Dagens föreläsning

Efter att man pluggat häcken av sig Söndag, Måndag, Tisdag och avverkat ett seminarium mellan åtta och tolv idag på förmiddan så kan jag meddela att man är ganska mör i huvudet! Så där lagom seg i huvudet så väntar då en föreläsning på eftermiddan! Man går in för att ta sig igenom hela föreläsningen utan att tappa fokus och komma ut därifrån med att ha lärt sig något nytt. Självklart har man lärt sig nånting nytt.. Men det är svårt att ta sig igenom föreläsningen utan att tappa liiiite fokus! Idag lekte Gävert Lucky Luke och gjorde en avbildning av min käraste Johan! Det var det som roade mig och lättade upp lite under föreläsningen! Lättare att ta sig igenom den sega eftermiddan då :)

Nu laddar jag om för två fullspäckade dagar med plugg innan det är dags att ta helg!

På Återseende!

 


Veckans slut

Äntligen börjar veckan lida mot sitt slut! Gårdagen och min lediga dag var så efterlängtad och härlig! Startade dagen med storhandling på Ica Maxi tillsammans med Emmi, vidare till Kungsör för födelsedagsfirande av Eva, Tobias och Emmi. Avslutade sen kvällen tillsammans med Gävert och melodifestivalen.. En riktigt trevlig kväll där vi hann avverka både det ena och det andra! Idag har jag en dag hemma med böckerna. Sjukt tryck i skolan fortfarande och inte en lugn stund. Jag gillar inte att man ska behöva plugga på helgen för att hinna med det mesta och då hinner man inte ens med allt. Puuh!

Ser fram emot början på den här veckan då Johan äntligen kommer hem :) men annars är det full fokus på skolan, som vanligt! Lite ledighet skulle inte vara dumt kan jag tycka, en ledig dag i veckan håller liksom inte!

Nu ska jag återgå till böckerna!

På Återseende!


Theres Anna Rebecka Gävert

Våren 2010 lärde jag känna Gävert. Hördes överallt och visade framfötterna!
Min första tanke var: vem är hon?
Men vet ni? Hon är fantastisk.
Ikväll har vi kollat på melodifestivalen, har gjort henne till en fantast av denna fantastiska tillställning :)
Dom säger att vi är lika på många sätt.. Är det inte fantastiskt att träffa någon som man går så bra ihop med!? Det är bra, väldigt bra :)




Seeeeg vecka

Jisses! Det här har varit den segaste veckan i mitt liv! Känner liksom att mitt huvud har varit i ett enda kaos den här veckan och att jag har levt i nån bubbla.
Har ju varit sådär att Johan har varit borta hela veckan.. Det har varit väldigt tyst här hemma. Känner att den här veckan kan få ta slut så jag kan påbörja en ny och samtidigt få hem J!

Nästa vecka hoppas jag på en bättre start. Nu ska jag ta hål på den där bubblan och njuta av helgen!

På Återseende!

 


80-års fest!

Precis hemkommen från 80-års fest! Såå trött och mätt :) sjunkit ner i soffan hos pappa och Eva och ska försöka återfå lite ork!
Det får bli ziperallhäng resten av denna Lördag!
På Återseende!

 


Härliga Fredag

Började dagen på universitetet med ett examinationsseminarium, det gick toppen. Lämnade universitetet med en härlig känsla i kroppen :)
Åkte hem för att äta lite lunch och sen packade vi kaffet i ryggsäcken och begav oss till Ånnaboda! Så skönt att sitta där på bryggan och njuta av solen!
Nu däremot är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen.. Blir en tidig kväll ikväll! Men som sagt, en härlig Fredag :)

 


En härlig helg

Gud vilken skön helg jag haft! Jag har verkligen njutit! I Fredags hade jag piffdag, klippte luggen och vaxade benen! Igår började vi dagen med ett besök på relaxen på Gustavsvik. Slappnade av till fullo vilket resulterade sig i att jag bara blev tröttare och tröttare och när jag kom hem stupade jag rakt i säng och sov i ett par timmar. Kvällen avslutades med middag och melodifestivalen tillsammans med Alexandra och Daniel :) perfekt Lördag!
Idag har vi varit till Marieberg och inhandlat presenter till Februaris födelsedagsbarn :)
Resten av kvällen parkerar jag i soffan och laddar för uppsatsskrivande som startar i morgon!


Läsning som berör

I dagens NA kunde man läsa om två personer som lever under sina familjers hedersförtryck! Det är verkligen läsning som berör!
Tänk vad friheten betyder mycket!!

 


Bra kväll!!

Igår hade jag en fantastiskt bra dag! Det är sååå skönt att få vara ledig! Hann med en vända på stan, hälsa på Tobias, Emmi och Kerstin och sen var det dags för uppladdning för melodifestivalen. Och vilken kväll sen då! Jag önskade att Loreen och Dead by april skulle komma till Globen och det gick ju toppen! Nu längtar jag ännu mer till finalen i Sthlm! :)
Kvällen var iaf toppen! Idag bjuder dagen på plugg och träning!!

På återseende!


Bra budskap

Äntligen är det Fredag :) som jag längtat till helgen!! Imorgon är det min pluggfria dag och tanken på den gör att jag kommer ta mig igenom den här dagen med en känsla av lättnad! Som jag tjatat om tidigare så är det sjukt mycket i skolan! Men vi fick ju förklarat för oss att vi läser på avancerad nivå nu så det är bara att kavla upp ärmarna och köra! Nu ska jag kasta i mig lite frukost och sen vidare mot skolan...

Skickar med ett litet budskap från en av mina kloka ljuslyktor här hemma :)