ställen :D
Det är något unikt vi har...det vet jag!!

Torsda idag..ska snart bege mig iväg och jobba några futtiga timmar..bättre än ingenting alls iaf..blir nog bara vikarier idag vad det verkade som..blir roligt :)
Jobbade kväll igår..med Sandra..roligare när man är 2..och det gick som en dans..fick gå hem en aningens tidigare..och inte klagar jag för det :)
Imorrn är det Freda..blir en fika och lite fönstershopping med Sara..sen drar jag iväg till Örebro för att fira Annetts examen och födelsedag.,..blir lite middag och göttigt..sover kvar där sen..och kommer hem på Lörda..då det är dags för sexparty..tjihoo...roligt roligt!!

En fullspäckad helg...precis som jag vill ha det...
Nästa vecka blir det nog lite shopping av resväska och sånt i Örebro..sen är nog nästan allt klart inför resan...Är så förväntansfull!!
Har förresten massor med kort som ska läggas ut..men har den lille sladden hemma i Stråssa så det får bli till helgen isf...men det kommer :)


Nej nu ska jag äta och plocka ihop mina grejer för jobb..

Tjoheejj

....

Kan nog konstatera att jag var  TRÖTT i helgen...


Det var ett jävla tjat :)

The Hills Have Eyes

En ny vecka..en ny Månda..Blev väckt imorse..usch så trött jag var, mamma väckte mig för att det var dags för frukost..glad att jag inte sov bort hela dan..det hade jag nog gjort om jag fått sovit vidare...uschan buschan...är nog sen helgen.. :) en rolig helg förresten...Vi drog iväg till Örebro i Lördas för att shoppa lite...hittade det jag skulle och mer därtill så jag är nöjd..förutom att jag är så gott som pank just nu :( blir en väldigt knaper månad..men det löser sig på något sätt alltid..!! Sen när vi kom hem, gjorde jag mig i ordning..drog till Nora och Hämta Jeanna och Bettan..sen vidare till Therese där vi skulle inviga den nya grillen :) Väldigt gott blev det må jag säga..mera alkohol intogs för de andra och jag höll mig till colan...riktigt roligt å sitta och kolla på alla..skrattade riktigt mycke ett par gånger iaf :( så underhållande var det!!
Sen skjuts jag dom till hotellet och jag köpte gott och åkte hemåt å kolla på film..tiden gick fort så det var bara å kasta sig i bilen och bege sig till hotellet..hämtade upp Therese Jeanna och Bettan och körde hem dom till Nora..Therese följde med som sällskap...gamnacke på henne på vägen hem kan jag lova..haha..svängde vägen, svängde Bresso..haha..såg så rolig ut..och trött..!!
Kom hem ganska sent..kasta mig i säng så fort jag kom hem och somnade som ett barn...usch så trött jag var...
När jag vaknade igår så kände jag mig alldeles mörbultad och mer bakfull än nånsin..haha, å jag som inte hade druckit..jaja, bara att masa sig upp...uträtta lite ärenden och sen åkte jag och plocka liljekonvaljer till mormor och farmor..sen begav jag mig hemåt till Stråssa där det väntade grillat..oj så gott det var..en in till stan igen för att fika hos mamma..och slutligen få gå å lägga sig...trött som jag var...
Å jag fattar inte, jag var lika trött imorse när jag vakna..*gäsp*..

Therese kom och hämta mig, vi åkte till Mejk och kolla lite..Hon handla lite ljus..,sen åkte vi till tiokronorsbutiken..hon handla en mospress..sen gick vi in på skoshopen..hon handla ett par gummistövlar.. :) skulle också behöva..men det får det bli när pengar finns...
Sen hyrde vi en film, handla lite gott på hemköp och åkte hem och mös..kolla på The hills have eyes...bläää...osmaklig film...detaljer som dom hade kunnat bespara mig..nej fy tusan...
Tröttheten började komma över både mig och Therese...haha..måste vara vädret :)

Jobb hela veckan iaf :) lite korta turer men det är iaf nå...sen blir det kalas och fest för hela slanten till helgen...tjihoo va skoj det ska bli...
Och sen får jag nog tillbaka min pärla i slutet av veckan...Kan inte bli bättre!!


Pikini..Pikini..Pikini....Hahahaha...


