Ha ett underbart liv

Jaha, Lördag idag :) Nice..favoritdagen och den har vart bra hittils..fått mycke gjort och haft det bra..ingen direkt bakisdag..vaknade tidigt imorse och känner mig fortfarande pigg :) har betalt räkningar, diskat till förbannelse, och fixat lite..sen gjorde jag mig i ordning och åkte iväg till linde..just nu sitter jag hos Sara.B..har precis kollat på           "Ha ett underbart liv", riktigt rolig film..den hade verkligen sina stunder..och lite Pizza till den filmen..Very Nice :)
Ho flickan gör sig i ordning och jag sitter här och fördriver tiden..hon har korkat upp lite men jag håller mig nykter..ska köra lite på Sara.A ikväll och sen hämta Johanna i Örebro..så bilen kommer gå varm kan jag lova!!
var förbi en sväng i Thereses och Marios lägenhet..jäääätefint..å skön soffa..passa mig perfekt kan jag lova :) trevliga grannar har dom också..en del snyggare än andra...lalalalala TJOHEEEJ..haha

Hade lite fest igår, bjöd på smörgåstårta och lite annat gott..dricka till det och naturligtvis lite "så det kan låta" riktigt roligt hade vi det iaf :) Sen blev det utgång på bistro..en succe det också..hade riktigt skoj där med!!Sen blev det lite mat på kvällsningen och sen hemfärd..
Fick många fina presenter.. Jätteglaaaad!!


Nej, nu ska jag bege mig och dricka lite cola..sen bär det av till Kenny där det är fler som korkat upp tror jag bestämt!!


Tjoheeej Som sagt...


Soooolig dag :)

Klev tidigt imorse..trött som tusan..ville ville somna om..men men..bara att kliva upp och bege sig iväg på jobb..jobbade till kl 4 idag...vilken varm dag..man märkte att ungarna var trötta och jag med den för den delen..men dagen nådde till slut till sist och jag kunde styra hemåt på min cykel :) hemma väntade Tobias& Annett och mamma som fejade som tusan..Mormor&morfar, Carina &Henry dök senare upp och vi avnjöt samma sallad som i tisdas..mumma :D fick fina presneter också...välbehövligt smink av moster Carina, som alltid..men jag klagar inte..får jämt sånt som går åt i massor :)  pnegar på det också..presnetkort och kokböcker av Tobias& Annett...riktigt nöjd är jag iaf :) blir perfekt sen när jag ska inhandla lite nya kläder till cypern..tjihoo!!

Alla drog sig hemåt, mamma drog till jobbet och jag drog ner till sara..hämta henne och sen drog vi till mamma..har suttit på balkongen nån timme..klockan är lite över leva och det är inte ens kallt ute..så underbart :)

Nej nu ska jag gå och sova..sista jobbardagen för denna vecka :)



Bye Bye...

Födelsedag

Jaha, igår fyllde man 21 år..ingen speciell ålder som när man fyllde 18 eller 20 förutom att man blir ett år äldre..men jag ska inte klaga för jag hade en jättebra födelsedag!
Dagen började med jobb några timmar och sen for jag ner på stan för att handla lite, hemåt igen för att göra i ordning lite god sallad att bjuda på..sen dök Bettan upp och vi provsmakade maten..mumma!!
ner på stan igen för att fylla på lite i skålarna och sen gjorde vi ett besök på glasbanken tills på freda..sen hemåt igen..då hade vi med oss Frida Sara och Therese sen dök Johanna och Anki upp lite senare...vi åt och prata och hade det jättetrevligt..fick mitt favoritvin som kommer väl till användning :D sen drog sig mina flickor hemåt.. och Josefin.B dök upp en sväng..fick en blomma i en Cult kruka...blev sååååå glad..ny design..måste jag åka ner och spana in :) älskar Cult!! Full rulle blev det iaf hela dan så jag somnade gott till slut..
Vaknade tidigt imorse..skulle få lite besök av min andra Josefin..vi tog en fika på stan och strosade på stan..skvallrade en hel del...haha..kan inte släppa mitt gamla jobb helt tror jag!! Jaja, trevligt var det iaf...
Sen åkte jag hem och gjorde mig i ordning för jobb..jobbade ett par timmar och sen följde jag med mamma till Benny där vi grillade...årets första grillning...så jävla gott :) fick med mig en cykel hem också så nu kan jag cykla till jobbet...skitbraaa!!

