Äntligen..

Äntligen Freda..
Några timmars jobb framför mig...
Idol ikväll.. :)
Och Sara kommer hem, och henne får jag träffa ikväll..glaaaad!!
Den här helgen ska jag njuta av...

Hej Hopp

Julbaket

Dagarna bara ramlar iväg..sköönt..huvudvärken kom sig smygandes nu när jag kom hem från jobbet...tröööött...gäspat mig igenom hela dagen..skitjobbigt..men jag är glad att jag får jobba..imorrn blir det också en heldag och sen äntligen helg..heeelt underbart :) jag ska ta mig en sovmorgon denna Lörda också..för usch va trött jag är..!!Sen blir det full fart på Lörda med att uträtta massa ärenden på stan och sen hem å fixa för kvällen.. :)

Jaha, igår var det julbak hos Anki :) Jag Therese och Anki bestämde oss för att göra en ansträngning och baka pepparkakor..fick varsin klump med deg..provsmakade..mm..den smaka bra..och sen satte vi igång..å bra blev det..mummsiga kan jag lova..och till det intog vi lite glögg.. Och anki hade dragit igång en julskiva också..så det var julstämning...mhrm..jag tror vi är i slutet av November!? haha..jaja, men gott och skoj var det!!


Nej fantasin flödar inte direkt..nu ska jag duscha och äta...


Hej Svejs..


Redan Onsdag...

Jaha, redan Onsdag..och ingen är väl gladare än jag.. :) ett steg närmre helgen..perfekt..
Sara kommer hem..ska bli såå roligt att äntligen få träffa henne..går så länge mellan gångerna...Och så blir det middag med tjejerna på Lörda..istället för julklappar..ska också bli jätteroligt..och mat på det..vet inte om det heller kan bli så mycket bättre..haha..
På Freda ska jag umgås lite med Therese..blir Idol..hemlagad pizza med hennes goda sallad till..mumma..sen ska hon agera chaufför och jag ställer upp som sällskap..så det blir en helg med lite gott och blandat!!

Längtar mer och mer till jul..man får vara lite ledig och mysa och umgås med familj och vänner..stämningen infann sig inte riktigt förra året då vi inte hade nån snö överhuvudtaget..men detta år ska den väl ändå få ligga kvar..!!! Julklapparna ska inhandlas snart också..och jag vet redan vad jag ska ha till alla..så sköönt..slipper man springa runt där i panik och inte veta vad man ska köpa..!!

jaha, snart väntas jobb..slutar kl 17..Då ska jag till Mejk och inhandla lite välbehövligt..och Therese ställer upp som min privata chaufför..annars finns det risk för att jag inte hinner!! Precis lagat lite köttfärsås som jag ska inta när jag kommer hem...
Säsongsavslutning av Greys Anatomy ikväll.. :( neeeej..det som är så bra..så gäller å njuta av varje minut..

Nej nu ska jag kika runt lite här på nätet, plocka ihop mina saker och bege mig iväg till jobbet...

Hejrååå..

Snöööö

jaha, då var snön verkligen här..en liten smärre chock när jag tittade ut genom fönstret...men nu är vintern här..och det tycker jag väl inte är helt tokigt måste jag säga :) det blir ljusare ute och jag har juh längtat efter mitt knarr under fötterna!!
Ny vecka..inget jobb idag..lite sköönt måste jag säga..sliten efter helgen..huuuga..men sen är det jobb resten av veckan som gäller..känns bra..!! Imorrn drar jag och Therese till Örebro för att inhandla maaaaat till helgen..som jag längtar jättemycket till :) alla samlade..och Sara min älskade vän kommer hem..saaaknar henne massor hela tiden!! Så det ska verkligen bli toppen...
Annars händer det väl inte sådär värst mycke i veckan..

Tror jag ska sticka ut näsan utanför dörren nu och ta en promenad i snöyran..


Hejråå

Haha

Igår...

Jag: Det är inte sant, det är inte sant!
Frida: Andas genom din jävla tub, du kommer få astma av det där..

Ja, just det :)


?

Jag vet inte om man kan blir mer nöjd nu!? :)

Färg?

