Nya inköp

Fredag och jag är hemma från Vfu:n idag också..åkte nämligen på magsjuka igår :(
Känns så himla trist..men det verkar som om det är tradition för mig att få magsjuka så fort det är dags för vfu! Fick det nämligen senast vi hade Vfu på våren också! Fler som hade insjuknat så det är väl något som går antar jag..Vilar upp mig idag och i helgen och från och med Måndag räknar jag med full fart i 4 veckor framöver...
Som ni kanske vet planeras det en flytt i början av December..och nya inköp lär göras..så som badrumsförvaring och lite till hallen!

Så himla svårt att hitta något som passar och som alla saker får plats i..Men det lär inhandlas innan det är dags för flytt så att alla saker får plats när det väl är dags!
Här är de saker som vi tittat ut och funderar på att köpa.
Ett besök till Ikea lär göras inom en snar framtid!

På Återseende!

Masker

Jag och Gävert tog oss en sväng till skolan i Torsdagskväll för att få en paus i allt pluggande..
Detta är vad vi åstadkommit!
Vad tycks?













Saturday

Underbara Lördag!
Gick och la mig ganska tidigt igår..utmattad! Vaknade tidigt idag..men ganska så trött! Den här veckan har tagit musten ur mig..men igår skrevs tentan så nu kan jag njuta riktigt ordentligt av den här helgen!! Inget pluggande alls denna helg då vi har Vfu i fem veckor  med start på Måndag!

Imorrn åker Johan till Eskilstuna och sen vidare till Kanarieöarna..Jag vill också komma iväg till varmare breddgrader och ladda batterierna..vore helt underbart!! Men det får vänta tills man har tiden och pengarna..
Jag får vara hemma och ladda för Vfu:n istället :)

Strålande väder idag och jag har inget speciellt inplanerat, känns riktigt skönt!
Ska ta dagen som den kommer och njuuuta fullt ut!!


På Återseende..

C♥