Blir jobb för hela slanten imorrn också..lite längre pass..ska bli skoj :) sen hemåt på cykeln för ännu mera firande..Tobias & Annett, Mormor & Morfar och dom kommer för att fira mig..ska bli nice :)

Det var väl allt som hänt tror jag...nu ska jag ta och bege mig till Tv:n...

image2
Min fina kruka som jag fick :)

Äntligen Fredag :)

Har längtat till helgen..dom flesta är lediga och man kan umgås och som pricken över i:et så kommer det här bli en rolig och händelserik helg :) sånt gillar jag...solen har iaf tittat fram nu på morgonen precis som jag önskade..men blåsten kom med den så det var väl mindre bra :( men man ska inte klaga...hellre såhär än regn...igår snöade det tillochmed..nej fyyy...Hoppas på sol hela dan :)
Gick upp tidigt imorse, varför ligga å dra sig i onödan...inte inringd på nå jobb än så länge så det kanske blir ledigt idag då..vi får seee..än kan dom ringa!! Annars så blir det träning om några timmar..sen bär det av hemåt..duscha..sen ner på stan igen..till glasbanken :) och lite annat...sen hemåt igen och fixa i ordning tills kvällen.blir överraksning och fest..ska bli skoj :D
På Lörda blir det som sagt Middag hos Sanna..och en liten överraskning för min del också..Pappsen min ska ta mig ut på nånting..vad det är vet jag inte men vi skulle åka bil iaf..haha..så vi får se vad det blir!! Spännande!!efter det ska jag iaf till Sanna och svänga vidare som aldrig förr..Svängisen Frida är hemma..blev väldigt chockad igår när Sara ringde..Hallå!? Jag fatta ingenting..men skönt å ha na hemma på hemmaplan..helt overkligt när hon stod här i min hall..en aningens nyans brunare än jag..men det är inge å prata om..mohaha :) Välkommen hem Fliida!!

Nöjd är jag iaf, det kan jag lova...resan till cypern är bokad.. :) den 22 Juni bär det av..på självaste midsommarafton..skjutsen är redan fixad...gick som smort..trodde det skulle bli lite svårt när det är midsommarafton och alla ska sitta här hemma och tjocka i sig sill och potatis..men icke sa nicke..så den 22 Juni försvinner jag och Johanna från detta land..och sen får vi se när det blir hemfärd igen!? Roligt ska det iaf bli...PinkNudie...Mohaha...


Nej nu ska jag göra nåtning av den här dagen!!
Ha en fin helg mina vänner!!

HeeeejjjDååååå♥

Regn & Rusk

Vaknade för en stund sen..kolla ut..inge solsken..men reeegn :( såå tråkigt väder..vill juh knappt gå ut när det är såhär..jaja, hoppas det blir finare väder till helgen..iaf så att regnet försvinner..!!
Fortfarande lika mjuk hud i fejjan som igår..tror nog Mary Kay kommer bli mitt nya favoritmärke :) Party är som sagt bokat så då ska det handlas mer, YEEES!!

Tror nog att jag ska dra mig nu, ska vara på jobb om en timme...


Bye Bye...