Jaha, sitter med färg i håret..inga glasögon, inga linser i så jag måste sysselsätta mig en timme och sätta sig framför datorn var det enda som gick för att jag ska kunna se normalt..haha..!!
Fasiken, färgen jag hade inhandlat räckte inte så nu får vi se hur det blir med det här..som tur är skulle jag juh bara fylla i lite utväxt så förhoppningsvis syns det ingen skillnad..haha..
Vart på stan och svängt med mamma..Glasbanken, Team Sportia, tiokronors butiken, Bokia, Rya och tvättat bil på statoil..hann med en hel del..hemma igen och ordnar för kvällen..

Jag är sååå jävla glaaad..snart är jag solbo :)


Tjooohoooo


Bojkotta Idol?

Ja igår var det Idol..bänkade mig hemma hos Therese i soffan med en påse lösgodis och bubbelvatten till det..mumma..jag tänkte: ikväll åker Andreas ut..jihoo..dom 3 bästa är kvar..jihoo..men när utröstningen började höll jag på å tappa hakan..där stod dom alla fyra..Marie sitter säkert...ANDREAS sitter säkert...va faaaaan tänkte jag..Amanda och Daniel kvar..tråkigt att Amanda åker ut tänkte jag för det måste vara hon som åker nu eftersom Daniel är så överlägset bra..men nej då..Det blev Daniel..jag fattade ingenting..skrek som en gris när det hände...och Therese fick tysta ner mig..haha..hur är det möjligt!?? Jag fattar inte vad folk tänker på...Andreas kommer säkert ta hem hela skiten..och då är det Fröken Andersson som bojkottar Idol..för nu får det fan va nog..Hoppas brudarna sjunger skiten ur honom nästa vecka så vi får se Marie och Amanda i final!!
Tänk att jag går in för ett tv program så mycket...haha..

Idag fyller Fridoooo 20 år...Grattis Grattis gumman!! Idag är det din dag..och äntligen kan vi ta sällskap på glasbanken..inte helt tokigt!! Blir kalasande ikväll..ska blir roligt..!!Tjooo..

Ska ner på stan först och inhandla diverse saker inför ikväll..och sen ska jag färga lite hår och ha lite spa bahndlingar här hemma..var juh tänkt med en lååång sovmorgon idag..men som vanligt..när man inte jobbar å vet att man är ledig..ja då vaknar man pigg som en nötlärka..men när man jobbar..ja då snoozar man om och om igen.,..är inte klokt..jaja, pigg och glad är jag idag iaf :)
Känner mig lycklig..känns underbart!! Iskallt ute men solen skiner..underbart...nu skulle jag vilja ha mer snö och knarr under fötterna!! Var så mysigt när jag gick hem från jobbet igår..Vitt på gräsmattorna, kallt ute och fullmånen som lyste upp himlen..sååå fint!!


Hacka tänder ska man göra när man är olycklig..för då blir man glad!! Iaf jag och Therese :)

Nytt Inlägg

Onsdagen snart avklarad..skööönt...jag längtar till helgen och några extra timmars sömn..ska nog ta mig en välförtjänt sovmorgon på Lörda..ligga och dra mig onödigt länge ska jag göra :)
Jobbat idag..gick till skogen..trampade i hundbajs..barnen tyckte det var roligt..men inte jag som fick stå å tvätta bort det där när man kom tillbaka sen..nej fyy fan..men nu är det borta å mina skor skiner som aldrig förr..haha..
Men annars flyter det på bra med jobb..jobb hela veckan och nästa så det känns jäkligt bra :)
I helgen blir det kalas..frido fyller 20 år..så ska bege mig till henne på Lörda..ska bli skoj, på Freda blir det nog bänkad i soffan framför Idol och en tidig kväll..kommer vara trött..ska stänga på Freda på jobbet..har kvitterat ut en egen nyckel nu så det ska bli smidigare.. :)
Imorrn blir det en tur till Örebro med Therese för diverese inköp..kanske ska påbörja julklappsinhandlingen..vore kanske nå..får se vad pengarna räcker till..mer pengar nästa vecka..och det säger nästan slurp på en gång efter det man köpt och ska köpa..Fick min nya jacka idag, passade prima, så blev jätteglad..ÄNTLIGEN!!
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det tv tittar kväll med Bonde söker Fru och Greys Anatomy!!

Tjo Tjing..


Min nya jacka :)

En dag kvar..

