Projekt balkong

Letar för fullt efter saker att inreda balkongen med..just nu är jag på jakt efter konstgräs till balkongen!! Vill verkligen inreda balkongen så att det blir trevligt att sitta där i sommar..Jag känner ju att jag vill inreda det så att det blir som ett extra rum :)

Har ni några idéer vart man kan köpa konstgräs billigt? Har kollat rusta..men hittade även på bauhaus. K-rauta kanske? Funderade på om jag skulle ge mig in på en mattaffär och kolla också!! Men jag vill ha med ploppar under så att vattnet rinner undan lättare om det blir regn!

Jaja, det är bara att leta vidare men om ni har några idéer så låt mig veta! :)
C♥

Vilken skillnad

Onsdag idag och jag känner mig precis som vanligt igen! Det mest positiva med magsjuka är att det går över väldigt fort :)
Nu känner jag mig fit for fight igen och gick upp i skaplig tid imorse..startade dagen med frukost och nu har jag pluggat en stund, bra start på dagen!! Ska försöka bli klar med min del av redovisningen vi ska göra nästa vecka i skolan! Kan jag checka av det idag så är det bara att jobba på med nästa grej imorgon! Puuh! I helgen ska jag försöka vara ledig från allt vad skolan heter och bara njuta av leeedigt. Ja så får det bli!

Nu måste jag återgå till pluggandet!

På Återseende!
C♥

Btw

Festblåsan för bröllopet är spikad :)
Har ju en till klänning på ingång men som det ser ut nu så blir det denna. Trivs jättebra i den och tror det kan bli bra till silversmycken och svarta klackar :)







Vår, sol och magsjuka

Ja men visst, våren är här och solen skiner och igår drabbades jag av magsjuka! Va fan!
Känns ju sådär måste jag säga. Fick panik över att jag skulle missa så mycket i skolan men det räddade min underbara vän Gävert upp ganska snabbt. Hon spelade in föreläsningen och höll mig uppdaterad om vad de gjort och vad jag behöver göra! En stor påskpuss till henne :)

Idag är jag lite piggare men det går inte på högvarv här inte. Nej istället landade jag med datorn i sängen och ska så småningom försöka få lite plugg gjort. Blir jag och ligga efter så kommer jag få ett par mindre roliga veckor framför mig!
Ser fram emot helgen, då det ska firas påsk och min födelsedag :)
Födelsedagsfirandet blir i Kungsör med hela tjocka släkten! Ska bli så skoj!

Nu måste jag bege mig och försöka få något gjort! Puuh!

På Återseende!

C♥