Grävmaskiner är inte min grej!

Nej nu får det snart vara slut på detta eviga grävande ute på vår gata!
De börjar varje morgon klockan 7..puuh! Jag får ibland förflytta mig från soffan till köket för att plugga på grund av allt skrapande i backen..och till råga på allt så grävde dom av en kabel här om dagen så att elen försvann. GAAAH!
Det är ju deras jobb, jag vet, men nu börjar jag tröttna! Imorrn jobbar jag och behöver bilen..ser det ut som det gjorde imorse så kommer jag inte komma någonstans med bilen!

Det kan vara så att jag vaknade på fel sida imorse men grävmaskiner är inte min grej!

C♥




Äntligen Fredag

Äntligen är det Fredag och snart är helgen här..Börjar dagen med ett seminarie i skolan och sen tar jag helg! Så skönt ska det bli..lägger allt som har med skolan att göra åt sidan och sen drar jag, Johanna och Anki ner mot Göteborg för att hälsa på Sara över helgen! Ska bli så skönt att komma hemifrån och förhoppningsvis komma hem med lite ny energi :)
Solen skiner och himlen är blå, vägarna är torra och fina! Det är VÅR! Vet inte om man vågar hoppas på för mycket, snart kanske det brakar loss med ett snöfall till!? Men jag njuter än så länge iaf :)

Tiden går så otroligt fort..det är halvtid i mina studier nu..helt sjukt..Jag har snart pluggat klart 4 terminer och sen är det bara 3 kvar..vet inte riktigt vart tiden har tagit vägen..Men fort går det!

Nej nu ska jag göra lite frukost och sen göra mig klar för en tur upp till universitetet!

På Återseende
C♥

Saaaaturday

Vaknade innan Johans klocka ringde imorse, jag hade inte ställt nån klocka! Det är ju ledig Lördag så jag planerade att bli väckt av J innan han åkte..men jag vaknade tiiiidigt och utvilad! Helt underbart!

Blir lite plugg nu på förmiddan så man slipper läsa för brinnande liv på Måndag..Blir kanske lite träning på det också men sen då? Har planer på att åka till Kungsör..men jag har inte bestämt mig än! Hmm..kan tycka det är härligt med en nästan helt oplanerad dag..njuter av leeedigt!

Jobbade min första dag här i Örebro igår, gick som en dans och de vill mer än gärna ha tillbaka mig :) Känns så kul att höra sånt och att bli så uppskattad! Jag har vält helt rätt yrke, underbara känsla!!

Nej hur vore det om jag skulle ta tag i det där pluggandet så kan jag göra något roligare av dagen sen!

På Återseende!
C♥

Melodifestivalen 2011

Ja, vad ska man säga? Att sitta i Globen på melodifestivalen när det är direktsändning, det är en upplevelse!
Skillnad på vissa låtar när man sett dom hemma på tv:n och sen får höra dem live! Trycket och engagemanget från alla där inne som tjoar,applåderar och viftar med olika grejer! Jag var alldeles lyrisk..fick rysningar om vartannat och torrare än torrast i halsen när jag gick därifrån av allt skrikande!
Vilken stämning, MÅSTE upplevas igen :)

Jag och Johanna hade platser på bakre parkett och detta innebar ett deltagande genom att vifta med olika saker under kvällens gång. När swingfly sjöng satt vi där med våra flaggor, till Brolle bidrog vi med lite guld och när Nicke Borg sjöng så var den en liten lysande grej som gällde. Ska tillläggas att Johanna fyrade av sin innan melodifestivalen ens startat. Men annars satt vi och viftade med den där stackars ballongen hela kvällen. Ja, taggade var vi!

En kväll som jag kommer leva väldigt länge på!!
Nästa gång satsar vi på främre parkett och lite utklädnad :)









C♥

Segaste veckan

Det är Torsdag, jag vet! Fredag imorrn och snart helg...
Men det känns som om den här veckan har varit den segaste någonsin! Jag vill bara att det ska bli helg och leeedigt!
Har pluggdag inne idag, likabra det när vädret är som det är! Höst på ingång!?