En dag kvar att jobba denna vecka..känns skönt..har nog inte vart såhär trött efter en vecka som jag är nu..och imorrn blir det en lång dag och stängning på det , pengar pengar til moi :) Jobbat heltid hela veckan..känns bra men konstigt på ett sätt när man bara går som vikarie..men jag klagar inte!!
Förkylning på gång, vilket jag inte välkomnar lika varmt :( nej fy tusan säger jag bara..vill inte bli sjuk..måste jobba jobba..ska försöka kurera mig i helgen..!!
Imorrn efter jobbet ska jag till Linn för att fira hennes födelsedag och umgås med dom, ska bli jätteskoj..blir inte alltöfr ofta nu för tiden :(
På Lördag bär det av till Köping för att träffa folket där..ska göra nånting ihop allesammans, men vi får inte veta vad..överraskning :)
Så det blir en lugn helg..kan jag behöva..haha..herreguuud..ibland blir det för mycke!!
Jaha, så har det börjat funderas över nyår..jag är fortfarande ett ? för jag vet inte hur det blir..allt handlar om pengar..måste få ihop det...vill inte stå en månad till när det är 2 veckor kvar till lön i panik bara för att man är så oekonomisk..nej det får bli ändring..men ska se vad det blir för lön och sen planera utifrån det..!!Hmm..ja..

Gjorde ett besök på Stråssa puben förra helgen med Johanna..har väl aldrig kännt mig så fjantig i hela mitt liv..men roligt var det :) Borde ha live band varje gång..mycke roligare..haha..

Nej jag känner mig inge vidare, och näsan rinner...ska gå å vila en stund så jag orkar med morgondagen..

Tjoo..

Ändrade planer..

Äntligen Fredag..skööönt tycker jag..med lite ledighet..när alla andra är lediga och hemma..haha eller inte...va knasigt det blev..tänka sig!!
jaja, det blev lite ändrade planer om min Freda kväll..Tänkte att då slår jag slag i saken och rår om mig själv lite ikväll..tog ett bad..fixade och donade..hårinpackning och allt det där..invigde min Body Lotion från Mary Kay ( som jag totalt glömde av igår) så nu luktar jag gott :) Inhandlade lite gott som jag har avnjutit till Idol.. Bäddat rent så det ska bli skönt å gå å lägga sig sen tänkte jag...men nej då, ändrade planer igen..haha..min bror ringde och undrade om jag kunde hitta en lösning på hur han skulle kunna komma hem från Örebro och hur han skulle kunna få bilen med sig hem på samma gång..och samtidigt kunna ta en öl ( han är på nån avslutning) Hmm..tänkte jag..Ringde Johanna och fixade..och vips kunde han ta sig några öl...han blev jätteglad och det blev jag med, för nu ska jag tydligen få en stor julklapp..haha..får vi se hur det blir med den saken!! Sen blir det till att sova på soffan hos bror..vi ska ändå fixa massa grejer imorrn...och soffa som soffa tänkte jag :)
Imorrn blir det umgänge med Bettan och Johanna..och sen hoppas jag få träffa Jeanna en sväng också..ska bli skoj..går så länge mellan gångerna man ses..det är helt otroligt vad jag är dålig på å hålla kontakten..det är skärpning som gäller!! Men det ska bli väldigt trevligt med mys imorrn iaf :)

Sara, denna gång kommer jag inte på att skriva något som du kan undra och fråga över...haha..du är så rolig du!! Är såååå tråkigt när du bor så långt bort :(
Längtar tills du kommer hem...


Nej nu är det Fredag hela veckan.. :)

Tjohej..


Mary Kay

Jaha, då har även Torsdagen snart nått sitt slut..ett steg närmre helgen..Helgen blir lugn vad det verkar..blir mest bara mys och ha det trevligt...ska bli nice :)
Precis kommit hem från ett Mary Kay party..finns så mycke jag vill ha..men blev duschkräm och body lotion till det..lukta gott och bra är det också :) Ja om jag hade 10 000 ja då skulle jag handla å renovera upp mig rejält..haha..det ska börjas i tid :)
Usch, tröttare än tröttast när dom ringde imorse..mer jobb :) tackade jag juh inte nej till..så det blev en heldag med barnen..så glada för den lilla snön..Fröken Fröekn, vi vill ha stjärtlappar så vi kan åka i backen...haha, tjooohooo, wiiiee..å fröken kolla nu, kolla nu..men KOLLA nu då..ja det var det enda som hördes från den backen..och många skratt blir det när det inte går som dom tänkt..Jag trivs med mitt jobb, det är ett som är säkert :)