Härlig Freda :)

Jaha så har Fredagen snart nått sitt slut och helgen tar fart :) underbart!!
Vaknade rätt tidigt imorse...tröööött...mammas klockor tjööööt...men inte hörde ho nå så jag masa mig upp..skrek GÅ UPP..och sen så var både hon och jag vakna :) forsatte dagen med lite tittande på tv och dona omkring lite..klockan började närma sig 3 och jag skulle möta upp Ellinor & Linn för en fika på flugan..så jag gjorde mig i ordning och kasta mig ner på stan..där möttes jag upp av Linn och Ellinor som kom med en jättefin blomma till mig :) Tack!! Sen fika vi och prata om allt möjligt...inte klokt vad man har å prata om när man inte träffas så ofta..trevligt var det iaf :) Tack för fika och blomma!!
Tog en sväng till Sara och sa hej sen begav jag mig hemåt..dona lite till och sen flängde jag ner till Josefin..hon gjorde sig i ordning och vi invänta Sharon..sen gick vi till Bistro och åt..mycke mumsig mat :) satt och prata om allt..skratta..och kolla in resten av gästerna :) en del var ganska så underhållande..haha..trelvigt som tusan..blev bjuden på maten och en stor fin bukett blommor av Sharon fick jag :) Tack så jättemycket!!
Har vart en otroligt trevlig dag måste jag säga..önskar man hade det såhär jämt...

Å inte är jag nå trött heller :( Blir Örebro imorrn för att åka och inhandla diverse saker..inte så mycke pengar på fickan så dom får spenderas väl...men hoppas jag hittar allt jag letar efter iaf :) Vi ska upp och iväg tidigt så jag hoppas John Blund snart tar sitt förnuft till fånga och kommer och hälsar på..för annars vet jag en som kommer sitta som en Zombie imorrn..Puuh...
Sen på kvällen vankas det fest för alla utom mig :( eller fest blir det juh men nyktert...ställer upp som chaufför istället..och jag verkar vara fullbokad som det ser ut...ska iaf grillas och mumsas hos Therese..ska inviga den fina nya grillen som hon fick i inflyttningspresent... :) Hoppas på fint väder bara...sol och jättevarmt helst...


Nej nu beger jag mig härifrån...

Godnatt och sov så gott!!

Tråkigt

Så tråkig som denna vecka har vart hittils..Ja, så tråkigt har jag inte haft på länge..inte träffat nån, inte gjort nånting..bara legat inne och kollat på tv..När Therese ringde mig idag var det knappt att hon behövde fråga vad jag gjorde..puuh...det är tragiskt...!!Men men, ska man blir frisk så ska man...nu har jag iaf meddelat att jag kommer vara sjuk resten av veckan också..inge jobb för min del när jag mår såhär..klokt beslut tyckte dom, Ja Tack :)
Vill juh jobba..men vill inte riskera att dra på mig nå ytterligare nu när jag gått förkyld i 3 veckor redan..det får räcka nu..Tänk vad tiden springer på..vecka efter vecka..helg efter helg..det är inte klokt!! Cypern närmar sig iaf med stormsteg :)


Ge mig sol i helgen så jag kan grilla..mums..

Tisdag

Vaknade för en stund sen..trött..ännu en natt med dålig sömn och halsont..om medicinen ändå kunde verka så jag kan sova och svälja som jag ska..men icke..
Ringde Sara direkt jag vaknade...härligt å höra din röst gumman, du har verkligen vart saknad här hemma..men skönt att ha dig på hemmaplan nu :D tråkigt att vi inte kan ses bara förns jag är lite mer frisk...
Att bara sitta inne och inte göra nånting..kolla på tv och sitta vid datorn...börjar bli lite tröttsamt...är nog mer rastlös av mig än vad jag tror..ibland kan jag tycka det är skönt å ligga hemma å inte göra nånting...men nu är det verkligen inte roligt längre...aaaahhh...jaja, snart blir jag frisk å då kan jag återgå till vardagen igen..
På Freda blir det lite middag med tjejerna för att fira min födelsedag som var för typ en månad sen..men det har inte passat in förns nu...hade först lite andra planer men dom gick inte i lås nu när jag blivit sjuk...men lite middag och umgänge blir lika trevligt..så sällan vi träffas!!
Helgen blir lugn som en filbunke..men hoppas på fint väder..kanske kan grilla eller nå!? Vore jävligt gott iaf...
Hela hotellet gungar juh nu vid löningshelg har jag hört ryktas om..men denna gång får hotellet klara sig utan mig..haha..jag ska bli frisk!!

