Onsdag

Ja den här veckan har sprungit iväg fortare än jag trott..lika bra det :)
Gick upp tidigt imorse..finns ingen anledning till att ligga för länge..ska snart äta lite frukost och sen åka ner till min bror och hjälpa honom lite..sen vidare till min skämta aprillo vän Therese :) för att hälsa på å se hur hon har det nu för tiden..känns som om det alltid går låååånga lååånga stunder mellan man träffas..Uschan buschan...det är inte roligt..känns juh snart som om man inte känner nån längre..haha..så illa är det väl inte men det borde göras nånting åt detta..hmm..hänger väl mest på mig själv :D
jaja, till helgen får jag träffa de flesta..ska bli skoj, blir lite middag och sånt hos Ida i hennes nya lägenhet..ska bli spännande å se hur hon bor..ska fixa lite idag tills helgen tror jag!! Kan juh ta bilen nu för tiden eftersom den gått igenom så det känns bra..men den gör mig arg förtfarande..orkar inte med den där snart..haha..pärlan sjunger kanske på sista refrängen..blää..
Hmm..går lite upp och ner just nu..lite si och så..Det är jobbigt..önska det kunde gå som en jämn våg..det är då man mår som bäst :)

Nej nu ska jag inta lite frukost och sen dra mig iväg!!
Ha en bra dag mina vänner!!
Puss&Kram


Hemma Igen

Jaha då var man hemma igen efter att ha spederat en helg i Göteborg..den här helgen gick alldeles för fort..men det blir väl så när man har roligt antar jag!!
Åkte buss till Örebro i Fredas för att möta upp Johanna och sen åka tog ner mot Göteborg..men det börja inte speciellt bra..tåget var föesenat en timme upptäckte vi sen så det var bara å vänta..puuh..efter en timme anlände tåget och vi var äntligen påväg..när vi väl kom ner konkade vi in våra grejer där på stationen och sen gav vi oss iväg för lite shopping innan vi skulle träffa Sara..men jag handlade inte nånting..var tvungen å räkna på ekonomin och kollade mest ut lite fina grejer som jag skulle vilja ha !!
Johanna däremot hon hittade mycke nöjda grejer.. :)
Mötte upp Sara, vi gick å handlade lite mat som kunde tillagas..tacoos :) mumma..gjorde oss i ordning för kvällen..korkade upp..och drog vidare till Lina där vi satt och drack och pratade..en trevlig kväll..Jag och Johanna ger oss iväg mot reunion..drack, dansade och träffade folk från Cypern.. :D efter ett tag började John Blund hälsa på å både jag och Johanna satt och gäspa..tråkmånsar tänkte vi men begav oss hemåt och tänkte sttsa stort på Lördan istället..haha..
Vaknade upp..trött som tusan på Lördan..kollade lite Sex and the City..gjorde oss i ordning lite och begav oss ner på stan för att kolla på Saras nya lägenhet...jättefin..högt i tak och stora fönster..vill jag också ha.. :) sen intog vi en pizza och åkte hemåt.. lite Sex and the City igen och sen började vi göra oss i ordning igen..på´t igen bara..först satt vi bara hemma hos Sara och sen bagev vi oss iväg på en annan förfest.."Oj, NU kommer Örebro" Jag vet inte om dom var rädda eller vad det var...haha..
jaja, sen blev det reunion igen..laddad..men ännu en gång..så kom John Blund för tidigt och till slut satt vi där på en bänk..kollade på varann, nickade åt varann och tog första bästa spårvagn hem..väl hemma när jag la ner huvudet på kudden så somna jag på studs..Jag kan med detta konstatera att jag inte orkar med det här livet längre..haha..Knas..
I söndas när vi vaknade upp var det slappar dag hela dagen..sara jobbade..jag och johanna kollade sex and the city igen..haha..favorit det där!! sen åkte vi och handla gött till kvällen och hyrde film...somnade gött den kvällen kan jag lova!!
Måndag, upp och oacka i ordning allt, städa och göra sig i ordning för hemfärd..jaha det var nu jag skulle inhandla nånting för att kunna säga att jag shoppat lite..haha..det blev ett halsband och ett par örhängen..jihoo..det var vad min ekonomi tillät..jaja, alltid någe!!
Har vart en rolig helg...tråkigt att åka hem, det är ett som är säkert..men det är det här som gör vardagen lite roligare..en avstickare då och då :D

