Wonderful

Ja men den här dagen har inte vart annat än underbar..

Bra dag i skolan, skön eftermiddag hemma, ett skivstångspass och underbart väder på det :)
Ja idag har jag nästan skuttat fram hela dagen..
Nu är väl våren påväg ändå?

Sovmorgon och sista dagen inför vårt lilla "påsklov" imorrn. Kan det blir bättre?
Oj vad jag ska njuuuta!

Lovely Lovely Lovely!

C♥



Foto:
Angelica


Nej men hallå: Söndag va?

Javisst är det Söndag..som vanligt infinner den sig även denna vecka!
Jag avslutar min Söndagskväll borta på Öster med lite film, skönt avslut!
Sen är det bara att ladda batterierna för skolvecka..3 dagar blir det och sen blir det långledigt! Och det tackar jag väl definitivt inte nej till! Roligheter med flickorna, påskfirande i Kungsör och Linde är vad min påskhelg kommer bestå av.

Tack brudar för en mycke trevlig kväll igår!♥

C♥






Det är Fredag

Fredagen är här...
Sista dagen på praktiken, Början på helgen och ledigt väntar!
Åker till Linde ikväll eller imorrn..har inte riktigt funderat ut det där än..beror på hur jag ligger till ikväll efter träningen! Har bestämt mig för att inte stressa och ta det som det kommer..
Kom på imorse när jag stod och borstade tänderna, brukar hinna tänka en del då, att det här är nog en Fredagkväll på väldigt länge som jag blir själv..det känns väldigt konstigt! Vardagsmat när man bodde själv..men nu är det juh lite annorlunda om man jämför för ett halvår sen!
Men vi får se om Fröken Andersson är segare än tuggummi och stannar kvar i Örebro över natten eller om hon kör ett race och åker till linde redan ikväll :)

Pigg och utvilad imorse när jag vaknade och den vemodiga känslan infann sig ganska snabbt när jag insåg åter igen att det är sista dagen på praktiken. Men va tusan..jag är glad att jag har haft ett par bra veckor och försöker nu se det positiva genom att komma tillbaka till skolan och lära mig ännu mer!

Dags att ge sig iväg..

C♥


Foto:
Angelica


Monki och Gina

Jo men visst.. Monki och Gina har öppnat nytt på plan 3 i Träffpunkt!
Jag gjorde ett besök på Monki, tycker mycke om den affären efter att Sara tagit mig dit när vi vart i Göteborg :) Shoppade en tröja, variant tunika kanske :) njae, nånstans där i mellan..men nöjd med inköpet trippade jag vidare till Gina där jag inhandlade ett par leggings och ett par örhängen!
Hemma vid halv nio och tog en dusch och sen har jag suttit i soffan sen dess, skööön dag!!
 
Dags att ladda för morgondagen..

C♥

Underbar dag

Säga vad man vill om Torsdagar men det är väl inga dagar som jag har som favorit direkt..brukar vara sådär halvsega..men idag har jag haft en underbar dag!! Näst sista dagen på praktiken..känns väldigt tråkigt, men däremot så blev jag väldigt glad när jag blev avtackad och fick en lite present som tack för dessa veckor :) Blev så glad. Och inte nog med det, jag fick massa massa beröm för mitt arbete och hur jag jobbat de senaste veckorna! Ja, det är ett underbart jobb som jag kommer att ha om ett par år..men det är så kul att få bekräftat att man är duktig och jobba. Men det är vemodigt att lämna ett ställe som man trivs på..men bara att ladda för sista dagen!

Igår drog jag igång och påskpyssla här hemma, Kalle åkte fram :) Min fina tupp som jag gillar så mycke! Lite påskris och tulpaner shoppade jag loss på stan också! Lite påsk känsla känner jag att man behöver!
Påskriset kommer vara sååå fint i alldeles lagom tid till påsk!

Lite nyöppnande av affärer på stan idag och tjejkväll på H&M mellan sju och nio. Tror bestämt att jag ska ta mig en sväng upp på stan nu för att ta mig en titt!!

På Återseende..

C♥


Keep on walking

Precis hemkommen från en promenad, det var skönt att få röra lite på sig..även fast det kanske inte går att jämföra med det skivstångpasset som jag hade laddat för! Men nu känns det som om jag kan ta mig en dusch och sjunka ner i soffan med gott samvete.. Alexandra Andersson, på Torsdag räknar jag med att vara back on track för att träna igen, så nu kan du sluta slita för två :)

Idag är det veckans första tv kväll, Dating in the Dark och Desperate Housewives står på schemat!
Men först en kopp te och ett samtal med Fröken nere i Göteborg!