Sara..så glaaaaaad att du är hemma...


Åter till soffan för lite vila...

Sjuk..Igen...

Jahopp, då var man sjuk igen då :( suttit på akuten till kl 4 imorse..fy fan säger jag bara..kunde inte somna igårkväll..halsen har svullnat ännu mer och jag fick svårt å andas..pappa slängde sig i bilen..kom och hämtade mig..tog lite prover och dom kunde efter många "Herregud" och pet i halsen konstatera att jag åkt på halsfluss :( så nu har jag vart och inhandlat pencillin som ska knapras i 10 dagar...kan bara äta soppa och yoghurt typ för svälja är nästan omjöligt :( inge vidare detta..hade juh planerat lite till helgen men nu får vi se hur det blir med den saken...Jävla skit....Inte sovit ordentligt på ett par dygn nu så känner mig ganska mupp måste jag säga..men som sagt, det går över!!

1 Månad kvar imorrn tills jag åker..helt otroligt roligt...prata med Johanna igår..och boende är fixat..så jävla bra..sen är det bara jobb som fattas och sen är det bara att leva livet :) Ska bli nice med lite sol och värme..den svenska sommaren får jag juh uppleva många fler gånger än en sommar i Cypern, längtar gör jag iaf!!

Nej nu ska jag kila iväg till affären och inhandla allt flytande som går för min mage kurrar...


Imorrn kommer Sara hem...Tjihoooo :D

Feber hela natten lång...

Ja det är vad jag har sysselsatt mig med..sprungit upp ur sängen ett antal gånger för att snyta mig, ta en Ipren för att få ner febern..nej fy fan..knappt sovit nånting..å så kan jag knappt svälja på det :( Blir vårdcentralen för min del imorrn..det är som pappa säger..skumt att jag blivit sjuk så mycke på sistone..ska kolla om dom kan göra nånting åt det där..såhär kan jag juh inte ha det och bli sjuk var och varannan minut...dryyygt..
Igår så var vi Hos Sara.B på lite festligheter..trevligt som alltid :) kvällen gick och de andra bestämde sig för att ta en tur på stan, men jag hoppade det och gick hem istället...det var en lång väg hem just då måste jag säga..drygt att gå där när man känner sig hängig och febrig :(
Idag är det Sönda..sista dagen på ledigehten..jaja, den kan juh inte vara för evigt...en väldigt trevlig ledighet har det vart iaf :) Ska på Vårshowen lite senare..ska bli skoj..saknar det där lite att man inte får vara med längre..men det ska tydligen vara så att Olga kommer med sina ryskor..så det ska bli skoj att titta på!!
Nu ska jag tillbaka till sängen och vila lite...tröttare än tröttast idag..*gäsp*



Tjaråååå

Kryssning

Jaha, Lörda idag...lite omvänt med dagarna när man har haft ledigt..så det känns som om det är Månda idag..men bara Lörda så jag njuter så mycke det bara går..!!
Kom hem igår från en kryssning till Åland med släkten...det roligaste och en riktigt perfekt kväll måste jag säga..god mat, dans, dricka och trevligt umgänge..
Vi åkte iväg i Torsdas..ett led av saab:ar var det som drog mot sthlm..lite fikastopp och sånt på vägen..men sen vidare igen..vi kom till båten..fick åka ombord..och sen rusa vi upp till våra hytter...tjihoo.förväntans fulla var bara förnamnet..in i hytten..kolla runt lite..inte så mycke å kolla men iaf :) några gick och tog en öl..och jag och Annett korka upp i hytten..sen tog vi en sväng till TaxFree..blev bara lite chips till kvällen..sen tillbaka till hytten för att göra oss i ordning..Middag kl 21..sååå god mat :D satt och njöt av maten och den fina utsikten över havet..då mådde jag bra kan jag lova :)
Efter maten gick vi för att se en schlagershow en liten stund..och sen for jag och Annett vidare ner till hytten för att inta lite drickbart...Tobias joina oss och sen intog vi diskot..dansa dansa dansa...Köpte en drinkl och fick en ruskigt fin hatt :) Annett också..så sen flumma vi omkring i dom där hattarna en sväng..fick en till Lovisa också..Drinken till kusin Carro och hatten till min otroligt nöjda kusin Lovisa :)
sprang lite fram och tillbaka..klockan gick..men shit va kul jag hade..vilken kväll, natt och morgon :) sluta dansa kl 4 på morgonen och kom i säng kvart över 5..efter lite äventyr och letande efter Annett, som faktsikt låg och sov..haha...
Nej så jävla roligt har jag haft och lever på lyckoruset än :)

Trött och sliten när jag kom hem igår..men åkte in till Therese för att säga hej..som sluta med att vi låg ner i hennes soffa och proppade i oss godis..jag och Therese på ena hörnet och Frida och Tiana (?) på andra hörnet..runt halv 12 tyckte jag att det var dags att dra sig hemåt..och när jag kom hem så slockna jag som ett litet barn..trött som jag var..

