Helg

Ja men visst! Lördag morgon och jag är på toppenbra humör!
Min dag började med ett väldigt roligt och knasigt samtal..eller två faktiskt..ett från min sambo och ett från min underbara Göteborgare! Det gav mig ett stort leende på läpparna..nu kan dagen bara få fortsätta i samma mönster!!

För ett år sen så släpptes biljetterna till melodifestivalens andra chans som ägde rum i Örebro, jag fick biljetter till det och tog med mig min melodifestivalfantast Johanna dit!!
Men nu ska ni höra! Gissa vart vi ska denna gång? Jo till Finalen i självaste globen :) Blir en lång väntan till Mars men det är värt all väntan..kommer bli sååå roligt :)

Idag ska det fortsättas att köra lite grejer från mitt ena hem till mitt snart nya hem :) Underbara Alexandra hjälper mig!!
Till kvällen blir det trevligheter tillsammans med fröken Andersson och Herr Gardsiö, kommer bli toppen!!

Dags att göra sig klar för lite småflytt :)

C♥

Mitt i veckan

Onsdag och mitt i skolveckan! Snart helg, vilket jag tycker ska bli underbart!!
Just nu har jag kommit in i en väldigt dålig dygnsrytm..sena kvällar och en trött fröken Andersson på mornarna! Jag märker direkt när jag får dåligt med sömn..Nu ska det bättras på med start ikväll var det tänkt!
Hemma hos J i väntan på att få åka till skolan och gå på föreläsning..har inte fått ett dugg vettigt gjort nu på morgonen, ibland kan det vara skönt men det kryper i kroppen på mig och den där känslan av att man nog egentligen borde ha pluggat smyger sig sakta inpå!
Men imorgon är det Torsdag, ledig från skolan men inte från plugg! Blir en heldag med Gävert i ett försök att bena ut allt till den kommande tentan!
Hör på den här: Tenta om snart 2 veckor och jag har redan tentaångest! Bra jobbat Andersson!!
När den här tentan är över så väntar 5 veckors Vfu, kanske kan slappna av lite mer då!?
Bara att bita ihop och jobba på så ska nog det här gå vägen :)
C♥

Ullared

Nu är helgen här! Helgen då vi styr ner mot det gigantiska varuhuset för att shoppa.

Jag har väl egentligen inte sååå himla mycket som jag ska kolla på men en liten lista i huvudet har jag, en lista som jag med all säkerhet kommer att utöka när jag väl är där :)
Kommer bli en toppenbra liten minisemester!


Vi ses när jag är på hemmaplan igen!!

På Återseende!

C♥







Regn

Torsdag.. Och regn! Jag tycker det är mysigt.. Har fixat lite grejer här på morgonen och tänkte snart ta på mig regnkläderna och cykla iväg för att handla :) Så länge man är klädd för att vara ute så gör det inget att det regnar och tänk vad mysigt det är att lägga sig i sängen på kvällen och lyssna på regnet som smattrar på rutan!? Jo, jag gillar regn i dom situationerna :) Idag är jag visst ledig från skolan.. Hade helt ställt in mig på en dag i skolan idag, men inte då! Igår fick jag berättat för mig att vi är lediga. Bra koll jag har ibland! Så idag blir det lite plugg, fixa här hemma och packa väskan för den stundande resan ner till Ullared som äger rum i helgen. Men först ett bilstopp och en övernattning hos vår underbara Sara!

Söndag

Så har veckan snart nått sitt slut och en ny vecka ska snart ta fart. Men ledigheten är inte över för det! Nej jag har 2 lediga dagar till att njuta av..ser fram emot den här veckan i skolan som bara är 3 dagar, slutar tidigt på Fredag och då börjar vår resa ner till Ullared :) Helt underbart!!
Att shoppa i Ullared kan en del se som jobbigt och dom förstår inte riktigt tjusningen med att åka ner dit..men samtidigt som man får en liten semester och kommer hemifrån så får man ju shoppa ihop med goda vänner, jag tycker nog inte att det kan bli så mycket bättre!!

Planerandet för min nya bostad är i full gång, snurrar runt i huvet på mig när jag tänker på alla grejer jag har och att jag borde rensa ur en hel del. Men vart ska jag börja? Blir ju ingen flytt förns i December..men lika bra att börja planera nu så att man är färdig med allt tills dess :)
Kommer bli såååå bra!!

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta njuta av min långhelg!

C♥

skraplotter

Ibland brukar jag länka till olika sidor eller vara med i en och annan tävling!
Eftersom jag gjort detta tidigare så blev jag tillfrågad om jag ville göra det igen!
Självklart tänkte jag!
Denna gång vill jag slå ett slag för
skraplotter.com, en sida om skraplotter där det även finns tips om vart du kan skrapa lotter GRATIS via internet! En jättebra sida!
Jag har även länkat till skraplotter.com här på sidan om ni vill ta er en titt senare!

Mycket Nöje!

C♥

Fredag och ledig

Sista dagen igår i skolan för den här veckan och nu börjar jag inte förns på Onsdag igen så jag går här hemma och njuter av ledighet :)
Hade tjejerna här på "Onsdagsfika" igår även fast det var Torsdag! Kollade på gamla bilder och skrattade och tänkte tillbaka på tiden som var då..Ja det fanns mycket att skratta åt!
Efter att de åkt hemåt igår började ögonlocken känna sig tunga och gäspningarna avlöste varandra så jag gick och la mig strax före tio och slocknade direkt! Trött efter gårdagen och duggan som var i skolan! Men jag klarade det fint och kan nu njuta av helgen!
Uppe med tuppen imorse och tänkte att det inte var någon idé att ligga och dra sig..mysigt att tassa runt på morgonen sådär utan att stressa! Nu har jag bäddat ner mig i sängen under täcket med datorn på magen och funderar på om jag ska ta och kolla på gårdagens avsnitt av Idol :)
Bra start på dagen!

Ikväll väntas det festligheter :)

Hoppas ni får en bra helg!

C♥