Vaknade tidigt imorse..hoppades på jobb men dom har inte ringt än...ingen panik egentligen eftersom det gått så pass bra med jobb hela månaden..men det är juh så segt å bara sitta hemma..
Min bror besiktar bilen idag åt mig förresten...nu ska den väl fan gå igenom..annars vore det konstigt!!
Annars är väl min vecka som vanligt..jobba och inte göra nån annan större ansträngning :) Det är jag i ett nöt skal..haha..
Nej nu ska jag kila iväg och plocka upp min väska!!
Hejråå..

:(

Hemgång från Göteborg och Sara idag :( Inge roligt alls..
Å så är det skit väder till på köpet..
 :(


Grobetög here we come :)

Jaha, imorrn bär det av till Göteborg...har haft nedräkning i 3 veckor..ja helt underbart ska det bli :) ska bli så skoj och träffa Sara igen..var alldeles för längesen!! Å dom gånger jag vart i göteborg har jag förälskat mig :) även fast vissa inte kommer ihåg att jag övernattat där och allt..mohaha..nej den här helgen kommer bli nå å minnas på många sätt..träffa en del deltagare från cypern och våra trofasta kalypso vänner :) ja det kommer bli så skoj så..
Biljäveln gick inte igenom besiktningen..den är juh min pärla men just nu är jag så arg på den..den bara kostar och kostar..så det blir en försäljning så fort den går igenom..kanske täcker lånet..haha..annars är det skam..inte mycke kvar nu..ska bli så skönt å bli av med det och slippa känna att man har det att tänka på varje månad..puuh..!!
Ja iaf så bär det av med tåg kl 10 imorrn bitti..först buss till Örebro där jag ska möta upp MostafaRainbow och sen blir det tåg ner till Göteborg..blev bra och billigt iaf..å som sagt..skulle ha kostat mer med bil enligt min pappa.."Ni ungdomar räknar juh jämt bara på bensin,ujujuj" haha..ja så det blir bättre med tåg..
Lön idag..glad i ungefär 5 minuter tills jag upptäcker att min a-kassa avgift inte har blivit betald som den ska när jag var utomlands..blää..för fan vad det kostar att vara med i sånt där skit..men jag får väl vara glad att jag får nån ersättning..haha..men usch..det sa bara slurp å så var nästan hela lönen slut..hur ska detta gå!? Ja mer ont i magen än vad jag har nu kan man väl inte få..tusan..får se vad det blir av nästa helg..lite planer..men dom kanske ändras..man får se!!
jaja..
Nej nu ska jag packa allt välbehövligt till denna helg..
Ha en underbar helg mina vänner!!
Puss& Kram

Söndag

Vaknade i min egna säng imorse vilket kändes väldigt konstigt..men har sovit bra inatt iaf :) somnade som en stock skulle man kunna säga..titta på filmen Alfie igår och sen begav jag mig mot sängen..stupade och somnade..
Har haft en del å gjort idag..plocka fram och leta på grejer tills nästa helg..fixa med bilen som ska besiktas i veckan.. Håller nu på å bränner ner lite bilder sen Cypern..en skiva ska till stan och en skiva ska skickas till Finland :) Bodil..äntligen kommmer bilderna, din t-shirt och bilderna från undervattenkameran..ska fixa det i veckan :)
Hmm..grått och trist idag :( hoppas på bättre väder i veckan..blir man lite piggare och gladare för nu är det juh inte på topp precis..
Hmm..svullen i halsen..hoppas det inte blir nå allvarligt bara..blää..