Inget bra uppvaknande imorse..fult väder, regn, och en fruktansvärd ond hals..kan knappt svälja..och ska jag vara ärlig så känner jag mig jävligt hängig!!
Men ska snart ta en dusch och vila lite på det så får vi se om det går över..för till kvällen väntar festligheter..beroende på hur jag mår!!
fryser och huttrar och känner mig allmänt hängig..nej fyyy tusan...


Nej nu ska jag göra nånting av den här dagen.. :)


Jag är såå glaaaad... :)

hrmhrmpf...

..jaha...nehej...nu har dom ångrat sig...dom förlänger crusingen med HELA 3 timmar...det är juh helt otroligt.. :) en stor applåd för den uppoffringen...

Trött...

Kom precis hem från jobbet, cyklade hem i spöregn så ser för tillfället ut som en blöt katt... :( inge roligt alls..men men..ska snart hoppa in i duschen så jag blir lite varmare..och sen blir det till att gå å lägga sig..ska upp tidigt imorrn och jobba igen..
Sen bllir det långhelg...ledig torsda, freda, lörda &sönda...tjihoo...och på Torsda till Freda blir det kryssning med släkten, ska blir skoj som tusan...jag och Annett planerar och peppar för fullt..ska blir skoj iaf..längesen jag var på en kryssning :)
Sen är det juh Crusing på lörda här i linde..eller Crusing och Crusing..jag vet inte riktigt vad jag ska kalla det...stänger av stan kl 18 och sen är det hela över...förjävligt rent ut sagt..!!
Blir bara färre och färre veckor tills det bär av till Cypern...inte mig i mot..längtar som tusan...vill jobba mycket nu så jag får mycke pengar..!!Måste spara ännu mer så jag har så jag klarar mig!!Kul ska det bli iaf...

Regnet bara häver ner...hoppas på fint väder imorrn när man ska jobba hela dan...inge roligt att bara sitta inne, blir nog tröttare än barnen själva...jaja, blir det fint väder så tror jag vi satsar på en utflykt :)



Nej nu ska jag ta och hoppa in i duschen...

Hmm..Lista..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Till sist hade vi knuffats och skuffats ända fram till disken"
2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
En gammal bingolott :)
3. Vad var det senaste du såg på tv?
Brothers&Sisters (?)
4. Utan att se efter, gissa vad klockan är:
21.08
5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?
Nåt matlagningsprogram med jamie på tv:n
6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Stod utanför Therese hus och prata med henne Sanna Patrik & Mario
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Hmmm...TV?
8. Vad har du på dig?
Linne och mjukisbyxor
9. Drömde du något inatt? I så fall - vad?
Inget minne..haha
10. När skrattade du senast?
Skratta mycke igår.. men annars var det bilfärden in till Linde idag :)
11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?
Tavlor
12. Har du sett något konstigt på sistone?
 Hmm...njae..
14. Vilken var den senaste film du såg?
Tristan och Isolde..med Therese
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Ja det ska jag fundera på tills jag blir miljonär :)
16. Berätta något om dig själv som folk inte känner till.
Jag är inte så hemlig :)
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Inge krig och alla ska vara vänner..tjihooo
18. Tycker du om att dansa?
Jajjemen :)
19. George Bush?
hmmm.....
20-21. Vad skulle dina barn heta, pojke resp. flicka?
Hmm...Jadu säg det...
22. Skulle du nånsin överväga att bo utomlands?
Ja då utan problem, på Vintern iaf :)
23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till Pärleporten?
Välkommen Välkommen (?) :D


....

