Sportlov

Sportlov för barnen i kommunen...märks eftersom det inte blivit så mycke jobb i veckan.. men jag klagar inte..ibland är det skönt med lite ledighet...
I tisdas drog vi till Stockholmo för sminkning och fotografering..blev väl lite sisådär eftersom vi inte hann se våra bilder och Johanna hann inte ens ta några bilder..men men..Vi får åka tillbaka för att se bilderna annars har man juh gjort det förgäves..lite annorlunda var det iaf :)
Snart helg..känns skönt..veckorna går så fort tycker jag..såger bara svisch..februari är snart slut..herreguud..men i helgen så blir det lugnt..hemmagjord pizza imorrn med min bror..mumma..sen ska jag och Therese göra ett försök till att jobba på Stråssa puben :) ska bli skoj..!! Där i mellan ska jag göra ett besök i Köping och kungsör för att hälsa på Pappa och Eva och hennes familj..ska bli trevligt..å Sönda hade jag tänkt mig en slappardag och inte lyfta på rumpan allt för mycket :)

Har fått jobb i 2,5 vecka också..heltid..känns skönt att veta hur man ska jobba så man kan planera sina dagar lite..känns riktigt bra!!

Annars så händer det väl inte så mycket annars..det var väl i stort sett det...
ha det bra allesammans...

Hej Hopp...

Jaha ja..

Mycke har hänt sen sist kan jag nog konstatera..
Ingen dator hemma så får uppdatera när tillfälle ges..

har iaf flyttat hemifrån nu..Nu bor jag i min egna lägenhet..och det känns faktsikt bra..i början undrade jag vad jag i hela friden hade gett mig in på, är ganska sällskapssjuk så ville juh inte sitta själv hela dagarna..men det har ordnat sig ganska bra, springer på middagar lite överallt..Hos Mormor..mamma..min bror..Ica och har man tur bjuder Anki på kladdkaka :D Så jag måste väl säga att jag har det väldigt bra :)

Är lite fundersam på jobb..hmm..ja man funderar juh ibland på om man ska rikta in sig på nå annat...trivs juh väldigt bra..men pengar behövs mer...måste ta mig en riktig funderare på det där..

jaja, men annars flyer det på bra :)
Singstar för tillfället.skrålar på bra här måste jag säga..haha..
Å roligt är det...
ja det är musik!! Ja, Musik...mohaha...


På Återseende,...

UTMANAD!!

Utmanad av S.B...
7 sanningar om mig själv..


1. Jag är höjdrädd
2. Jag är reklam skadad :)
3. Jag är en glaaaad person
4. Jag är är svag för män i uniform :) 
5. Jag funderar väldigt mycket 
6. Jag är beroende av feta ost 
7.  Jag har två väldigt böjliga tummar..haha..


jaha, det var väl det :)

Sista..

Sista lasset går idag...aaahh..sen bor jag där i min alldeles egna lägenhet, den första..ja det kommer bli speciellt :)
Ska fixa hela dagen och hela kvällen..och hela natten om det behövs..för klar ska jag bli!! :)
Det känns sååå bra...

För övrigt så hoppas jag att April uteblir detta kalender år..för då kan hon inte åka.. :) Skit också..ska inhandla nå starka rep och ett fint vitrinskåp...Och där kan du stå!!!!!
Nooooooo..vill inte...


Nej, koncentration på flytten...

Off she go...