Cypern

Jaha da har jag anlant till Cypern..och har antligen fatt traffa min Johanna..borja grina lite pa flygplatsen nar jag kom ner..men glaaaaad som tusan att jag ar har nu iaf :)
resan hit gick bra..laste..kolla film..sa tiden gick fort..
Nar jag kom ner hit sa akte vi till rummet..lasta in min vaska och gick ut och tog en drink..men jag var sa trott sa det blev ingen langre stund..somnade som en stock..i Lordas gick jag och johanna och inhndla lite saker till mig som jag behovde och sen gick hon till jobbet..jag packade upp mina saker och ordna lite..utgang blev det pa kvallen..nice nice :)
I sondas hade Johanna en ledig dag,tog det lite lugnt pa dan..sen gjorde vi oss i ordning for att ga och ata pa Nikitas..en restaurang som Bodil och Stephanie jobbar pa..verkligen trevliga tjejer som Johanna lart kanna har nere..
efter det sa strosa jag och Stephanie hemat..hon for att gora sig i ordning och jag for att inta lite drickbart :) sen blev det utgang..vilken kvall..haha..lyckorus tjejer :D

For ovrigt ar det saaa hilma underbart har nere..solen skiner varje dag..47 grader varmt igar..puhu..ligger vid poolen lite da och da..och har det bra..
var juh tankt att jag skulle jobba har nere..men an sa lange tar jag det lugnt..Men Pappa du kan vara lugn..jag ordnar det har vettu!! :)
Har traffat mycke trebligt folk..vissa trevligare an andra..hehe...
Kanon har jag det iaf..
Hoppas att mitt sms om mitt nya nummer gick fram till alla..annars ordnar vi det.. :)
Bilder kommer ut om nagra dagar..har inte kameran med mig nu..lugn bara lugn :D

Nu ska jag och Johanna kila..
Saknar er alla sa himla mycket..hoppas ni har bra dar hemma och att ni ar radda om er!!


Puss&Kram

Dan före..

..Avresa... :)

Känns helt overkligt... imorrn vid den här tiden sitter jag på ett flyg mot Cypern..för att bo, jobba och vara där över sommaren...hur ska det gå? Kommer jag klara mig? Nervös är bara förnamnet... Så blandade känslor just nu..ledsen för att lämna alla här hemma..glaaad för att träffa Johanna..Glaad för att få komma härifrån och se och göra nånting annat..!!
Imorrn är det avresa..förväntansfull, nervös, glad, ledsen..haha..koppen kommer definitivt rinna över när jag träffar Johanna..då kommer känslorna svalla kan jag lova..haha!!

Vet inte vad jag mer ska skriva..Känner mig ganska tom..

Förutom en viktigt sak..Mina Vänner & Familj ...er kommer jag sakna enormt mycke..Är så glad att jag har er..Tack för att ni ställer upp som ni gör..Älskar er allihop väldigt mycket!!



Jahopp då var det bara att tacka för mig då och säga..

Hej då Sverige :)


image3

...

Det är nära nu..jätte nära..och jag har resfeber..Buhuuuu....
Sa Hej då till min bror idag...uschan buschan..var verkligen inte lätt.. :(
Hur ska det bli när vi står på Arlanda!? Pappa kommer väl aldrig släppa iväg mig..

Jaja, till Cypern åker jag på Freda iaf :)

Månda

Ny vecka..mer nervositet..och tröttare än nånsin :)
Åker till Cypern på Freda som ni alla vet redan..mycke å göra denna vecka..jobb, fira födelsedagar, packa..säga hej då till alla..ja hej å hå skulle man kunna säga..!! Nervositeten ökar..men jag är glaaaad för att jag kommer iväg..göra nånting nytt..se vad man klarar av och inte..Kommer iaf äntligen få träffa min älskade Johanna..ojpj vad jag saknar dig gumman!! Men på Freda kommer jag... :)

Fullspäckad vecka som sagt...undrar hur jag ska hinna..jobbar dubbelt imorrn och på onsda..sen ska jag se till att vara ledig Torsda..ska umgås en sväng med Bergentz....sen Hej Då Mamma :( sen till farmor och Farfar..och sen hem till Ringväga och äta maaaat :) Sen är det Freda....

Att säga Hej Då och lämna allt här hemma är inte lätt :( men man får tänka på vad man åker till och att man sen kommer hem till det man har här hemma.. sånna här tripper gör gott :) Och redan smids det planer till Vintern..haha..hoppas det går som vi vill :)


Nej ska upp tidigt imorrn..sen är det full rulle hela dan..så dags att sova!!

Kram&Godnatt!!

.....

Det är förjävligt =´(

Minnen som kommer tillbaka..