Mary Kay

Jaha, Onsdagen har också snart nått sitt slut...har vart en rolig och mycke att göra dag :) sånt gillar jag...Klev upp imorse och åkte iväg på jobb mellan 8 och 11 på grönsiskan..sen ringde dom och behövde mig på björken mellan 11 och 16 så då åkte jag dit och jobbade...hem och duschade..åkte iväg till Sofi och hämta nyckel ,ska jobba där imorrn, sen for jag hemåt igen..städade och gjorde i ordning..mamma hade planerat ett Mary Kay party.. :) roligt tänkte jag..men det blev mer än roligt..shit..ville verkligen ha alla produkter..men när inte pengarna finns så är det bara å spara..för det där måste jag bara ha :)  party är iaf bokat..ska bli skoj..och en uppföljning med make up och allt :) tjihoo..det var över förväntan måste jag säga, eller vad säger du Bresso? :)
Imorrn är det en liten halvledig dag...funderar på att kliva upp i tid och åka och träna..duscha..sen iväg på jobb hos Sofi..sen bär det av in till Örebro där jag ska möta upp Johanna..vi ska planera och ev boka resan nu :D Kollat många bra sidor om Cypern...blir bara mer och mer sugen...längtar verkligen!!
Fredag..ledigt än så länge..isf blir det en "ta hand om mig själv dag" och sen väntas det överraskning på kvällen..ska bli trevligt :) Lördag blir det middag hos Sanna...även hon ska juh firas :) ska bli nice med lite middag och lite tjejsnack!!
Söndagen blir lugn..hoppas på fint väder...mys ååå ha det bra!!

Nej nu gäspas det för tok för mycket så nu ska jag dra mig härifrån..


Tjipp Tjipp ?

Tråkigt & Konstigt

Jaha, Tisdagen börjar närma sig mot sitt slut..dagen har bestått av Jobb, träning..umgänge med Therese Sara och Johanna...trevligt!! Jobbade som sagt, åkte sen raka vägen och tränade med Therese...går tungt nu..men men..bara att hänga med så gott det går..sen åkte jag hemåt, duschade och ner på stan med Johanna för att uträtta lite ärenden..sen vidare till Sara där jag hade lite kläder att erbjuda från min garderob :) lite kom till användning och det andra slängs..Sen hemåt igen där jag la mig på soffan en stund och vilade..somnade till en stund..skönt!! Sen kom mamma och väckte mig, två flickor stod utanför dörren och sålde majblommor..shoppa en som hamnar på jackan sen :)
Hmm...har vart en Tråkig och konstig dag när det gäller vädret idag..hmm..imorse när jag åkte till jobbet sken solen..sen blev det mulet..sen sken solen..sen börja det regna..och nu glimtar solen fram då och då..hmm..den kan nog inte bestämma sig..men solen får gärna ha övertaget för min del!!
Jaha, jobb imorrn och sen vet jag inte...Meeeera jobb till mig tack..bra med pengar sen när lönen kommer!!
Lite och fixa och dona med innan avresa till cypern..en bit kvar tills det bär av men det ska börjas i tid :) Bilen och sånt "uthyrd" iaf..så det är ordnat och en privat ekonom här på hemmaplan som sköter allt det praktiska..Hmm..lite annat och kolla upp också men det ordnar sig så småningom...
Posta mina papper idag...ringer han en gång till och säger att nånting är fel ska jag personligen åka upp dit och bo på hans kontor tills det är klart och rätt...aaarrgghhh...Arjeplog..kanske inte!!

Nej, nu ska jag plocka ihop lite grejer tills imorrn sen blir det tv:n för hela slanten...


Hejrååå...

Ledig dag

Vred och vände imorse...när kommer dom ringa? OM dom ringer!?  Nej dom ringde inte..kanske vad jag behövde..för den här dagen har det vart full rulle..gick upp imorse..började med att lägga upp gardinerna..fixade i ordning dom på rummen..sen började jag med att smått rensa ur en låda med gamla strumpor..slutade med att hela garderoben blev urrensad och en hel säck med kläder blev stående i hallen...lite vemodigt var det juh å slänga..men jag intalade mig varje gång jag slängde..När ska jag använda det här!? Fyllde en säck..och lite av det följer med in till stan...har lite kandidater som det skulle kunna passa för..!!
Plockat i ordning allt jag ska ha med mig till mamma..åker dit imorrn och blir där hela veckan..tills på Lörda då jag åker hemåt igen..en evigt åkande och släpande på grejer...Jaja..
Imorrn blir det träning efter jobbet, en sväng förbi vid Sara.A och slutligen en sväng förbi vid Sara.B för lite planering...Jobbar på Onsda också och sen får vi se hur det ser ut resterande av veckan...
Äntligen är mina papper rätt ifyllda så imorrn lägger jag dom på lådan...hoppas hoppas att allt blir rätt nu och att jag kan få lite ersättning...vart ett enda krångel det där..orkar inte med det där nå mer...