Nej nu ska jag pula vidare så jag kan åka till stan sen!!
Hejrååå

En jävla ren spis

Jaha, Fredag idag..och jag är leeeedig..känns gött..vaknade av mig själv imorse..skööönt..utvilad :) har jobbat hela veckan, vilket känns så himla bra..och har fått jobb hela nästa vecka också..så det länns otroligt bra..då har man veckan planerad och vet vad man kan göra och inte, perfekt!!
jaha, min bror börjar bli färdig med renoveringen i hans nya lägenhet..så jag bidrar med städningen..var där igår..tänkte jag skulle hinna med mycket igår kväll..men icke sa nicke..haha..den där spisen tog mig 1,5 timme att göra rent..men nu kan jag lova att det är en jävla ren spis..snuskspis var det innan..haha..
Ska snart dra mig iväg till hans lägenhet igen och städa.jag tar mig an köket...hoppas jag kan bli färdig med allt idag eftersom det blir flytt i helgen..men det ska nog gå bra..min bror droppar in senare i eftermiddag och hjälper mig som tur är :) Jag är juh ingen byggare så jag får bidra med städningen..haha..
Ikväll då!? lugnt eller ej...känner mig själv så väl..haha..det är fan sorgligt..haha..
Åååå, göteborg nästa helg..det är juh ett jävla tjat på mig om göteborg..men jag tror inte man kan längta så mycket som jag gör..herreeegud va skoj det ska bli..sitter och lyssnar på en Cypern låt just nu...Mostafa Rainbow :) den får mig att tänka tillbaka på alla roliga stunder därnere..det är inte klokt vad jag längtar tillbaka..kära nån!! Ska ta mig en funderare på att åka på semester dit igen och svänga loss som turist..kära nå va skoj :D

Å Stephanie ska komma till Sverige nån gång i November..ska bli skoj :) vet inte riktigt vad jag ska visa henne här i krokarna..haha..men det löser sig väl..jobbar väl på vardagarna när hon är här men på helgen får jag väl visa henne hur vi svänger här hemma :D stackarn kommer få en chock.. :)


Nej nu ska jag på med städkläderna och bege mig ner till Tobias lägenhet...
För jag ska städa jag ska puttsa..lalalala..

Se upp för dårarna..

Precis hemkommen från lite filmtittande med Therese och Johanna..såg " Se upp för dårarna" en bra film om jag får säga det själv..Eller Fett bra..haha..Köpte lite gott till det som vi mosade i oss..magen är full..inte bra när det snart vankas mat..!!
Trött som tusan är jag iaf..ska ta och röja upp lite här hemma så det blir nån ordning så jag kan slappa framför tv:n sen..fick ett nytt mys set igår..mumma..skönt som tusan kan jag lova..så det jag jag hoppat i nu och njuter som aldrig förr..
Nej fyy va trött jag är..ett ryck nu och sen slappa..

Se upp för dårarna, dårarna stängs nu :)

