Ännu mera snö!?

Hmm...jaha, så sa det bara pang så kom det in ett snöoväder.. :( Började igår..och blev bara värre och värre..och imorse när jag vaknade så hoppades jag verkligen på att det hade slutat snöa..men inte..dom var som dasslock..buhu..jag trodde verkligen våren var påväg, när ska den komma!? Sol och vääärme..det är det jag vill ha..jaja, det smälter väl bort så småningom..men irriterande är det iaf!! Helg nu iaf..och det är så underbart sköönt.. gick upp imorse och satte igång att städa och tvätta..å nu är jag klar..är en underbar känsla det där när man är helt färdig och har det rent och fint omkring sig :) Blev en tripp till Örebro igår..kom hem med mycke mer än jag tänkt mig..men jag är glaaad..kläder, jackor och presenter inhandlades :)så nu är det klart..härligt!! Nästa vecka går vi in i April..helt otroligt..vart tig Mars vägen!? Jag tyckte nyss vi firade nyår..haha..Dom har nog rätt när dom säger att åren går fortare ju äldre man blir..det är inte klokt egentligen!! Nej nu ska jag greja vidare här hemma.. Inflyttningsfest står på schemat ikväll :) Auf Wiedersehn...

Snö!?

Pratade precis med Sara..hon var påväg hem från skolan i det vackra vårvädret..hon har sol och blå himmel!! Vad har vi? inte vår iaf..det snöar och är mulet!! Nu räcker det väl ändå!? Jag satt för några dagar sen och skrev om hur glad jag var över att våren var här..trodde inte då att jag några dagar senare skulle sitta och titta ur genom fönstret och se att det snöar. Nu har vi upplevt snön..jag har åkt pulka, grillat korv, vart i sälen och åkt slalom, jag har druttat på rumpan både en och två gånger..jag har upplevt vintern och jag är nöjd med det. Nu vill jag ha vår..tussilago..överflöd med grus på gatorna..jag vill ha soool..jag vill ha vååååår!!Ge mig det nu!!!Jaja, Klev upp imorse och visste vad jag hade framför mig..städning och tvättning stod på schemat.. :) nu har jag rensat och städat och gjort fint här hemma..kommer inte hålla sig så länge eftersom jag har en hårig sak här hemma som gärna busar runt så katthåren flyger och far överallt. :) Jobbade igår, gick som en dans..är lite roligare å jobba när man är två.. fick dessutom sluta lite tidigare så det gjorde mig extra glad!! gick hemåt..och undrade vad jag skulle hitta på..Karlsson ringer och säger att hon tänkte besöka mig..trevligt tänkte jag :) Vi började utforska lite på min dator..å vi hittade ett program som var sååå roligt.. Gjorde 2 filmer och ett bildspel med kort från olika tillfällen.. Kan väl säga att att vi var nöjda när resultatet var färdigt!!Vi ville kolla igenom allt..och vad händer!!?? Jo Datorn hänger sig..faaaaan..Therese var tvungen att bege sig hemåt..å jag var fast besluten om att vi inte skulle gå miste om det vi gjort..sagt och gjort..jag satt framför datorn som en envis åsna och försökte ordna det där..programmet hade sparat det vi gjort..fast det var inte så som vi gjort det!! :( Hmm..jaja tänkte jag..det är juh bara å fixa..så jag satt uppe till kl ett för att fixa i ordning allt..haha..Men vad gör man inte för Kristajna AB :D

Underbara dagar..

ja det har verkligen vart ett par underbara dagar...å solen tittar fram även idag :) Känns jätteskönt..man blir så mycke gladare och piggare!! Fredag idag..men jag tar inte helg än..har ett jobb pass kvar imorrn, beståande av 12 timmar..och sen kan jag äntligen slappna av och sova ut på Sönda..ska bli sååå skönt!! Glad att jag fått jobb i helgen iaf..mer timmar och mer pengar, det tackar jag inte nej till :) Ska snart ta mig en sväng med dammsugaren..Sheena har en tendens att håra ner här hemma.. :) så det är bäst att hålla efter..sen blir det nog bara en slappar kväll här hemma..är lite trött efter veckans jobb..och måste vara pigg imorrn så jag orkar hela dagen!! Sen är det en ny vecka på ingång.. längtar redan till nästa heelg..mycke roligt som står på schemat då :) Så nu är det full fart mot Nästa helg som gäller :) Våååååren är verkligen här och det gör mig glad :)

