Water marble

Min helg Startade jag med att prova på water marble. Jag gillar sånt där pyssel :) ingen nagel blev den andra lik, ganska fint.. Men tar nog ett tag innan blir en fena på det där :)

Nu ska jag fortsätta njuta av ledig helg :)


Härlig helg

Helgen har spenderats i Göteborg. Vi har haft det så härligt! Det är så skönt att komma hemifrån ibland och tänka på annat. Avslutade dagen igår med en brakmiddag hemma hos Sara och Olof, så gott, var fortfarande mätt imorse när jag vaknade.. Haha!!
På tåget nu, två timmar kvar innan vi anländer till Örebro! Vill inte riktigt tillbaka till verkligheten!
Men snart helg igen och då kan det väl vara på sin plats med en liten sovmorgon!?

Nu ska jag nog vila mina ögon ett tag.. På Återseende!!


Förkylningstider

Magsjuka och förkylningar har kommit och gått på löpande band på förskolan och jag klarade mig 2,5 vecka innan förkylningen kom som ett brev på posten! :( idag har jag varit så hängig och snorig. Gick klädd i fleecetröja, jacka och överdragsbyxor trots det varma vädret och frös ändå!
Inte den bästa tidpunkten när vi ska åka till Göteborg imorrn och njuta av en ledig helg tillsammans! Jag gör ett stopp på första bästa apotek så jag kan inhandla allt jag behöver! Vill inte vara sjuk :( har varken tid eller ork till det!
Nu ska jag packa klart det sista inför imorgon och sen gå och lägga mig. Trött-Tröttare-Carro!

På Återseende!


Fullt upp

Veckorna går hysteriskt fort nu. Dom består av vfu och plugg, varje dag!
Imorse när jag kom till förskolan gick telefonen på högvarv, magsjukan härjar hej vilt. Vi kastade i oss vitpepparkorn i hopp om att inte insjukna :( jag har aldrig haft en vfu utan att ligga i magsjuka så jag har tagit i trä många gånger idag och hållt tummen för att jag ska klara mig denna gång, dessutom när en helg på hotell i Göteborg väntar! Jag vägrar att bli sjuk!

Igår efter en dag på vfu:n och ett försök till att läsa så tog jag och Alexandra en promenad, har inte sett den kvinnan på evigheter. Vi avverkade en hel del djupa samtal på den där timmen.. Vi avslutade med en tur i Stadsparken på väg hem. Det finns ett par träd i Stadsparken som jag fascineras av, vet inte varför egentligen, kanske är formen på dom så här års som gör att jag gillar att stå och titta på dom :) ibland känner jag att jag är lite underlig!

Dags att återgå till En rosa pedagogik och jämställdhetspedagogiska utmaningar, heja heja!


Svosch...

...säger det bara och sen är det Söndag. Dom här dagarna som man är ledig går alldeles för fort! Tjatar om det jämt men ibland önskar jag bara att det kunde gå långsamt så man hinner med allt som man planerat!
Vaknade imorse med ett tungt huvud och en ond hals :( inte riktigt vad jag planerat men hoppas på snabb förbättring. Vill verkligen inte vara sjuk!!
En ny vecka som är fullspäckad väntar. Vfu, plugg, skola, träning och avslutningsvis en helg i Gbg med hotellövernattning. Vi behöver det!
Igår var jag hos Tobias, Emmi och Kerstin.. Tycker så mycket om att åka dit och umgås med dom. Sitta och prata om allt och sen busa med Kerstin :) timmarna gick som sagt fort och jag ramlade in här hemma strax före elva och sen vidare direkt i säng!

Nu ska jag försöka ta tag i den här dagen och få någonting gjort!!


En bra start på helgen

Äntligen helg! :) Jag njuter av de här pluggfria helgerna så mycket jag bara kan, det är så skönt att få vara helt ledig!
Inledde helgen med en promenad och sen vidare till Ica för att hyra film :)
Hem och tog en dusch, åt och planade sen ut i soffan! Tröttare än tröttast, men så skönt! Betade av de där två filmerna och Big Brother där i mellan och nu är det läggdags. En helt perfekt inledning på helgen. Nu ska jag unna mig en sovmorgon, kanske två, och en helt ledig helg :)

På Återseende!




En bra Söndag

Snart är helgen slut, en underbar helg! Längesen man hade en ledig helg, helt utan plugg. Jag njuter!!
Idag har jag bara varit hemma och grejat. Kollat på melodifestivalen :) , bakat bröd och gjort müsli. Hemmafix på Söndagar är något jag förespråkar :)
Nu ska vi avsluta den här söndagen med lite Bingolotto!