Marija Serifovic - Molitva

Grattis Grattis :)



Söndag

Fuck it, Eurovision igår...gick juh åt helvete..fattar ingenting..dom var värda en bättre placering...men det kanske blir nå positivt med att vi får kvala.. då kanske vi hamnar i toppen igen som vi gjorde förra året..och som dom bidragen som kvala det här året gjorde..!! Tjihoo...roligt var det iaf...Vi tillbringade hela kvällen hos Therese med vin, ost&kex och lite annat gött..sjöng, heja, buuuade...haha..riktigt roligt var det!! Blev en heldag med Tessan :D skoj som tusan har det vart...
Sönda idag..vet inte riktigt vad det är med mig idag..allmänt nere och trött... :( varför så? Ja det är knappt så jag vet själv..mest irriterad på mig själv tror jag...Jaja, det löser sig det med..

Sara, skit i Grekland..kom hem och lek med mig istället :)



Orkar inte skriva mer...



Tjarååå



Just My Luck

Vilken underbar Freda det har vart...vaknade imorse..ganska utvilad ändå..gick upp och gjorde mig i ordning och cyklade iväg till jobbet...timmarna flöt på ganska bra, lite segt på eftermiddan men annars bra...mitt dumhuve till pucko är vad jag är när jag äter några äppelbitar till mellis på jobbet...åker hem med magont och illamående..jag tåååål juh inte det där, varför då äta det!? Minnet är inte som det ska ibland..fick ligga med ond mage en stund men det gick över till slut..wonderful :)
Åkte med mamma ner på stan, vi handla lite gott till kvällen och sen fick en pizza följa med oss hem..vi smacka i oss pizzan..jag tog mig ett välbehövligt bad..och Bresso..skiten rann av mig..haha..jag målade lite naglar sen satte vi oss framför tv:n och tittade på filmen vi hade hyrt..Just my Luck..rätt okej film :)
Har vart en mysig Freda...längesen jag bara var hemma..tog det lugnt, tog hand om mig själv och hade det bra!! Trött som tusan är jag nu och ska snart gå å lägga mig...

Pratade med Johanna idag, underbart att höra din röst gumman..och vad jag kunde göra så jobbar du på flitigt och det där passar dig perfekt :) trevligt var det iaf och prata med henne en stund..satte mig och räkna veckorna efter att vi pratat klart..inte långt kvar nu...måste in vid nästa lön och shoppa lite välbehövligt till resan :)


Annars så trivs jag bra...


Dags att sova nu..
Kram& Godnatt

Kling&Klang

Haha...Kling och Klang..roliga filurer det där :D
Kom precis hem från sara, sagt hej då till henne eftersom hon drar utomlands..var rädd om dig gumman min!! Ska gå in dina skor så gott det går :)
Torsda snart slut och Freda imorrn..jobbar till 3...sen blir det kanske några vändor i bassängen på det..men får se, annars kanske det blir en sväng dit på lörda..för övrigt blir det en lugn hemmakväll framför tv:n!!
Hmm...Åkte ner till Therese en sväng efter jobbet, bjöds på mumsigt fika och köttbullar med stuvade makaroner till..satt fint i kistan kan jag lova...och min pärla står fortfarande kvar där och njuter..men du ska därifrån i veckan så du kan bli lagad snart!!

Nej har inte så mycket mer att skriva...


Helgen är efterlängtad...



Det finns inget dåligt väder...

.....Bara dåliga kläder...intalade jag ungarna idag..och skjuts ut genom dörren...när vi kom ut regna det ingeting..fint tänkte jag...men sen så tänkte vädergudarna annorlunda och efter en stund braka det på med regn..men inte gick vi in för det...trotsa regnet och var kvar ute...jag mitt dumhuve hade juh naturligtvis lämnat regnbyxorna hemma idag eftersom det var så fint väder imorse när jag cyklade iväg...så när jag kom hem så såg jag ut som en blöt hund..burr burr...hoppat i lite torra kläder nu iaf..vägrar dra på mig en förkylning till!!
Bara freda kvar nu och sen är det helg..den här veckan har gått väldigt väldigt fort :)
Igår hade jag mitt Mary Kay party...blev väldigt lyckat och jag är nöjd med mina inköp :) fick sminrådgivning till på köpet som var väldigt givande..nu vet man lite mer hur det ska göras :)

Ska snart dra mig ner till Sara och säga Hej då..hon åker juh till gbg imorrn och sen vidare till Grekland på Månda...lyckans ost...vill också åka..en sån spontan resa kan juh inte bli annat än rolig!!
Men jag längtar som sagt till sommaren...



Nej nu ska jag ta mig nå å äta, hjälpa mamma, sen bär det av ner till Sara...



Hallå Där...