Skalman och Jag

Det är jag och Skalman idag..tröttare än tröttast..sovit dåligt inatt..låg och vred och v'ände..rädd för att försova mig..och när klockan väl ringde..ja då ville jag bara sova vidare :( men icke..klockan ringde halv sex imorse och det var bara att masa sig upp och göra sig i ordning för jobb..så glad att det går bra med jobb nu för tiden..har fått jobb imorrn och på Torsda också..sååå glad..den här månaden verkar bli en bra månad :)
Den här veckan kommer också bara säga svisch och sen är det helg..skööönt..ska nog dra mig hemåt till Stråssa i helgen..där har jag inte sovit på snart en månad..känns så konstigt.. men i helgen tänkte jag mysa ner mig i min egna säng..den är saaaknad..och umgås lite med Pappa och Eva, var längesen..!!
Bilen är färdig också..det gick snabbt..så det blir besiktning på den den här veckan eller nästa..för det är juh den pärlan som ska få ta oss till Göteborg nästa vecka..guuud så jag längtar..ska bli skoj att få se Saras nya lya :) har juh fått en utomordentlig vägbeskrivning..Sara, vi ringer dig när vi är på plats :D ja, bara att skriva lappen var roligt..hur blir det då när vi träffas..kommer bli en sån rolig helg!! Håller tummen för Therese så att hon kan följa med..vore sååå skoj!!
Tänk att få träffa dom som man spenderat 3 månader med nere i Cypern..kommer kännas konstigt..men det ska bli såå skoj..längtar jättemycket!!
Förkylningen märks inte av så mycket..hoppas det fortsätter så..många som är sjuka nu och känner sig hängiga..men jag ska försöka hålla mig ifrån det!! Kan ge mig tusan på att det var penicillinet som jag fick i Cypern som slog ut dom bakterierna som behövdes slås ut för att jag ska hålla mig frisk..blir juh typ sjuk 1 gång i månaden och ligger avdäckad..men nu har jag klarat mig sen Juli..det känns fantastiskt bra :)

Nej jag är bara hemma på rast..ska dra mig iväg nu och jobba dom sista timmarna..!!
Ha en fortsatt bra dag allesammans!!


Tuff helg

Jaha, helgen har snart nått sitt slut..det är juh helt otroligt vad tiden går fort..farmor påminde mig igår om att om jag tycker att tiden går fort nu när jag är ung..ja då skulle jag bara vänta och se tills jag blir äldre..då säger det bara sviiiiisch..ujuj..
Helgen har vart roooolig..men jag har vart lite besviken idag :( för jag kan inte förstå hur SannaPanna föredrar Therese framför mig..det kommer för mig alltid vara en gåta..mohaha..

Roligaste!!
Jag: Vad är det som ligger där på backen?
Therese: Ett par strumpor?
(Ett par jävligt nöjda strumpor ska ni veta)
Jag : NEJ, det ju mina dyraste raggsockor..
*mohahahahahahaha*
Jag: Det Ull-max, och det är ingnting att skratta åt!

Ja men va fan..dom raggsockorna värmer ska ni veta..haha..roligt var det iaf..å vi skratta hela vägen ner till Therese..där vi gjorde oss i ordning..korkade upp och förberedde oss för en sväng om på Bistro..jävligt roligt var det :) en perfekt kväll med mycke roliga inslag..

Ni borde prova Chilinöts drink..smakar mumma TessoBresso..det kan jag lova :)



Jag var den som kläckte den bästaste idén igår..Tackar så mycket, tackar så mycket :)

♥ Kram&Godnatt ♥

Kallt Kallt

Hmm..Lördag..tänkte sova ut..men gick inte, vaknade halv nio och kände mig lagom svullen i halsen..jävla förkylning :( men ska försöka kurera mig i helgen så jag inte insjuknar!!
Hmm..kallt ute idag..men ändå en sån där frisk känsla med en liten sol som tittar fram..ska snart ge mig ut på kastanj jakt med Karlsson..ska stoppa lite kastanjer i ljuslyktor här hemma..då passar det med en promenad samtidigt också!!Vill inte bara sitta inne hela dagen och låta den gå..och sen när kvällen kommer kan man konstatera att man inte gjort nånting vettigt..känns helt onödigt!!
Jag vet inte om jag har kommit in i nån höst depression..men helt pigg på helg och allt det här känner jag mig inte..´skulle gentligen kunna jobba och tjäna in lite pengar istället..känner bara rastlöshet...för det finns juh absolut ingenting att göra :( Heeelt värdelöst!!
Nej nu ska jag försöka å rycka upp mig!!
En promenad..och den bästa grejen just nu..Min MP3 :D