Konstatera idag ännu en gång att tiden går jävligt fort...snart går vi där med våra rullatorer och är 70 år och klagar på alla ungdomar som har sina högljudda fester..haha...Hoppas inte!!



Nej nu ska jag käka lite mat :)


Hejrååå...

Vilodag :)

Jaha då var det redan Söndag...veckans vilodag som man brukar säga..underbart väder idag..och jag sitter inne..ja det är bara för att jag har massa grejer å fixa här..beställa lite kort som jag kan börja klistra in i mina album..bäst å passa på nu när det är så billigt..Vet inte om jag kanske ska försöka hinna med att sätta upp gardiner och rensa garderoben...men det beror helt på hur länge jag orkar sitta inne :)
Vaknade för en stund sen...usch, tänkte jag..hela dagen förstörd...men det var bara å kliva upp och jaga ifatt dom här timmarna nu då...inte för att jag vet hur det ska gå men det visar sig..haha..
Underbart väder som sagt...vill hinna mig ut och sola lite och njuta..men det hinns nog  med det också...behöver juh en paus då och då :D
Helgen har iaf hittills vart kanon..överraskning i Fredas och en härlig dag ute igår med flickorna :) underbart..

Veckan består av lite jobb vad jag vet än så länge...sen får vi se vad det med blir av det hela..hoppas juh iofs på att dom ringer ut mig hela veckan...pengar pengar :) Men blir det ledigt..då hoppas jag på sooool!!

Nya bilder på bilddagboken.se från helgen (Caroolajjn)


Ciao ♥

Underbara Dag

Jaha så var Fredagskvällen över med ett kabrak.. :) blev överraskning för Johanna och Sanna som fyllt år..Blev först middag hos Ida där vi intog lite tacopaj..mumma..sen åkte vi vidare till Örebro,Frimis, där vi knata raka vägen in ( nästan iaf) och sen fick sätta oss vi vårt vipbord..där intog vi drinkar och nachos med en väldans god dip till...mums..sen dansa vi och flängde hela kvällen.En perfekt kväll!!

Idag vaknade jag av att Sara ringde och tyckte att det är dags att vakna..hoppa in i duschen gjorde mig i ordning och ner på stan...där Jag Sara Johanna Therese & Ida intog varsin pizza..sen lunka vi omkring lite på stan tills vi till slut hamnade på kyrkis bryggis.. satt och njöt i solen och mådde såååå bra..blev lycklig av att sitta där i solen när det är alldeles varmt och tänka på att man är ledig..nice :) sen strosa vi vidare...hem till Sara..sen vidare på fotboll..skoj att titta..längesen jag ens drog mig iväg på nån match...blir nog fler framöver skulle jag tro..satt iaf där i solen och njöt..även fast jag är väldigt bollrädd..haha..!! Ida och jag knäckte en väldans bra idé till nästa match så då finns det ingenting att vara rädd för..haha..matchen tog slut och jag drog mig hemåt...en rolig dag har det vart...längesen jag hittade på så här mycket en bakisdag...kanoners...
Sitter och väntar på mamma..lite småhungrig...ska äta min favoritsoppa..mumsigt..sen beger jag mig nog hemåt mot stråssa skulle jag tro...vi får se vad det blir av det hela..

Vill iaf inte att denna underbara dag ska ta slut!!

Nej nu ska jag ge mig ut på balkongen  och sitta i solen...



Tjillevipp ♥

Ont i magen :(

Kom hem från jobbet...skynda skynda..magen gjorde så ont..fick besök av Therese i typ 5 minuter sen skulle hon iväg på jobb...la mig ner en stund för att vila...somnade nån timme..vaknade men en mindre orolig mage...tajmingen kan juh inte vara värre än nu...jobb Torsda Freda...Middag hos Johanna imorrn, och överraskning på Freda...måste hålla mig frisk..druckit lite fruktsoppa..blev lite bättre..ska snart äta så får väl se om det blir nå bättre då..!!
Gick bra å jobba iaf..timmarna gick fort...imorrn blir det en liten längre dag men det gör ingenting..timmarna går så fort!! Fick papper från a-kassan idag iaf..ringde till ECC...pappa lämnar papperen där imorrn så fixar Gun det där..blev så irriterad..."det är du som blir lidande"....åååhhh....hujedamej va drygt..men nån gång hoppas jag på att det ska ramla in lite pengar...

