En dag som denna..

..sitter jag och drömmer mig bort till  underbara sandstränder och en lång och härlig ledighet!
Längtar efter doften av västkusten och ett härligt hav att bada i!
När jag blir långledig ska jag avnjuta just en sådan semester :)





C♥

Sommarvärme

Denna sommarvärme är underbar!
Jag blir på så mycket bättre humör när solen tittar fram och det är strålande väder!
Klev upp i skaplig tid imorse och började plantera om luktärtorna i större krukor, hoppas dom tar fart nu så att dom fina blommorna snart kommer :)
Forsatte dagen med att sola med Johanna här ute i parken..längtan efter att få bada infann sig ganska snabbt..så en dag då vi är lediga tänkte vi ta cyklarna för att sola och bada nån annanstans!

Ätit lunch och gjort mig klar inför kvällsjobb som väntar! Bara några få timmar och sen får jag åka hemåt igen!
Har dessutom fått 3 hela veckor med jobb, känns skönt då jag inte behöver vara nervös för att jag inte ska höra telefonen på morgonen när dom ringer om jobb! Rullar på bra nu med allting och den där lyckliga känslan finns inom mig!

Ska fixa det sista nu och sen dra iväg!

På Återseende!

C♥


Helgens slut

Söndagen lider mot sitt slut efter en underbar och fullspäckad helg!
Midsommar spenderades hos Anki och Niklas med långbord, god mat, snapsvisor, bra musik och kubb :) En hellyckad midsommar och det var en nöjd och glad Fröken Andersson som åkte hem på Fredagsnatten!!

Lördagen gick i seghetens tecken och det blev inga störra utsvävningar än en lunch hos Anki och en helmysig balkonghängs kväll hos Fröken Karlsson! En helt underbar Lördag enligt mig!
Dagen har spenderats i Kungsör hos pappa och Eva där vi spelade några vändor med kubb och sen bjöds på grillat och gott fika :)

En underbar helg!
Nu är jag på hemmaplan igen och laddar för en ny vecka som är oplanerad förutom jobb och onsdagsfika! Klingar fint i mina öron :)

NU: läggdags!

På Återseende!!

C♥

Ledig dag

Tisdag och ledig dag! Tycker att det passade bra idag när den underbara solen behagade att titta fram :)
Har blivit nån timme i solen nu på förmiddan och nu bär det snart av till MediaMarkt för att förhoppningsvis fynda lite!!
Ska försöka hitta några skor på skopunkten också som jag kan jobba i så att mina fötter slipper alla dessa skavsår!!

Härlig ledig dag och jag njuter som bara den!! Beslut som jag tagit gör att denna sommar kommer bli hur bra som helst!! Jag är sååå glad för det!!

Snart midsommar också, jobbar på dagen men det gör ju ingenting! Pengar pengar pengar! Kvällen ska vi avnjuta i Vedevåg hos Niklas och Anki med god mat, dricka och skönsång :)

Underbara Sommar!!

C♥

Andersson gånger 2

Fredag idag..men jag hade nog min Fredags kväll igår och min Favorit Lördag får bli idag istället för på Söndag jobbar jag så då kommer det kännas som Måndag, så här gäller det att njuta för fulla muggar!
Gick upp tidigt imorse i hopp om att de skulle ringa om jobb, men jag blev ledig! Kan vara skönt det också! Eftersom vädret inte var det bästa imorse så började jag dagen med innefix! Har fixat det sista till mina tradera auktioner, städat och plockat undan lite! Härlig start på dagen!

Vädret är ostadigare än ostadigast idag! Planerat en dejt med Fröken Andersson, men frågan är vad vi hittar på!? Regn ena minuten, sol andra! Blir nog  fika och en sväng på stan :)

Till kvällen blir det grillat och mys :) Hoppas solen tittar fram till dess!
Nu måste jag ta tag i mig själv så jag inte växer fast i den här soffan!

På Återseende!

C♥



Varm i kroppen



"Jag har världens goaste vän. Hon ställer alltid upp, hon lyssnar alltid, vi har lika kul varje gång vi ses trots att det går månader mellan gångerna. Jag ler när jag tänker på henne. Hon heter Caroline "Offsö" Anderssön."



Fick det skickat till mig idag på sms från min underbara Josefine.
Blir alldeles varm i hela kroppen.
Och Glaaad!