Hejråååå

Kall Dag :(

Idag kunde det seriöst har klivit runt isbjörnar på gatorna för tuuusan va kallt det har vart idag :(
Det är inte klokt..blåste juh isbitar..jag måste sätta i fodret i jackan och dra på mig ett par långkalsonger om jag ska överleva det här..för jag håller på å dööör...lite värme skulle inte sitta fel..!!
Förkyld..helgen är här..ikväll blir det slappt...skööönt..måste kurera mig om jag ska orka...
Fikade nyss med Ida & Johanna..nice å träffa henne, skvallra och tjattra lite :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, där är det varmt :)


Första snön

Blev så chockad idag när jag kollade ut igenom fönstret och den första snön faller ner..eller faller och faller..rätt som det var så tyckte jag skymta att det vräkte ner..herreguud..känns konstigt...tycker allt går så snabbt..men det är bara att pyllsa på sig kläder så man inte fryser när man går ut..Lite mysigt är det...När jag kom hem från jobbet..blött som en katt ska tilläggas..ja då bytte jag om till mjukiskläder och luffsa omkring här hemma..så skööönt!! Förkylningen är inge bättre..snarare sämre..känner mig inge pigg alls..hoppas det inte bryter ut till nå värre för det har jag inte tid med!!
Jobb imorrn också, känns skönt att man får lite timmar..och sen är det heeeelg..äntligen..ska kurera mig, bara vara och leta kastanjer om jag hittar några :) rolig helg..ja d må jag säga!!
Nej nu ska jag äta lite soppa så man får upp värmen lite...


Är hösten redan över, och vintern påväg!?

Förkyld!?

Hmm..vaknade imorse..blev väckt..jobba jobba..glaaad :) gjorde mig i ordning..gick iväg och jobba..med småbarnen idag..dom ramlar hit dom snorar hit..och "titta" där och "titta" här..dom är sååå underbara :) var så roligt å jobba idag också..trivs bra inom det där..!!

Igår efter jobbet blev det en tripp till Örebro med Anki för att shoppa köksbord..herreguud..det går absolut inte att undgå när vi kliver in nånstans.."Du, Carro det är det här bordet jag ska ha"..hör man Anki skrikandes i andra änden av affären.."Då fixar vi det" svarar jag skrikandes..när vi kommunicerar som bäst där inne så märker vi hur blickarna söker sig till oss..Oj då vi glömde visst bort att vi inte kan bete oss hur som helst..haha..jaja, bordet skyffla vi in i bilen och drog hemåt till Anki..nu kom vi till nästa problem..hur ska vi få upp det för trapporna..problemet vi har nu är att så fort vi tar tag i bordet börjar vi skratta..ojoj, var är karlarna när vi behöver dom..haha..jaja, vi fick upp det för två trappor..eller en och en hlav egentligen,..sen gav vi upp och rev sönder kartingen och bar upp bit för bit...nu ska vi hugga gran tänkte jag och blev genast sugen på att bygga ihop det här..Johanna kom, byggandet började och jag har väl aldrig skådat ett sånt bra teamwork när det gäller att bygga ihop nånting..ojoj, säger jag bara..jag är imponerad :D Roligt var det iaf...

Känner mig förkyld..uschan buschan..tung i huvet och en hals som ömmar..jaja, bättre det kommer nu innan jag ska fara iväg till Gbg till Sara :) guuud så jag längtar..två reunionkvällar, komma hemifrån, träffa Sara o´ch bara ha det bra!!Vet inte om det kan bli bättre...