Nej nu blir det korvstroganoff och ris...är det snäll mat Johanna!? :) Hon kan alla möjliga tricks den där..



Hejråå ♥

Onsdag

Jaha. redan Onsdag...inte klokt vad dagarna springer på..känns som Tisdag idag och Måndag igår..men inte mig i mot att dagarna springer på lite fortare..vaknade för en stund sen...kunde inte somna om..ville inte somna om för då hade jag säkert blivit tröttare..så jag klev upp istället...ätit lite frukost och plockat ihop lite grejer..ska simma efter jobbet idag...sen bär det av hemåt mot stråssa för att kolla posten...a-kassan ska skicka nå papper som min gamla arbetsgivare måste fylla i igen för att det blivit fel ifyllt...jag blir galen...ringde igår..talade om för den där killen att det inte är mitt fel att det blivit såhär..men den enda förklaringen var att det är jag som blir lidande när sånt här händer...bläää...så ingen  ersättning denna månad då :( blir knapert...men det får gå på nå vis...
Igår när jag slutat jobba åkte jag och träna...hem...sen ner till Sara.B där vi planerade lite...:) sen hem igen...och sen ner till andra Sara och planerade nästa grej där det även bjöds på mat...mumma..sen åkte jag hemåt och gjorde mig i ordning för kvällen och gick och la mig...det är bra underligt vad ´timmarna kan springa på så fort...Redan en ny dag...timmarna kommer väl springa på ganska fort idag med så helgen är nog snart här :D
Imorrn blir det middag hos Johanna..ska bli gott..haha..och trevligt naturligtvis...Hon fyller juh 20 år imorrn och jag tror att den här generationen som fyller 20 är nöjdare än någonsin..haha..Grattis i förskott gumman!!


Nej nu ska jag göra mig klar i lugn och ro och sedan bege mig iväg på jobb....


Ha en bra dag allesammans!!

Ledig Måndag

En leeedig Måndag...en röd dag...ledig utan dåligt samvete...inte hela fy skam :) Jag är så trött idag..kan inte fatta...imorse när jag vaknade ville jag inte gå upp och nu har jag slumrat en stund i soffan framför tv:n...hela dagen har runnit ur mina händer..men det var precis det här jag bestämde när jag vakna imorse...att inte göra nånting!! Men sen så ringer Johanna..hon hade haft samma tanke som mig när hon vaknade..men sen bestämde vi oss för att göra nånting istället...fortfarande trött som en gnu..och gillar det här med att glida omkring i mjukiskläder och inte göra nånting...men det blir en bio till kvällen.. vet inte riktigt vad det blir än men det visar sig när vi kommer dit..Mat och Bio...vilken Månda..längesen jag gjorde nånting sånt..jaja, bara att ta med sig biobiljetten och sjunka ner i lugn och ro i biomörkret...haha..jag somnar väl till på köpet...mohaha...

Helgen för övrigt har vart kanon...I fredas blev det familjeumgänge med spel och annat roligt, I Lördas blev det fest och annat stoj och utgång på det och igår var det middag hos mamma och trevligt umgänge med Tobias Annett och Mamma...En perfekt helg har det vart...älskar att vara ledig när alla andra är det....
Får se om det blir ledigt imorrn eller om det blir jobb...SEn är det jobb resten av veckan och lite födelsedagsfiarande och en Överraskning...blir kanoners det här :D


Nej nu ska jag masa mig iväg och göra mig i ordning...en dusch vore inte helt fel så att jag blir piggare..men vi får se..kanske tar den duschen när jag kommer hem istället...nybäddat och nyduschat...det bästa jag vet :)



