FReeeeeedag!

Ja ja ja ja, det är juh bara Fredag! Jag inledde min helg igår så därför känns det som Lördag idag..sååå underbart!
Började dagen med en cyklingtur från Öster till Väster..gick finemang och en lagom uppiggande start på dagen :) Kom hem och drog igång med städningen, så nu är det skinande rent igen, underbar känsla!! Sen gjorde jag i ordning lite lunch som jag ska bjuda mamma och mormor på när det kommer..men först ska vi en sväng till plantagen :) Tänkte försöka inhandla lite grejer så jag kan sätta igång med mina projekt ute på balkongen :)

Till kvällen blir det grillning på 202:an med trevligt umgänge :) Lovely♥

Underbara Fredag!

C♥


Bounce

Jag, Johanna, Therese och Sanna begav oss mot Stockholm och Globen igår för att se "The last Bounce". Det var så ooootroligt bra. Finner inga ord. Här kommer lite bilder istället :)
























Ja, jag vet inte ens om bilderna kan beskriva hur bra det var!

C♥


24 April

Ja idag är det Fröken Anderssons födelsedag :)
Och det här möttes jag av när jag kom hem från Stockholm och Bounce inatt, Blev så otroligt glaaad :)





Motivation?

Men va tusan händer?
Jag har ingen motivation till att plugga, nada zipp zero!!
Heeeelt galet med tanke på att jag skriver tenta om en vecka!
Tankar flyger omkring och jag drömmer konstiga grejer hela nätterna, vad händer?
Ååååh, ibland kan jag bli galen på mig själv! Ryck upp dig skriker jag till mig själv inne i huvet..men inte händer det nå..Jag tror jag håller på å bli knäpp!

Snart helg med massa roligheter, vi börjar med en färd till Sthlm imorrn för att kolla på Bounce :)

C♥


Utedag med NOS

Lite bilder från vår utedag i Onsdas..







Tjena Moss

Mamma Mossa :)


Födelsedagsfirande!

Jajjemen, Lördag och födelsedagsfirande står på schemat! Fullspäckat med födelsedagar i April så vi beslutade att fira oss ihop! :)
Ska snart ta tag i att packa väskan..försöka packa så smart som möjligt så jag slipper släpa hundratals väskor fram och tillbaka! Kläder för kvällen och resten av helgen och sen jobb på Måndag! Jag är värdelös på att packa, jag vet, så jag antar att det slutar i katastrof och tandagnisslan som vanligt :)

Härligt med helg är det iaf..men man kunde juh ha önskat sig bättre väder för dagen, blåser juh storm ute och solen orkar knappt fram bakom molnen..men det kunde vart värre! Tänk hur det var för ca 3 månader sen, nej då ska jag nog inte klaga! Riktigt April väder som min kloka sambo brukar säga :)

På Återseende.

C♥



Du Underbara dag

Onsdag, Sol, Utedag med NOS hela dagen :)
Ja det här kan väl knappast bli så mycket bättre?

Helgen spenderades i Göteborg, även där lapade vi så mycke sol det bara gick!! Nu är Våren här..som jag längtat! Helt underbart! Humöret skjuter i höjden direkt och allt känns så himla bra! Lycklig ♥
En dag ute i skogen och solen idag blir helt perfekt!

"Sol i sinne, brun inne/Rudolf!"


C♥



Dum dum dumhuve

Jo men visst, den här huvudvärken som jag dragits med ett par dagar nu..den är juh kvar! Jag tror jag kommit på felet, kan juh alltid hoppas iaf! Ska ta tag i det här nästa vecka och sen får vi hoppas på bättring!
Nu är det Fredag och helgen är här..Jaaaaa!! Jag spenderar hela helgen i Göteborg med Johan :) Ska bli såå skönt! Hinner med att träffa Sara också, lovely ♥

Veckan har gått så fort och jag tror bestämt att nästa kommer gå lika fort! Men det gör ingenting..för då kommer nästa roliga helg :) Födelsedagsfirande av aprilflickorna står på schemat! Kommer bli sååå roligt!
Och helgen efter det så kommer det ännu mera roligt, så innan jag vet ordet av så är det Maj!
Hujedamej! Snart slutar vi skolan och jag har inget sommarjobb än, vad ska jag göra? Ordnar sig verkligen allt? Förhoppningsvis!!
Jag lever på hoppet!

C♥

Bounce!

Japp Japp, så är det!
Det blir en tripp till Sthlm i slutet av April för att gå på BOUNCE!!
Nu är dagen med denna envisa huvudvärk räddad :)

C♥






Humanity word bracelet

Min fina vän Sara fick ett armband i present av hennes arbetskamrater som jag länge har beundrat och som jag naturligtvis skulle vilja ha i min egen ägo! Nu har jag hittat det och gillar det såå mycke!
Ni hittar det på
Nelly.com

Humanity Word Bracelet SEK 349, Humanity - NELLY.COM


Sol & Bad

Provade att designa min egna bikini på Nelly.com

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Måndag..

..och fortfarande röd dag som innebär ledigt för mig!
Känns skönt, behöver det!!
Vaknade med huvudvärk, så jag bestämde mig för att bota huvudvärken med en promenad! Så himla skönt..även fast det kommit lite snö så gjorde det ingenting, frisk luft gjorde mig gott!
Nu blir det en lugn dag hemma och sen iväg för att träna lite senare, lääängtar! Jag älskar dom där passen..känns som om man rensar kroppen och knoppen på massa skit!
Sen är det dags att ladda batterierna för en ny skolvecka..tror inte det blir en tung vecka men just nu är jag seeeg i huvudet så jag känner väl inte för det alltför mycke!

Nej, slappardagen fortsätter..

C♥


Lååååångfredag

Långfredag, röd dag och leeeedigt :)
Har vart en jätteskön dag. Började dagen med en sväng på stan för lite inhandlande av presenter och annat bra att ha! Heeelt underbart väder ute! Var sååå varm när jag kom hem, kanske för att jag fortfarande hade fodret i jackan, tokigt! Men våren är definitivt på väg..wiiieeee
Har fixat lite här hemma och packat väskan för imorrn då det bär av till Kungsör för lite påskfirande!
Den där väskan är min bästa vän just nu :)

Har precis duschat och ska snart inta lite mat, lax och bönsallad, MUMMA!!

Åååå, det är underbart att vara ledig!

C♥


Foto: Angelica