...gå in med er..det snöar/regnar ute...haha...tycker jag hör morfars röst vart jag än virder och vänder på mig..han är för rolig!!
Precis hemkommen från ett par längder i bassängen med Therese...underbart var det idag...jag och Therese och en till i hela bassängen...tyst och lugnt och radion som spelade i högtalarna...hur skönt som helst :) var typ folktomt på badhuset..men inte mig i mot.. njuter bara mer då..ska se om jag orkar mig upp på freda innan jobb och ta några längder..vore skönt att starta dagen så!!
Ikväll blir det Mary Kay party hos mamma..har tyvärr inte kunnat bjuda alla som jag vill bjuda..kan bara ta några åt gången..men det går juh fler tåg :)
Jobb idag, men en kort dag..blev bara 3 timmar..cyklade hem efter elva..och var blöt som en katt när jag kom hem..hujedamej..vilket väder..men såhär på eftermiddan så tittar minsann solen fram..skumt väder må jag säga!!
Helgen då? Jo det blir Eurovision på Lörda..lite vin, ost och kex och svenska flaggan i högsta hugg för att heja fram Sverige...va fan dom kan väl få vinna så att Caroline kan få dra sig mot sthlm nästa år.. :) ska lämna in det som förslag...tror det kommer dra mer röster :D skoj ska det bli med lite mys iaf...eftersom en del har sina vita helger så har väl jag en svart helg då skulle jag tro,..haha
Å SalaBala drar till Grekland på Månda...åhhh...vill också utomlands..nu helst på studs vore helt perfekt..men jag får hållas till den 22 Juni..får troligen sällskap ner..blir göttigt det..!!Hörde från Johanna idag igen :) vill vara däääär nu...Kommer iaf sakna dig gumman, för tomt det blir det!!


Nej nu ska jag kasta i mig lite mat innan Maria kommer...


Tjoheeejj


Tlöööttt

Å skalman han är tlöööt...carro med för den delen...gäsp...jaja, hemkommen från jobb nu iaf..blev en ganska rolig kväll ändå..men seg.. :) Fröken Caroline fick inte delta i alla aktiviteter pojkarna hade för sig..det var nog bäst om hon höll sig utanför och bara tittade på tyckte dom..sagt och gjort..var nog lika bra för sånna där ljud kan inte jag få fram..haha..!!Jaja,sen förflyttade vi oss utt..sen in igen..bleb lite kallt...satte oss framför datorn..jag var nog mer road än killarna..satt där och skratta för mig själv och dom himla med ögonen och tänkte säkert..Herreguud...men men det bjur jag på..!!
Trött är jag iaf..ska snart lägga mig framför tv:n..man vet juh aldrig om dom slår en pling för jobb imorrn...hoppas hoppas för pengar är det jag verkligen behöver just nu..!! Ska försöka spara det mesta till resan..sen har jag juh lite att inhandla innan det bär av...!!skickat efter lite så vi får se om det passar som det ska...Hoppas Hoppas!!
Lääängtar bara mer och mer till att få åka ner till Cypern iaf...skänker en tanke varje dag...lite nervöst är det juh men det roliga överväger det nervösa...Kommer sakna mycke här hemma kan jag lova..men det kommer man hem till sen och kan uppleva massa skoj igen :)
Imorrn blir det träning var det tänkt..lääängesen nu och jag skäms..att jag aldrig drar mig dit..ska simma några gånger denna vecka tänkte jag också..var längesen..och det är juh så skönt!!
Brown eyed girl för tillfället :) trivs med det..men blir dyrt om man varje månad ska beställa nya så det får bli nån gång då och då..

Nej nu ska jag göra mig i ordning för att gå å lägga mig...

Godnatt och Sov så gott!!

Månda..Månda..