Jaha, så var det Fredag..klev upp kl 5 imorse..åkte ner till sara och börja fixa hennes hår..å guuuud va vacker hon blev..Den vita klänningen, mössan..håret..ja allt..hon är helt perfekt..!!
Minns tillbaka när jag tog studenten.vilken känsla man hade..det är bra minnen som kommer tillbaka :)
Har redan fotat henne lite..så fina bilder så..platsar perfekt i mitt fotoalbum sen som jag har på alla studenter...
Å vädret är inte helt tokigt heller..solen skiner och himlen är blå..lite små kallt men det är juh så tidigt än så det blir nog lite varmare framåt dan sen..dom kunde inte fått ett bättre väder...!! Känner på mig att det kommer bli en perfekt dag...Grattis Sara på din studentdag..äntligen får du springa ut i friheten och slippa allt slit..!! Det är du värd gumman..som du har väntat på denna dag!!

Hmm..funderingarna går fram och tillbaka..ska jag gå å lägga mig och sova en stund..eller ska jag hålla mig vaken..kanske ska sova en stund så man orkar med hela dagen..är juh inte så att man är student å går på adrenalin hela dagen :) Vill juh inte sitta å gäspa ikväll direkt..jaja, vi får väl se hur det blir...Anki kommer och hämtar mig nån gång före 11..och sen ska det hämtas blommor..fixas lite hår där i mellan och sen ska vi bege oss till Lindeskolan...


1 vecka kvar tills jag åker..tänk..om 1 vecka beger jag mig till varmare breddgrader..å sen vet jag inte när jag kommer hem..!!Kommer sakna allt och alla här hemma...men tiden kommer gå fort..och sen kommer man hem igen och står där å tänker.. Nu Då?? Det löser sig..vem vet..det kanske blir ett nytt äventyr :)

Nej nu ska jag fixa i ordning lite...


Hejrååå

Studentvecka

Jaha..det här har vart den så kallade studentveckan..Karnevalen gick av stapeln igår..riktigt roligt å titta måste jag säga :) Hare Gött Igelkött..ja det är en klassiker..roligt var det iaf...
Imorrn springer dom ut från aulan och ut i friheten...helt otroligt vilken känsla dom kommer ha..en annan kommer väl stå där och böla och tänka tillbaka hur det var när man tog studenten.. :) Härliga tider..haha
Ska iaf upp tidigt imorrn och locka Saras hår..sen blir det hemåt igen för att sova duscha och göra sig i ordning..sen ner på stan igen å fixa alla blommor och sen till torget och vänta..vänta..vänta...skoj ska det bli iaf!!

Precis hemkommen från jobbet..jobbat en kväll..skönt som tusan var det och en väldigt lugn kväll..blir mer jobb nästa vecka också..det tackar jag gärna JA till..mera pengar i fickan när jag är på cypern.. :)


Nej nu ska jag köra mamma till jobbet...


1 vecka kvar sen är det HEJ DÅ Sverige :D

Varmt Varmt..

Ännu en solig dag..kom precis hem från Viken där vi legat ett par timmar...vågade mig först inte ner i vattnet pga sjukhelvetet..men sen så blev det så varmt så våga mig ner i vattnet...oj så skönt det var...suttit där och njutit, spelat kort som gick mindre bra..men roligt var det :)
Ska snart hoppa in i duschen och spola av mig och på med nya käder..sen ska jag ta nå å äta..å sen blir det minigolf för hela slanten..haha..har kommit in i nån period nu när jag tycker det är jättekul :)

Igår så blev det lugnt för min del..åkte till Ellinor vid 6 ungefär för att fira hennes födelsedag, hon fyller år idag..så GRATTIS!!fick väldigt god mat och fika..bakat mycke kakor och tårta hade hon gjort..mumma..åkte därifrån ganska tidigt med en mätt mage..trött..och ja jag vet inte..men kände inte fölr nånting...mina andra solstrålar var på topp så dom intog alkohol och gick på bistro..så tråkigt bara att jag inte kunde vara med..åker juh snart så det blir inte mycke mera fest för mig med mina svängisar..ja herregud..det är nära nu :)
Therese kom iaf på besök igår kväll..vi satt på balkongen och njöt av den ljumma natten..prata å prata..mysigt!!

Uppskattar allt så otroligt mycke här hemma..vännerna, familjen, jobbet..ja allt..snart kastar jag mig ut för att pröva mina vingar på nytt..med Johanna..som jag saknar otroligt mycke..å inte går jag miste om midsommar heller..när jag kommer ner så har vi hela natten på oss att fira midsommar som aldrig förr :)


Nej nu ska jag hoppa in i duschen...


Tjarååå

Sommarvärme :)

Jahopp, vaknade för en stund sen..och denna sommarvärme som vart hela veckan infinner sig även idag, det är nice det :) man blir gladare av detta väder..men trött också..tror inte man är van..men man ska inte klaga nu när det är varmt och skönt ute..gäller att härda ut nu..snart blir det juh varmare breddgrader för min del :)
Jaha, å jag har absolut ingenting att göra idag..men det känns skönt..tror jag ska sitta på balkongen å läsa och njuta hela dan :) Lite blir det juh till att uträtta men annars bara lata...sköööönt

Ikväll vankas det fest.. :D Ellinor står för festen för att hon fyller år imorrn..ska bli mycke trevligt..men det blir lugnt för min del..penicillinet säger STOPP och det gör nog min kropp också..jag har lite att fundera på..man får prioritera helt enkelt!!