Hoppas ni haft en Glad Påsk ♥

Glad Påsk

Jaha, så var det Lördag...Påskafton...Långfredag igår, som gick väldigt fort..Dagen svischa bara förbi och det kändes inte som om jag hade tid till nånting överhuvudtaget...!! Men vi gick till Therese med en liten blomma och skraplott, där hon vann naturligtvis, och tog en fika..gött må ni tro!! Sen gick jag hemåt för att äta lite mat här hemma med familjen..Det var jag Pappa Eva Karin Marcus Och Gustaf och senare anlände Tobias...Vi åt god mat..och sen gick vi över på sällskapsspelen...först blev det Upp till bevis..jätteroligt spel...haha..kropp mot kropp och grejer..jag var kung på ord pyttipanna.. :D sen blev det mitt favoritspel Så det kan låta..Så jävla roligt spel..sjunger och doar hela tiden..jätteskoj :) sen gick vi över på kareoke..sjöng för full hals allihopa...vilken rolig kväll..måste göras om igen...
Ikväll blir det mera fest...ska fira Therese och sen så blir det lite förfest innan hotellet..ska bli riktigt roligt..blir charader ikväll och sen lite annat skoj :) ser jag fram i mot...
Skönt med ledigt i 3 dagar sen innan man börjar jobba..blir man riktigt utvilad..

Nej, jag hann inte med städningen igår så det är meningen att det ska bli av idag istället...Så jag lär sätta lite fart...

Och på Sannas begäran har jag skaffat bilddagbok där ni hittar mig som--> Caroolajjn



Glad Påsk ♥


Långfredag

Jaha, en röd dag i kalendern...ledigt för det flesta..mycke roligare å vara ledig när alla andra också är det..Vaknade för en stund sen...trött och seg...uschanbuschan..trodde jag skulle vara pigg och utvilad..men icke..aja, det går väl över snart..lite frukost och en dusch på det här så :)
Igår for vi iväg till Bettan som planerat...några drack..men blev dock nyktert för min del..roligt å bara sitta å titta på när alla blir lite lulliga :) frisyrer blev också om ändrade...en bra förändring!! Bra gjort Therese!!

 Therese fyller år idag förresten, ett stort GRATTIS till dig min gumma..Hoppas din dag blir bra!!

Hmm,...jag undrar varför den här dagen kallas långfredag...är det för att den är extra lång eller vad? Nej jag fattar inte..men den fyller säkert sin funktion den också...
Är hos mamma nu men ska snart dra mig mot Stråssa...ska hjälpa mamma lite först..sy lite åt Bettan..plocka ihop mina grejer och sen bär det av...ska hem och städa och byta gardiner och så..göra lite fint inför helgen, har blivit lite duktigare att hålla efter..jobbigare när det blir en storstädning varje gång...

Ikväll blir det påskmiddag och trevligt umgänge med familjen...och imorrn kommer Tobias och Annett och hälsar på också...ska bli trevligt å samla alla och träffas...gott med påsk mat för övrigt :D


Nej nu ska jag sätta lite fart så jag kommer iväg någon gång!!


Ha en bra dag på denna långfredag i solen...

Ullared

Torsdag idag..hemkommen från Ullared igår...nice...trevligt som tusan var det att besöka detta enorma shoppinghus :D jag älskar det och skulle säkert kunna gå där en heeeel vecka...om man hade pengarna så...fick iaf med mig lite smått och gott hem..så långt plånboken bärde vill säga..lite nya gardiner till rummet och lite kläder och andra prylar..ska hem till Pappa imorrn och städa och göra Påsk fint :)
Påsk väntar i helgen...godis, påskmat och sminkade små varelser som kommer och vill ha gooodis...kanske ska ge mig ut med en korg och ett huckle jag med..och hoppas på att det skramlar mycket när jag återvänder hemåt :)
Njae, dom tiderna är juh förbi..eller vad säger du Therese!? :D

Hos mamma nu, men ska nog bege mig till Bettan om en stund och säga Hej...eller mer än Hej så jag inte blir utkastad...aahh...mycke födelsedagar framöver..en igår, en imorrn, en nästa vecka och veckan efter det och veckan efter det...hujedamej...blir iaf fest på Lörda för att fira ett födelsedagsbarn..och sen bär det av till hotellet :) Blir nog en trevlig påskhelg det här...planeras lite middag imorrn och på sönda...sen behöver man väl egentligen inte äta förns midsommar..haha...Maaaaaaat

Annars flyter det på bra, jobba nästa vecka..bra med pengar :) och sen att ha nå å göra...det här med ledigheten är bara skoj ibland,...


