Dagen före, julafton, juldagen och annandagen...

...har bestått av julfirande! Nu är julen slut och jag laddar för en vecka med plugg! Julen har iaf varit toppen :)

Delar med mig av lite bilder!


En perfekt dag

Igår hade jag en perfekt dag. Fick i förrgår veta att jag klarade tentan i matte och har sen dess känt mig så avslappnad :) Jag kan njuta av ledigheten på riktigt nu :)
Började gårdagen med att hämta ut tentan, så nu har jag den i tryggt förvar här hemma, fortsatte sedan dagen vidare till hudateljen där jag fick benen vaxade, UNDERBART! Gick sen hem för att äta lunch tillsammans med Johan och sen kom Toias förbi på en kopp kaffe.
Hade även bokat in färgning och klippning på unikt och jag blev så nöjd med resultatet :) Avslutade sen dagen hemma hos Alexandra och Daniel med en god middag följt av en smaskig efterrätt :) En perfekt dag enligt mig!!

Vaknade tidigt idag och kunde inte somna om så nu sitter jag och avnjuter en kopp kaffe framför datorn :) Det är en sån skön och underbar känsla jag har i kroppen nu. Att stressen har lagt sig betyder mycket.
Idag kavlar vi upp ärmarna och drar igång vårt julfirande md start i Eskilstuna men först en god frukost här hemma och julklappsbyte med Johan :)

God Jul allesammans!



image description







image description





C♥


Julkänsla!?

Äntligen Fredag! Den här veckan har varit så jobbig så nu är det så skönt med helg! Kom hem ganska sent idag efter en dag i skolan, fältstudie och shopping på Ica.
Har julpyntat, klätt granen och försökt skapa julkänsla här hemma! Julskinkan och första provsmakningen är också gjord men ändå infinner sig inte julkänslan! Imorgon är det en vecka kvar till julafton, måtte julkänslan infinna sig tills dess.

Trevlig Helg!


Regn och ångest...

Regnet smattrar mot fönstren och helgen är här. Bättre känsla har man ju haft när helgen är här. Jag kan inte riktigt njuta av att det är helg när mestadels av helgen kommer att bestå av plugg. Tenta i matte på Tisdag och ångesten är värre än nånsin. Försöker att tänka att man inte kan göra mer än sitt bästa och skulle det vara så att man inte klarar den så är det bara att skriva om. MEN när man vet hur veckorna efter tentan ser ut så vet jag också att det inte kommer finnas nån tid över till att ladda batterierna och få ny energi. Nej här går det i ett. Över jul kommer jag sitta med näsan i böckerna för då ska det skrivas uppsats och göras en fältstudie. Ledighet, vad är det? Har man då inte klarat tentan så måste man plugga till den också!! Ååååh, jag kan inte njuta för stunden och jag vet inte om jag längtar så mycket till jul heller..det är så trist när det blir så!
Jag har nog aldrig varit så här stressad i hela mitt liv, ingen rolig känsla. Säger som min käre vän Alexandra: "Det blir så dålig stämning". Jo tack!
Jag försöker tänka tillbaka till sommaren och till Öland då jag sa: "Den här underbara känslan som jag har nu ska jag plocka fram när det är som jobbigast i höst/vinter". Nu är det som jobbigast. Ska försöka få tillbaka den där känslan och känna att jag inte kan göra mer än mitt bästa!!


Underbara Lördag

En härlig Lördag har det varit. Har spenderat min dag i min ziperall och fixat och grejat hemma :) underbart!!
Började dagen med god frukost följt av ett samtal med bästa Sara som varade i 3,5 timmar!! Vi hade en del och prata om :)
Lite matteplugg på det och nu inväntar jag Josse och Matilda för en kväll hos mig!! Har laddat upp med tilltugg, bra musik och tända ljus. Kommer bli en toppenkväll :)

På Återseende!


snart helg...

Torsdag och snart helg. Ska bli sååå skönt! Har varit en tung vecka och klumpen i magen har inte försvunnit :( kan inte bara den där sablans mattetentan vara här snart!? Den hänger över mig som ett åskmoln. Puuh! 
Imorse försov jag mig, skulle vara i skolan kvart över åtta och jag vaknade fem i åtta. Mindre kul med ett sånt uppvaknande. Men var i skolan strax före nio så jag hann vara med litegrann på matteövningarna.
Efter skolan åkte jag och Gävert till marieberg och shoppade lite smått och gott :) Känner verkligen att jag måste börja bryta av vardagen mer med roliga saker, hur ska man annars orka? Fullt upp med skolan över jul också. Ingen vila, ingen ro.
I Januari har jag ett år kvar i skolan..längtar till Januari 2013 kan jag tillägga!

Nu ska jag göra klart det sista här hemma och sen åka iväg och träna med Alexandra!

C♥