Jaha, till våren blir det väl lite ändring i mitt liv..känner bara mer och mer för ett eget liv just nu..att ha nå eget..ja men det kostar å bo själv! Ekonomiskt kan det bli tight, har du tänkt på det!? Ja men jag kan inte bo hemma resten av mitt liv..och jag vill juh bo kvar här!!

Jaja...


Detta inhandlade jag idag :)




Detta ska jag inhandla nästa gång, mumma :)





Nej nu ska jag hoppa in i duschen och sen smörja in mig med lukta gott :)



Snöööö

Imorse när jag vaknade å kollade ut genom fönstret så var det vitt på backen :( jag vill inte ha snö riktigt än..men men..det var bara att ta fram vinterskorna, klä på sig ordentligt och ge sig iväg ut..
Jobbar 4 timmar..hemma på rast en timme och ska snart ge mig iväg och jobba igen..stänger på grönsiskan idag..hoppas på att kanske få komma hem lite tidigare..men vi får se..!!
Sovit dåligt inatt, så det var inte roligt imorse när klockan ringde kvart över sex och det var dags att gå upp...men imorrn blir det förhoppningsvis sovmorgon..får se..
Inget jobb på Freda än så länge.. men hoppas på jobb så det blir en fullspäckad vecka med jobb..vore bra, för pengar behöver jag :)
Närmar sig helgen..Blir en lugn hemma kväll på Freda med Idol och nå gött till det :) på Lörda ska jag umgås lite med Johanna..film, mat och mys..får se vad det blir utav kvällen :D

Inget julklappsbyte mellan oss tjejer detta år..utan vi tar pengarna och lägger dom på nå roligt istället och umgås..jag har lite idéer..ska försöka kolla upp nå mer så man har lite å välja på!!Men det närmar sig snabbare än man tror..ska kolla vilka som kan vara med och inte..Sara kommer juh hem första helgen i December så det blir den helgen iaf..hoppas de flesta kan vara med!! Ta er en funderare på vad vi skulle kunna hitta på..

Nej nu ska jag äta lite mat och sen ska jag ge mig iväg å jobba igen...

....

Sciiilence, I kill youu :)




fest ikväll!!


Höstlov

Jaha det är vecka 44 och detta innebär juh höstlov för skolan..haha..jag jobbar men jag har haft höstlov hela veckan ändå.. :) går väl gentligen ingen nöd på mig..och sen är det perfekt å vara ledig nu för en månad slutade denna vecka och en annan började så då förlorar man inte så många dagar i en månad :) Tur att jag får stämpla dom här dagarna så jag får lite betalt iaf :)
Jaha, veckan har väl vart ganska seg..föredrar å jobba för då går tiden fortare..men men..har väl mest vart hemma och i stort sett inte gjort nånting..vart hos min bror mycket och hjälpt honom lite..tror jag har hållt i en kattlåda och burit en kartong eller nått..vi fick inte mycke gjort..haha...leker mest med katten :)
Igår var det iaf en händelserik dag..gick upp tidigt..åkte iväg till min bror med kattsand som jag hade inhandlat, klippte klorna på katten och lite sånt..sen hemåt..klistra med lite kort i mitt fotoalbum..sen ner på stan där jag mötte upp Frido..vi var på jakt efter nå grönt å det hittade vi efter mycke om och men..sen blev det en fika på Flugan..mums.. sen åkte vi iväg till Anki..och där var det som julafton, för hon hade köpt singstar i Ullared...wiiieee..Frida skulle åka hemåt, men jag slet upp det där och sen sjöng vi för fulla halsar i 2 timmar..haha..det är så otroligt roligt det där.."för vi ska dansa ner i ån"...haha..ja det var jäkligt roligt!! Till slut var jag tvungen att slita mig och dra mig hemåt..men detta måste vara en av dom händelserikaste dagarna på mitt "höstlov"..
ja jag har inte haft mycke å gjort som sagt...


Dags för frukost...