Nej nu ska jag packa ihop lite grejer och byta om och sen bär det av till Bettan...


Puss Hej ♥

Sömn, Alvedon & Vatten...

 ......är det som behövs för att bli lite bättre...febern har gått ner..men av erfaranhet så brukar det juh vara så..den går ner och sen till kvällen blossar den upp igen..jaja, jag ska lägga mig tidigt så den aldrig hinner med det...så det så!!
Jag hatar å vara sjuk, fick tacka nej till jobb, ligga ner och ta det lugnt, ingen träning..helt värdelöst!!
Nej nästa vecka, efter påsk..blir ett krafttag..mera simma än nånsins..och styrketräna på det...måste komma igång igen...mycke jobb hoppas jag på så det blir pengar i maj :)
Är lite orolig hur det blir med pengar i April..men vi får se..ska ringa ett samtal till a-kassan och se vad dom har för sig..hmm...
nej det blir inte långa stunden vid datorn...
Vilade hemma, känner mig något sånär pigg att åka till Linde nu...


Hörs på Torsda


Ciao ♥

Öronvärk :(

Vaknade imorse av att dom ville jag skulle jobba, men jag klarar inte av det...frusit mig igenom hela natten..vaknade med öronvärk, huvudvärk och feber :( Ska det inte bli bättre av att sova? Dety kan väl för fan inte bli värre...tydligen..ja det var juh planerat Ullared i imorrn och på Onsda..får se hur det blir nu då..får väl sova i stort sett hela dan om jag överhuvudtaget ska orka..ja jag får se hur det blir...
Usch, jag blir så ledsen när det blir såhär..Mycke planerat..och för en gångs skull på vääääldigt länge så vill jag faktsikt jobba..nej den här förkylningen ska väck..så är det bara...ska bära med mig all mäjlig medicin som går att bära med för att bli frisk..håller febern nere på en låg temperatur så länge..så tar jag det lugnt och äter alvedon när jag kan så ska nog det här gå vägen...
Ska i alla fall dra mig in till Linde när jag orkar, bättre att åka in så tidigt så möjligt och vila där..annars tar jag mig nog aldrig iväg... :(

Nej nu orkar jag inte med det här..skulle egentligen bara betala parkeringsbötern... :(



Hej Då ♥

Dancing Queens

Jaha, så var denna helg över..herreguuud vad fort den har blåst över..I Fredas blev det umgänge hos Kenny på kvällsningen..några drack men nyktert för min del..satt och snacka och hade det allmänt trevligt..for hem för att sova..upp tidigt igår för en shoppintur till Örebro..Hittade lite nytt och bra att ha saker..så det var bra, blev en baguett på La Baguette..mumma :) for sedan hemåt för att göra mig i ordning för kvällen, blev fest hos Tobbe och Bettan..så jävla rolig kväll..Vi fick skåda ett flertal Dancing Queens på golvet och jag kan tala om att det inte var en enda tjej vad jag vet som rocka loss..utan det var garabbarna som stod för den underhållningen.. :D haha, så jävla roligt var det!! Har ett par filmer på kameran som jag kolla på imorse..haha, det är inte klokt vad vissa kan fula ut sig..jaja, roligt var det iaf!! Blev en ganska tidig kväll ändå..var hemma och låg i sängen runt 2..somna som ett litet barn..!!
Vaknade upp imorse med en rinnande näsa och en ond hals..blää..vill inte bli sjuk..kände mig lite hängig igår, och idag med :( i veckan är det juh planerat att åka till Ullared, och sen blir det juh påskfirande nästa helg..så måste hålla mig frisk och kry för att orka med..ska kurera mig riktigt ordentligt!!

Min mage kurrrar, och jag vet exakt vad jag är sugen på...Mumma :)