Nej nu ska jag kila, kanske blir en tripp till Örebro idag igen :)

Hejrååå

Rast

Hemma på rast från jobbet..ska snart iväg och avverka ett par timmar..sen har man jobbat klart för den här dagen..ska med Anki till Örebro sen..hon ska shoppa köksbord..och ville ha sällskap :) klart man ställer upp!!
Jobbade hos Sofi igår..gick jättebra..Johanna kom ner och mötte mig..vi gick till Ica och hyrde filmer..Beck och Happy Feet..haha..rolig film det där :) köpte lite gott till filmerna och sen promenerade vi hemåt..Vaknade tidigt imorse..inte så mycke sömn inatt..puuh..men men..dom där dvärgarna gjorde så jag inte kunde sova..haha..
Jagade upp Johanna vid 9 och sen var det dags att gå iväg å jobba..Hoppas hoppas på jobb resten av veckan också..för då har jag fått en otroligt bra start på den här månaden när det gäller jobb :)
Mycke funderingar som snurrar..vad man ska göra med sitt liv..Resa?Flytta hemifrån? Flytta härifrån? Ja jag vet inte riktgt vad jag vill..men en sak är säker..nånting vill jag göra..nu när jag har chansen..
Nej nu ska jag ta och äta lite och sen iväg på jobb igen...

Johanna, jag gillar inte när du har sån där opingvinskt beteende :D

Tack Sara :)

Måndag Måndag..ny vecka..inte så mycket jobb planerat..vilket ger mig en orokänsla i magen..usch, jag vill ha mycket pengar..bra med lön..så jag kan spara´, spara så att jag sen kan göra det jag vill..hmm..hatar när den här känslan infinner sig...jaja..
Tog mig lite sovmorgon idag :) sköönt..inge jobb förutom hos Sofi..men det är senare i eftermiddag..ska promenera dit..ingen bil än så länge..och nu gillar jag mina promenader ännu mer, tack vare SalaBala..Den där mp3:n kommer verkligen till användning..Tack så jättemycket :)
Jobb imorrn iaf och hoppas på mer Onsda, Torsda, Freda..vill ha en fullspäckad vecka...så att man blir å längta till helgen..
Blir Reunion i slutet av Oktober i Gbg..och det betyder att vi åker ner för att få träffa Sara också..guuud så jag längtar..den helgen kommer man verkligen slå många flugor i en och samma smäll..ska bli så roligt..å skönt att komma hemifrån också..Blir borta 4 dagar..en lite minisemester..fast jag vet inte om det blir så mycke ro och vila :)

Nej nu ska jag ordna lite här hemma och sen göra mig i ordning för en promenad och jobb..

Ciao ♥


Grusiga ögon

Hmm..Torsda..vilken dag..toppendag på jobbet, var faktiskt riktigt roligt att jobba idag..kom hem..iväg igen..en fika på FLUGAN :) med Therese och Frida..mumma med toast :)
Sen vidare till Johanna för att laga i ordning den godaste köttfärssåsen nånsin..den blev kalas..jag och Johanna bestämde oss för en promenad..mötte Tobbe som kom vandrande med en bullpåse..gott tänkte vi..han skulle till Kenny..vi hängde på..prata lite..Kennys Boxer paja och vi åkte hem..En bra dag om jag får säga det själv..haha..
Imorrn är det äntligen Fredag..Dagen består av jobb..sen blir det mys med mamma..Tacos och Idol..ska bli skönt..längesen jag bara var hemma en kväll..och umgicks med mammsen :)
På Lörda blir det annat, ingen vila ingen ro..Först ska jag och Therese till Örebro för att fixa frissan och annat..välbehövligt..sen bär det av hemåt..fixa sig i ordning för kvällen..ska bli superskoj..blir en tjejkväll hos Sara.B..ryktas om lekar och annat skoj :) det kommer bli ett evigt svängande denna kväll..tjohoo..

Hmm..Frysen funkar som den ska och jag också för den delen efter lite Johanna pepp..haha..

Frosta av frysen..

Jaha, mammas frys strejkar..känns som om jag och frysen är kompisar just nu ..
Hmm...Tur man har blogg och tur man har en frys som man kan hacka sönder.. :D
Greys var otroligt bra idag...
Dags att sova..
Trött..trött..ja trött..

Blire fika imorrn!?