På Återseende!


Bästa kvällen någonsin!

Igår var det som sagt final i Melodifestivalen, vi var i Globen och följde finalen från parkett! :) vilken kväll!!
Dom har en förtimme med underhållning innan allt drar igång. Det är ett band som spelar och sjunger och olika personer som kommer ut på scenen och pratar. Till slut kom programledarna ut, vi höll upp vår skylt för glatta livet. Dom såg den och sa att dom väntat på den där skylten i sex veckor :) vi blir applåderade av folket som sitter i Globen och efteråt kommer det en producent ut till oss med en ros från Sarah Dawn Finer som ett tack för skylten! Jisses! Vi blev alldeles till oss. Till råga på allt så blev vi med i tv när eftertexterna rullade i slutet :) den där skylten gjorde våran kväll kan man säga!
Kvällen i Globen var fantastiskt, vilken känsla. Hela bollen skakade kan jag meddela :)
Jag älskar melodifestivalen och längtar redan till Eurovision!! Heja Loreen!

 


ÄNTLIGEN!!

Äntligen helg, Lördag och dags för finalen i melodifestivalen :)
Bär av mot Stockholm och globen i eftermiddag.. Vi sitter på parkett under finalen! Jag älskar verkligen melodifestivalen, den Festivalen gör mig glad! :)
Att dessutom få dela det här med bästa Johanna gör att den här dagen kommer bli oslagbar!

Nuuuu Kööööör Viiiiii!!!!


Onsdag

Idag startar vfu:n och håller på 5 veckor framåt! Kan tycka det är skönt med ett avbrott från skolan och byta miljö. Men jag går lite på sparlåga och längtar till helg och sovmorgon! Mjukstart den här veckan med 3 dagar och sen är det äntligen helg!
Hade det sista seminariumet igår och fick tillbaka min uppsats och mina inlämningsuppgifter från förra delkursen med gott resultat :) skönt att kunna släppa det nu iaf!

Nu drar jag iväg!
På Återseende!


En bra Måndag

Gick upp tillsammans med tuppen imorse, parkerade mig i soffan med en kopp kaffe! Läste läste och läste, klar vid lunch! Bytte om och drog iväg på en liten biltur med Johan. Skulle gå på jakt efter nya träningsskor men tappade orken så vi styrde hemåt igen! Iväg till unikt för att frisera luggen och sen styrde jag bilen mot Linde för att hälsa på min kära Karlsson :) så underbart att få lite tid över så man kan försöka få tillbaka sitt sociala liv igen :)
Nu ska jag hoppa i säng, heldag på universitetet väntar imorgon!

På Återseende!


Solig Söndag

Vaknade imorse av barnen som lekte nere på gården, full rulle! Solen skiner och det verkar bli en bra Söndag det här! Blir nog en sån dag där jag tar det lite som det kommer! Skönt med sånna dagar ibland!
Igår började jag dagen på friskis tillsammans med Gävert och fortsatte sen hemåt för lite fix inför kvällen! Andra chansen igår i Nyköping, känns sådär att Flinck tog sig till Globen men hoppas nu på att Loreen överglänser allt och alla! Jag, Johanna och Gävert satt iaf bänkade och hade en mysig kväll här hemma :) fortsatte sen ut, målet var Harrys, men det var så långa köer överallt så det slutade med att vi hamnade på Bishops tillsammans med Johan och Johan! Efter en stund droppade alla av så jag kastade upp Johan på cykeln och sen cyklade vi hemåt :) bra dag och kväll!
Nu laddar vi om för en bra Söndag :)

På Återseende!



Överraskning

Idag har jag spenderat dagen med böckerna. Det har ju varit så fint väder ute, haft balkongdörren på glänt, frisk luft luktar verkligen gott :)
Hade så gärna tagit mig ut i det fina vädret men jag var tvungen att plugga klart! Blev en tur på cykeln till Friskis tillsammans med Alexandra där ett skivstång/intervall pass väntade! Trött när jag kom hem och ville bara duscha och äta! Portad från köket där en överraskning väntade. Tog en snabb dusch och sen möttes jag av en underbar middag i köket som Johan fixat :) han gjorde min dag!
Nu har vi planat ut i soffan och planerar att ligga här hela kvällen! Så skönt avslut på en bra Torsdag!