Dålig start!

Fick inte sån bra start på denna Fredag..men det får rinna av mig sakta men säkert! Ibland kan man bara inte rå för saker! Jag kan väl bara tycka att detta system att boka ut vikarier ibland felar ganska rejält! Ja jag gick miste om jobb idag pga att jag inte var för snabb! Haha.. Tänk att få rääääjsa med andra om jobben som finns! Bara att kavla upp ärmarna och värma upp för att få jobba :)

Men men, nu får jag göra det bästa av den här dagen! Har inga planer alls så jag tror jag ska ta tag i mitt rum idag! Rensa ut lite kläder, papper, skräp..få lite ordning i röran som jag ställt till med!
En sväng på stan blir det nog också lite senare för att fördriva tiden! Regningt och ruskigt här i Örebro iaf..så det blir en dag inne till att börja med :)


Någon som är sugen på bio ikväll förresten? Dear John står högt på min önskelista just nu!

C♥



Spela Bingo på nätet

Spela Bingo är kul..tutbingo på sommaren, bingo framför tv:n på vintern men man kan även spela bingo på nätet och detta kan man ju göra dygnet runt året om! Jag brukar sysselsätta mig med det ibland när jag har tråkigt :)


Här kan du få all information om att spela bingo på nätet och om olika bingobonusar!!

Prova ni också :)

C♥

Måndag, Monday, Montag

Javisst är det så! Ny vecka!
Jag klev upp imorse och åt frukost och drog sen igång med tvättandet!
Sen har jag planterat om lite växter och sen har jag sått nytt!
Kände att jag lika gärna kunde passa på när jag ändå bara går och väntar på att få bege mig iväg till det nya jobbet! Hmm.. Positivt tänkande var det :)

Inge vidare värst väder idag, inget regn..men molnen blir tätare och tätare på himlen! Kanske skulle passa bra att ta med sig en regnjacka utifall det regnar sen när jag ska hemåt ikväll!

Vad vill jag då få ut av detta blogginlägg?
Det vet jag nog inte själv, så jag springer iväg och hämtar tvätten nu :)

C♥

Positivt tänkande

När man oroar sig för något eller inte riktigt känner för något till hundra procent, ja då får man ta till det positiva tänkandet! Min dag har bestått av positivt tänkande och jag hoppas att det tänkandet kommer löna sig i slutänden! Positiv ska man ju alltid försöka vara men nu får man koppla på det där lilla extra!
Imorgon börjar jag nämligen min första dag på mitt sommarjobb och jag kommer hemsöka er som bor i villor via telefon! Visst är det bra att jag har fått ett jobb MEN jag har jobbat över telefon förut och det var inte den bästa tiden i mitt liv om jag säger så! Men nu är det positiva tänkandet påkopplat så gott det går och jag hoppas hoppas innerligt att detta kommer bli hur bra som helst!
Just nu drömmer jag mig bort till den tiden som jag är klar som förskollärare och får jobba med det jag vill! Men jag är snart där och så länge får man göra det bästa av situationen!
Jag kommer ihåg när man var liten och hade sina efterlängtade sommarlov, riktiga sommarlov! Det var tider det :)

Söndag och sista dagen på helgen och ledigheten! Jag har solat och haft det skönt i solen! Precis hemkommen från en promenad och hamnade till sist bloggandes ute på balkongen! Himla skönt!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag invänta mina sambos, det blir grillat till kvällen!

C♥





Enkelt

Hos AktiebolagNu kan man just nu få en gratis trisslott! Allt man behöver göra är att skriva ett inlägg i sin blogg med ordet aktiebolag, så skickar de trisslotten inom kort!
Hur enkelt som helst!

Prova du också :)

C♥


Gratis är Gott!

Att blogga är kul, man får skriva av sig lite :)
Att få gratis grejer för att man bloggar om vissa saker är inte heller så dumt!
Så varför inte slå två flugor i en smäll!?

Ni vet ju att jag hade en väldans tur förra året när det gällde att vinna pengar :)
Så ibland hoppas jag att turen ska infinna sig där igen!
Man kan ju aldrig vinna om man aldrig satsar!

Nu hoppas jag på att turen återfinner sig igen, prova ni också genom att
klicka här!


Man kan även ha turen att vinna genom att spela lite här!

Hoppas ni har turen med er!

C♥