En ny vecka har tagit fart... Bara Månda..längtar numera till helgerna varje gång det är Månda..men jag tror det kommer springa på ganska snabbt ändå...ska snart iväg till jobbet och hämta nyckel..och sen hemåt igen och sen iväg å jobba...jobbar till kvart över tio ikväll...hmm...kan bli väldigt segt men men..fanns inget annat så man tar det man får..har nog kommit fram till att jag hellre jobbar dagar, mer bekvämt måste jag säga!!
jaja, helgen är över iaf och den har vart väldigt trevlig.. :) I fredas så jobbade jag en stund sen åkte jag ner till Therese och fika lite..en del upplevelser blev det juh men som ordna upp sig fort..men lite ner vös blev jag kan jag lova..haha!! Sen åkte jag hem till mamma och sov...bilen starta inte som sagt...puuh...vaknade i Lördas gjorde mig i ordning och sen kom Therese och hämta mig..vi åkte ner till henne för att se om han startade..men det gjorde den inte..så jag fick ta mammas bil hem till stråssa..gjorde mig i ordning där och sen åkte vi ner till Sara för att fira hennes födelsedag :) riktigt skoj var det..alla samlade och mycke prat och skratt utdelades..sen for vi upp till Stråssa för att gå på stråssa puben..blev alldeles svett av allt dansande..när kvälleb var över lunkade jag hemåt för att sova :)
Igår var jag mest bara seg hela dagen..sov och kolla på tv...fick ett samtal från Johanna..glatt överraskad..synd bara att inte vi inte kunde prata så länge!! Så hon kommer inte hem med dom andra utan hon blir kvar...saknar dig gumman!!
Idag har jag mest plockat och donat lite..Pappa kom hem från USA med ett par skor( fejk dessvärre) men sköna ändå..och minneskort som jag ska ha med mig på resan :) Kanon blir det där!!
Fick lönespecifikationen idag också...felräknat..så mer pengar på freda..ni kan få tillbaka eran sponsring flickor och då är jag mer än nööööjd kan jag lova :)
Sen kan jag sätta tillbaka lite på mitt sparkonto...vill inte plocka mer därifrån och sen ska det juh köpas en startmotor till bilen också..!!Tänk att allt ska kosta...


Nej nu ska jag cykla iväg efter nyckeln...
Men ha en fortsatt bra Månda!!

Hejråååå

Grattis Sara!!

Idag är det den 5:e Maj..och det innebär att min gumma fyller år idag..hela 19 år..kanske ingenrolig ålder..men ett steg närmare 20 iaf :) blir middag och fest ikväll..lite dricka på det..men får se hur det blir med utgång för min del..inte så mycket pengar nu!! Men vi får se som sagt..ska ska det bli iaf :)
Vaknade för en stund sen, trött som tusan..ska snart dra mig in i duschen och göra mig i ordning..Therese kommer och hämtar mig så jag kan åka ner till surbuten och se fall han lever..haha..
Hitta en glasburk iaf..haha
Fint väder idag, tyckte det ryktades om dåligt väder..jaja, inte mig i mot att solen skiner lite...
Ingen varmvatten har vi hemma heller..så jag måste juh säga att den här helgen började galant..eller inte!?
Jaja, man piggnar juh till iaf skulle man kunna säga...

Nej nu ska jag duscha och göra mig i ordning innan Therese kommer...


Grattis ännu en gång på födelsedagen gumman!!



Arrrrrg

Förbaaaannade jäääävla bil jä jä(vel) gärna skulle jag köpa mig en ny bil..det är Rudolf och jag i ett nötskal för tillfället..Åkte ner till Therese i godan ro där det bjöds på lite saft och kaka..och skratt..haha..lalla omkring lite..och sen blev det dags för mig att åka hem tyckte jag men det tyckte inte min bil...han sura ihop och tyckte att han skulle spendera natten på Therese&Marios parkering...jaja, fortsätt och sura tänkte jag och blev hämtad av mamma...fan fan fan...det var precis det här som jag absolut inte behövde..Jag är redan pankare än kyrkråttan själv...jävla skit...arg och ledsen är jag just nu...!!
Men vi ska se om pärlan är gladare imorrn...Therese ställer upp och hämtar mig hos mamma så jag kan åka ner till surbuten och kolla om han vill åka hem, Tack Bresso!!...annars får jag styra hemåt med vita faran istället...ringde pappa, han tycker det inte är några problem..vet juh jag också..en sak och byta ut sen går den som en klocka..visste att det här skulle komma så småningom, men varför NU????Det kostar juh pengar...
jaja, ingen idé och deppa...det löser sig sa han som sket i vasken...eller nåt!?

Precis ätit mat, gött gött..ska kolla runt här en stund och sen blir det läggdags...fira Sara imorrn är det som står på schemat...Nice :)



Off she goes...