C♥


Tvätta med sällskap

Kort dag på praktiken..
Kom hem och sprang lika fort iväg igen till tvättstugan, tänkte jag skulle ringa Karlsson och höra vad hon hade för sig! Detta resulterade i att vi pratade i 1timme och 40minuter..om lite allt möjligt kan man säga :)
Men oj så roligt det blev att tvätta då :)

Regnet har öst ner hela dagen, men inte gör det mig nånting..Jag välkomnar regn mer än snö :)
Ungarna fullkomligt älskar att hoppa i alla vattenpölar som finns..och jag förstår dom! Kommer själv ihåg hur det var när det regnade och det fanns stora vattenpölar överallt, Jag hoppade mer än gärna :)

Imorrn blir det en tur tillbaka till universitetet, känns konstigt, för att redovisa en uppgift! Kort dag där också och sen ska jag hinna uträtta lite ärenden och sen vidare hem för att baka för att sen åka vidare till Bettan på Onsdagsfika, dags att börja ladda för onsdagen känner jag!

Men först en tur iväg till tvättstugan igen!

C♥


Förkyld och eländig..

..men på bra humör ändå :)
Dagen har hittills bestått av praktik, lite plock här hemma och lite skrivande och fixande på uppgiften som ska redovisas på universitetet på Onsda! Varit ganska effektiv ändå måste jag säga även fast snoret rinner som själva niagarafallet i näsan på mig! Får väl vara glad att jag klarat mig från förkylningen så länge ändå antar jag!!

Avbokade just mitt pass på friskis..Skivstång, favoritpasset, förutom skivstång kondition förstås! Det sved när jag var tvungen att avboka..men kanske dumt at gå iväg när man är förkyld!?
Jag får se hur jag mår imorrn och se om jag kanske kan dra mig iväg då istället..
Känns skönt att va igång med träningen igen..känns inte som om nånting fattas då :)

Nu ska jag dra på mig jackan och ta en promenad bort till min bror och Emmi, och sen åker vi mot Linde..

På Återseende..

C♥

Gratis!

Ni har väl säkert hört talas om Gratisbio

Ett sätt att få bra erbjudanden samtidigt som man samlar poäng och får biobiljetter helt gratis hemskickade i brevlådan!
Helt genialiskt och lätt som en plätt!!
Registrera dig här!!






Söndag, Snö och Snorig

Men vad är detta?
När jag vaknade imorse och kollade ut så snöar det, och det snöar inte lite heller, dom är stora som dasslock..buhu! Igår infann sig vårkänslorna hos mig..men idag är dom som bortblåsta!
Fick ett sms av Karlsson där hon delar min frustration:
Fy fan vad snö!
Spysnö!
Fi Fan alltså!

Jag kunde väl inte säga det bättre sjäv!
Bara att bita ihop och hoppas på att ingenting lägger sig kvar!
Nu kan väl våren få komma va?

Söndag..Slappardagen varje vecka! Iaf idag..jag orkar nog inte göra några större utsvävningar idag! Men det kan vara skönt det också!
En förkylning ligger i min kropp och irriterar mig också..hoppas att det inte blir värre så jag håller mig på benen sista veckan av praktiken!!

På Återseende!!

C♥

Fortfarande underbara..

..Lördag!!
Dagen har vart lugn och skön..njutit av ledighet, Underbart!
Har hunnit med lite plugg..så lite vettiga grejer har man uträttat!
Idag när jag kom hem till Baronbacken så upptäckte jag att isen var borta på gångvägen och gräset har kommit fram! Tänk va fort det går, jag åkte juh hemifrån igår vid 4 :)

Håll ut, snart är våren här, Finally!

C♥

Underbara Lördag!

Åååå..det blev en sån bra start på denna dagen :)
Och den fortsatte med en liten sväng på stan i sooolen, jag älskar den stora gula som skänker mycke värme och energi så det spritter i hela kroppen!
Jag får den här underbara känslan av att jag vill ta på mig mina vita tyg skor, skinnjackan och ett par solbrillor och gå och gå och gå och gå..och bara njuta av det underbara vädret! Våren är påväg med stormsteg! Jag blir otroligt lyckklig av det här :)

Nu ska jag ta mig en kopp te och njuta lite av musiken som spelas från datorn innan jag sätter fart med pluggandet!

C♥




En stor längtan efter våren

Imorse när jag vaknade så kände jag en oerhörd längtan eftr våren..Tunnare kläder, lättare skor, tunnare jacka, snö och is fria vägar, varmt och skönt!
Det kommer, jag vet, men längtan är stor nu!!
Det gäller att ta tillvara på årstiderna..jag ska njuta så mycke det bara går när våren och sommaren kommer!