Vååååår

Nu är våååren på igång, eller det känns som det iaf..skulle väl inte förvåna mig om det kommer in mer snö.. men man kan alltid hålla en tumme för att det inte gör det :) Underbart är det iaf..luktar så gott ute :) Har jobbat idag..och sen raka vägen hem till Sheena som så snält väntade på mig här hemma..inte en enda kruka är kraschad,men däremot har hon ännu en gång gjort ett besök i min gardrob och där jag har alla handdukar och påslakan..men jag kan väl inte klandra henne..har hon inget att göra när jag är borta så skaffar hon sig det.. :) jaja, hon ska bo här ett tag nu så det är väl bara att stå ut, är iaf jätteskönt med sällskap :)Ska kolla lite på film..så jag får tiden att gå tills jag ska iväg å träna.. Aerobic på schemat idag..härligt..sen ska jag hem och kolla greys..blir en bra kväll :) veckan ut består av jobb..torsda freda lörda och sönda..blir bra..måste ha alla timmar jag kan få..behöver spara pengar tills cypern..men finns även mycke som jag behöver nu när våren knackar på dörren..blir dyrt..men är ett måste :) nej nu ska jag kolla den där filmen..

Nu då!?

Jaha, nu var schlager hysterin över för ett tag.. vet inte om jag tycker det är bra eller dåligt..jag tycker det är så roligt :) är nog lite galen i det där tror jag..Karlsson ville kedja fast mig igår innan melodifestivalen skulle börja, vad det nu skulle vara bra för!? Jag höll mig luuuugn...gick fiiinfint :) Och vinnaren är Malena, tycker jag var bra.. känns som att om vi ska ha någon chans så kan det vara ett säkrare kort att skicka henne än Ugglas..hmm..jo jag längtar redan till maj då det ska avgöras.. :) Härlig schlagerkväll var det igår iaf :) Idag blir det en visit till Gustavsvik för att plaska runt lite :) var så längesen jag var där så det ska bli skoj..Skoj att göra nånting på söndagar ibland..annars känns det bara som att söndagar är till för att slappa på..det är såå skönt med sånna dagar,men ibland kan det vara skönt att göra nånting också..Nej nu ska jag ta och göra mig lite frukost :) Petra Mede är riktigt bra by the way.."Ät skit och dä"...På Återseende..

Melodifestivalen 2009

Jaaaaa...ikväll är det Final :) Äntligen.. som jag längtat!! Igår var jag i Globen på genrepet och fick en förtitt på finalen..jag var så taggad och visste inte riktigt vart jag skulle ta vägen när det satte igång.det var sjuuuukt bra :) några var sämre och några vart bättre när man hörde dem live :)Jag har sett sarah åka sin hiss, Ugglas har jag hört live,vilket var mycke bättre måste jag säga..EMD hade svidat om till sina vita kläder..snygga är dom :) Det var en himla skillnad på ljudnivån inne i Globen när Heat klev på scenen och när sen EMD klev upp på scenen..aaaahhh..Alcazar var de bästa..vilket drag det var när dom satt igång..och Malena Ernman var riktigt bra live, mycke bättre än vad jag väntat mig!! Å ikväll får man se det på TV igen..ja jag är sååå glad och laddad!! Tänk att lite schlager kan göra mig sååå glad :) Men skiiiiitbra var det iaf :) Nu laddar jag vidare inför kvällen..På Återseende..

Sthlm imorrn :)

jaha då var min helg kommen, underbart!! Befinner mig i kungsör och laddar för en tripp till Sthlm imorrn..ska se genrepet av melodifestivalen :) har verkligen längtat efter detta och det ska bli såå skoj :) På Lörda kan jag åka hemåt och sen kolla på det IGEN på tv..det ska bli spännande!! Så på Lörda finner ni mig framför en tv sittandes med nå gott å dricka, doandes till alla schlager låtar.. :) Jag har inge mer vettigt å skriva..om detta ansågs vara vettigt!?