Studentvecka nästa vecka..karneval på Onsda som jag tror att jag kan se eftersom jag bara jobbar på kvällen..sen blir det studentfirande för hela slanten på Freda :) ska bli skoj att se alla vitklädda studenter springa ut i friheten..kommer ihåg den där känslan..den bästa någonsin..fann inga ord för vilken lycka jag kände just då..men tomheten kom över mig samtidigt... 13 år i skolan..tryggheten som alltid funnits där..alla mina vänner som jag inte kommer träffa varje dag som tidigare..nej skjuts ut i vuxen livet :) Blandade känslor..Ja, det var bara förnamnet.. Å nu kan jag bara tycka att det är otroligt skönt å ha kommit ut i jobbarlivet och forma sitt eget liv,få lite erfarenheter.Men det bästa minner är det iaf :)


Mindre än 2 veckor kvar tills jag åker... :D

Sjuk Igen :(

Det är juh inte klokt..jag är sjuk igen..penicillin igen..halsfluss igen..va fan är det här..!!??? Jag orkar inte mer..min kropp är ganska trött den också..nej fy fan..nu SKA jag bli frisk..det bara är så!!
Var till Vårdcentralen imorse..fick remiss in till Lbg Lasarett..dom satte igång å pilla, bedöva in med en spruta..ajaj..sen konstatera dom att det nog kanske inte var en böld..men för säkerhets skull ska jag dit och kolla imorrn också...hujedamej..men allt för att bli frisk :D
Sexpartyt ägde rum i helgen..skoj som tusan var det..tänk att det kan vara så roligt..sen blev vi juh ganska många som gjorde det hela bättre..det klämdes och kändes en hel del iaf kan jag lova!! Tack Sara :)


Blir inte längre uppdatering än såhär..ska ta en dusch och sen gå å lägga mig..medicinerna tröttar...



Godnatt och Hejsvejs..

Lördag = Sexparty :)

Jaha, så var det redan Lördag..och colen skiner..precis som jag ville ha det!! Solbrillorna på och inget paraply..underbart :)
Kom precis hem från Örebro där jag spenderat natten hos min Bror och Annett...gick på Kinamuren igår och åt gott för att fira Annetts examen och födelsedag..gott som tusan var det..sen hemåt till dom igen där dom intog lite å dricka och sen vidare till stan igen...bänka oss på Sub City´s uteserveringen och satt och njöt och prata..underbart var det och roligt!! Sen hemåt igen, koka lite pasta..kolla in kareoken som Annett lånat av mig för att ha tills ikväll..sen stupa vi i säng..trött som jag var så tog det inte långa stunden innan jag somna!!..
Men imorse vaknade jag kl 7..pigg och alert :) så jag klev upp..Annett var vaken..fota lite med hennes kamera som hon fick av oss..låg och prata lite och sen blev det full fart för att göra i ordning för möhippan som dom skulle på...guuud va roligt de ska ha de idag..måste fixa så nån gifter sig snart så jag får gå på möhippa..jaja, körde iaf iväg dom dit dom skulle och sen åkte jag hemåt..
Ska snart iväg igen och hämta Sara som jobbar till kl ett...sen äör det bara hemåt och börja fixa för kvällen :)
För ikväll blir det sexparty hos Sara.. :) ska bli riktigt skoj det..tjejkalas på hög nivå skulle man kunna säga...sen får vi se om det blir utgång på det, men roligt kommer det bli iaf!!



Solen skiner..då är jag glad :)

Helg

Helgen är här..kan sitta här och pusta ut en liten stund..sen kör det igång! Mamma ligger och sover efter att ha jobbat natt...lovat henna att hjälpa henne lite med nyinhandlade möbler (onödigt tycker jag..men men..) ska flytta och ställa i ordning..frågan är bara om jag kommer få nån ordning på det!! Jaja, sen hoppa in i duschen och göra sig färdig för Örebro..ska dit och fira Annetts examen och födelsedag :) ska bli skoj..sen sover jag kvar där och åker hem imorrn...
Utomlands i sommar..sen då?? Ja jag fick mig en liten tankeställare här om dan..undrar hur det blir sen? Måste nog ordna och förbereda mig lite innan jag kommer hem igen..Annars står jag där med några påsar och vet varken ut eller in!?

Första Juni idag..jippie..sommarmånaden är här..men inte märks det...regn och gråmulet :( inge roligt alls..men det ryktas om finare väder i helgen..så vi får väl hålla en tumme på att det blir så!!


Nej dags att börja röja lite..


Hejråå