Kan inte låta bli att tänka på Lördag..Globen och final i melodifestivalen! Kommer ihåg när jag satt där för 2 år sedan på genrepet och nästa flög av stolen när Malena Ernman framförde La Voix, då fick jag rysningar! Tänk, i år sitter jag där på finalen! Jag kommer vara peppad, var så säker :)
Det vore en dröm att någon gång åka på Eurovision. Kanske får bli nästa steg, vem vet!?

Nej, pausen är över och jag ska fortsätta plugga!

C♥




Åh, vilken härlig dag

Onsdag och mitt i veckan! Vaknade tidigt idag..innan klockan ringde! Helt underbart att vakna utvilad och pigg..ganska många dagar sen jag hade den känslan. Och till råga på allt så gjorde solen allt för att sippra in mellan persiennerna :)
Jag är på toppenbra humör idag!

Idag väntar plugg hela dagen lång, en promenad upp på stan där i mellan för att uträtta lite ärenden och sen vidare på fika hos Jeanna ikväll!!

Längtar till helgen som är fylld med umgänge med vänner och familj och ett besök till globen :D Har bestämt mig för att lägga pluggandet åt sidan den här helgen och unna mig ledigt!
En klok vän sa: "Man får lära sig o ta ledigt ibland bara..Man behöver för o orka, annars har man ingen nytta av varken utbildning eller träning".
Jag gör som hon säger och tar ledigt i helgen :)

Nu måste jag sätta fart med dagen!
På Återseende!

C♥




My heart is refusing me

Melodifestivalens andra chans går av stapeln ikväll!
Jag röstar på Loreen och hoppas på att hon går vidare så att vi får en riktig fest i Globen nästa Lördag :) 
Kom igen och rösta nu!!


Lördag och på stråååålande humör

Gud vilket härligt väder det är ute...Jag har inte lyckats tagit mig utanför dörren än men bara att solen tittar in genom alla fönster gör mig på strålande humör :)

Klev upp imorse och började plugga..nu är den biten klar för idag och jag kan njuta av min Lördag precis som man ska :) inväntar Pappa,Eva och Gustaf...ska ta en sväng ut till Marieberg innan vi beger oss till Tobias och Emmi för födelsedagfirande!!

Ikväll blir det melodifestivalen för hela slanten med min bästa melodifestivalfantast JC ♥

Nedräkning till Globen har börjat...
C♥

Torsdag och trött

Imorse när klockan ringde trodde jag inte att det var sant.."Varför ringer den nu?"
Men det var bara att masa sig upp och iväg till skolan. Seminarie, föreläsning+film stod på schemat! Helt okej dag..men jobbigt när man är sådär trött så man gäspar käkarna ur led!

Fck ett sms från vikariepolen idag om jobb..Jippie tänkte jag, i början av månaden och allt och jag kan äntligen jobba. Ringde 5 minuter senare och jobbet var borta..buuhuu, jag behöver verkligen pengar! Utgifterna rullar in men inte inkomsterna.. Hoppas att dom hör av sig snart igen!

J föreslog middag ute ikväll..kan bli trevligt om jag inte hinner somna innan dess! Men va tusan..man kanske skulle ta och lägga sig och läsa lite och sen somna en snabbis så man kan göra nått roligt!
Inte så givande blogginlägg det här kan jag känna..ganska bitter tjej det här :) Men ibland måste det få vara så också!?Imorrn är jag på topp igen, det vet jag. Det är ju äntligen FREDAG imorrn :)

Nu ska jag ta och läsa lite och sen får vi se vart det bär av..

C♥

En heldag inne..

Inte varit utanför dörren på hela dagen..eller jo en liten sväng, när jag skulle flytta bilen men det räknas inte! Och ja, för er som inte vet så har vi köpt bil, LOVELY!! Det är en riktig frihet..och jag har saknat bil! Bara en sån sak som att åka och storhandla underlättade avsevärt nu :)

Men annars har jag bara suttit i soffan och pluggat..är det inte knepigt vad en dag gått fort? Och ångesten kryper på när man inte har gjort nånting förutom att plugga! Men nu har jag tagit en välbehövlig paus och inväntar min kusin Josefine som kommer alldeles strax och ska hålla i ett MaryKay party här!!
Ska bli väldigt trevligt och en anledning till att få fika också :)

Nu ska jag fixa vidare här hemma...

På Återseende!