Fredag Morgon

Utvilad mer än nånsin..gick och la mig vid 10 igår kväll..asskönt..somnade kort därefter..vaknade imorse..helt utvilad..jätteskönt..tror den där sömnen behövdes för att jag skulle känna mig lite piggare..mår bättre nu iaf :) lite snorig och hostig fortfarande..men det är sånt jag kan dras med.
Klar för att gå iväg på jobb iaf men det är inte dags riktigt än..börjar inte förns kvart över åtta..och jobbar bara till 11..sen raka vägen hem och vila..vill inte flänga på för mycket nu så jag blir helt frisk..!!
Ringde telefonbanken..en liten besvikelse..var väl ungefär vad jag räknat med men ändå..blir till att snåla snåla denna månad kan jag lova..Så vi får väl se hur det blir med allt nu då..Puuh...

Nej nu ska jag ta mig en frukt och bege mig iväg på cykeln...



Hejråååå

Förkyld

Torsdag redan och precis hemkommen från jobb..blev en lång dag idag...klev upp tidigt och kom hem nu..jaja, ger pengar så det får jag vara nöjd med :) blev en ganska lång dag igår med..så imorrn tycker jag att jag förtjänar en kort dag...riktigt roligt att jobba..och komma in i den här rytmen efter lång ledighet var inte heller några problem!! Fint väder har det vart hela dagen..härligt..men det sägs att det är dåligt väder på inkommande..kan lika gärna hålla sig borta tycker jag :)
Förkyld som tusan iaf..kände mig hängigare än hängigast igår..usch vilken jobbig känsla..men jag pula i mig allt jag kunde pula i mig och la mig och vila..känner mig något sånär piggare idag..men ska försöka kurera mig riktigt ordentligt nu..vill absolut inte att det här bryter ut till nånting så jag inte kan jobba.. :( och sen blir det juh festligheter i helgen.. :D Sara fyller 19 och det måste firas!!

Johanna och dom befinner sig på cypern..hon skrev att det troligtvis fixat sig med Jobb och Boende..och jag kan inte blir mer än överlycklig!! Bara vi har nånstans å bo så kan jag kirra jobb när jag kommer ner sen :) Blir kanon..och sen fick jag juh tillbaka mer än jag förväntat mig på skatten så nu kan jag börja buffra upp inför resan..känns så bra, ska bli sååå skoj!!

Trött och seg är ordet, så ska vila en sväng nu...


Tjoheeej!!

Valborg

Jaha, 1:a Maj idag..Valborg igår..trevligt med en ledig klämdag igår..Klev upp ganska tidigt och gjorde mig i ordning..åkte iväg till Farmor och Farfar och hälsade på..längesen jag var där så vi hade massor att prata om :) trevligt var det iaf..sen begav jag mig ner mot Storå..hämta Frida..vi åkte in mot stan för att handla till kvällens göttigheter :) Åkte förbi vid Therese en sväng för att kolla hur hon hade det..lite mera ordning nu..får se om jag ser någon förändring tills kvällen också!! Ränner där för jämnan känns det som..ska höra med Therese om jag skulle kunna få nån form av klippkort..vore nice..!!Jaja, vi for hemåt..stress stress för att hinna färdigt...Kom hem, luften gick ur mig och kände inte alls för att göra mig i ordning, satt i soffan och hängde och kollade på när pappa packa..nej usch vad eländig jag kände mig...men tog tag i hornen och börja göra mig i ordning..smink, frisyr och kläder på det..sen körde pappa ner mig till Frida..inget partyhumör så långt ögat kunde nå..Bresso gjorde nåra moves för att pigga upp...haha..hon kan om hon vill...!!Men sen börja partyhumöret smyga sig på..vi åkte in till hotellet..beställde drinkar, dansa, flängde fram och tillbaka...ja det var skoj :)

Vaknade imorse..kollade ut över golvet..fyyy fan va stökigt..måste städas..men vill inte vill inte.. så jag blundade och knata ur rummet..måste ta tag i det där snart för det ser förjävligt ut!!
Har deklarerat nu iaf...Tjihooo...blev bättre än jag trodde..så nu kan jag lägga lite på resan och lite kan jag spara undan så jag har när jag kommer hem..!! Längtar som tusan tills jag får åka ner dit och ha det bra..vi kom på att lite miljöombyte är alltid bra :)
Igår for Johanna, Kenny, Ida & Tim ner till Cypern..så just nu ligger dom väl på någon strand och bara njuter och har det bra...lite värme och en god drink vore inge fel :)

Nej nu ska jag ta tag i städningen..
Konstig känsla..känns som Sönda..fast det är Tisda..oj vad den här veckan kommer gå fort..tjihoo...


Jag önskar att jag hade fått det sagt igår..haha..