Gratis är gott

Jag bara älskar Gratis saker! Gratis är gott som man brukar säga!
Ingen kan väl sticka under stolen med att det är ganska fint och bli bjuden!? Då skulle man ju kunna säga att det blir Gratis. Eller om man är och shoppar på rea..då kanske man hittar nånting som NÄSTAN är gratis och känner sig nöjd med det inköpet!
Nu har jag hittat en sida på nätet där man också kan hitta Gratis grejer :)
Kika in på
www.GratisListan.se :)

C


Bra vid förkylningstider

Om man är sjuk och förkyld och inte kan ta sig utanför dörren så tycker jag att denna sida är genialisk!!
Man kan beställa hem nässpray mm till ett väldigt billigt pris!
Snart behöver man inga kataloger och inga affärer..Man behöver bevisligen inte gå utanför dörren för att köpa nässpray vid förkylning. Det kan jag tycka är bra..är man sjuk så är man!

Det finns även väldigt mycket annat bra att beställa därifrån! Kolla in ni också :)


www.MediStore.se


Härlig Lördag och Utvilad

Vaknade tidigt idag! Inte så konstigt efter allt sovande som jag höll på med igår..somnade till och från i soffan..sen sov jag hela natten så imorse när jag vaknade så kände jag mig utvilad, underbar känsla!!
Dagen består av lite fix nu på morgonen och sen hoppas jag på att solen tittar fram lite mer så man kan bege sig ut på gräsmattan för att få lite färg!
Ikväll bär det av till Nora för väldigt trevligt umgänge!! Ser jag verkligen fram emot :) Men vi har ett problem, som alltid! Problemet kallas kläder..varför alltid detta problem? Jag blir lugn när jag tänker att det kommer att ordna sig för jag kan ju inte gå naken :)

Denna låt kommer poppas hela dagen som lite uppladdning :)







C♥

Drömmen besannades

Igår skrev jag om längtan till västkusten..
Drömmen besannandes och jag tar med mig min underbara vän
Therese och åker ner mot västkusten i början av Augusti!

Efter att jag och Therese tog studenten och sommarjobb var avslutade för oss båda bestämde vi oss för att göra en liten semestertripp..målet blev Varberg :) En mycket trevlig mini semester som jag har roliga minnen ifrån!! Året efter ( jag tror det var året efter ) bestämde vi oss för en liten mini semester igen och denna gång tog vi in på ett vandrarhem utanför Göteborg :)

Av någon konstig anledning avtog våra årliga mini trippar, dumt av oss då dessa minisemestrar var myyyycket trevliga :)
Men nu har vi bestämt oss för att göra en liten resa igen och denna gång gång bär det av ner mot Varberg igen, ska bli mycket trevligt!!

Man behöver något att se fram emot, allt blir så mycke lättare då :)

C♥