Lång dag på praktiken idag..men sen är det full fart som gäller för att skriva klart alla uppgifterna som ska göras! Nästa vecka blir det en tur in till universitetet för att redovisa en av dom!
Jag ska njuta den sista tiden av praktiken..är helt underbart att få dessa tillfällen och ett avbrott från skolan. Men jag längtar tillbaka lite, just för att jag vill att den här terminen ska springa på..för då är det bara 5 terminer kvar :) Gäller att vara positiv!

Kommer bli ett bra avslut på denna dag då vi har Onsdagsfikat hos oss ikväll..vilket innebär att jag kan vara med även fast jag slutar sent..så glad för det..känns som om man aldrig får tillfälle att träffas annars!
Men först ska jag ladda för en heldag med barnen :)

På Återseende..



Klara Färdiga..

...Gå!
Och så var den nya veckan igång och snart är Måndagen över!
Jag har sagt det förut och jag säger det igen, tiden går sååå fort!
Jag tyckte nyss jag började en ny termin..nu har det snart gått halva. Det känns som om jag började min praktik idag..jag har 2 veckor kvar! Helt galet och jag slutar aldrig förvånas över tidens förmåga att springa iväg!
Men visst är det härligt att gå mot ljusare och varmare tider..hoppas bara att tiden inte springer på lika fort då :)

Avslutade min Måndag med ett skivstångpass då jag fick träna dubbelt upp eftersom en viss Fröken Andersson låg hemma i soffan, vad gör man inte när man blir tillfrågad om man kan träna för andra också. Det var kämpigt men jag klarade det :) Och det blev bara bättre utav att instruktören var helt galen och skrek på oss :) Peppad blev jag och det var en glad med trött Caroline som gick därifrån!

Nu laddar jag för Tisdag som består av en kort dag av praktik, lite plugg och träning..Sen önskar jag mig lite sol på det och dagen är gjord :)

Hur ser min sommar ut måntro!? HJÄLP!

C♥


Sooooool

Pigg och glad när jag vaknade imorse :)
Och solen skiner in genom fönstret och rakt i mitt ansikte..helt underbart!
Tänk att den stora gula kan göra sådana underverk!

Igår fick jag finbesök av Karlsson♥
Vi gick på bio, Valentines Day..en riktig Carro film och den var både rolig och romantisk :)
Efter det blev det en kopp te och lite prat hemma hos mig innan hon blev tvungen att åka!

Praktik väntar hela dagen och sen iväg för ett skivstångpass och sen hem för att tvätta, så innan jag vet ordet av så är det läggdags igen :)


C♥


Jaaaaaaa!!

Den efterlängtade dagen är äntligen här :)

Idag är det uppladdning för melodifestivalen för hela slanten!!

Jag är alldeles till mig!!

Ska bli såååå roligt :)








På Återseende

Besökte Åhlens..gick ut därifrån utan någon Babyliss iCurl :)
Tycker nu att jag har gjort en smart klipp när jag inte köpte den på Åhlens idag utan jag åker till NetonNet imorrn istället och köper den..då den är 100kr billigare där..haha!
Så imorrn tänkte jag locka håret inför melodifestivlen :)

Så en liten utevistelse i solen blev det allt :)
Trööööööött!!
Borde väl egentligen vila..men det kommer jag nog inte hinna om jag ska hoppa in i duschen snart och sen göra mig klar för färd mot Storå där det väntar tjejkväll!!

Nej duschen var det...

C♥


Fredag Friday Freitag

Så var helgen här och ännu en vecka har gått..
Jag har legat hemma sjuk de senaste 2 nästan 3 dagarna..Pust!
Men nu känner jag mig bra igen :)
Visst är jag trött och seg..men det kommer ge sig det också!
Fredag som sagt, solen skiner och den värmer..jag älskar solen! Längtar så mycke tills snön försvinner så att det blir vår nån gång! Underbart! Längtar efter de där vårkänslorna..

Har haft ett litet dilemma här i någon timme nu och diskuterat med mig själv i någon timme..Jag är nämligen JÄTTESUGEN på att köpa en Babyliss iCurl..Men jag vet inte alls hur jag ska göra, om jag ska köpa den NU eller om jag ska VÄNTA..Jag har haft den i mina tankar sen den kom ut..men vet inte hur det blir!
Jag funderar på om jag ska ta mig en titt på den när jag tar en sväng på stan!
Karlsson påstår att hon känner mig väldigt väl, Vi får väl se hur det blir! :)

C♥


Buhu och bläää

Torsdag...den tråkigaste på länge :(
Jag har fått magsjuka..kom med besked igår. Idag har jag mått bra hela dagen men inte haft nån större aptit och som sagt: en tråkigare dag får man väl leta efter!! Min sociala kontakt har idag bestått av 3:s Kundtjänst..skit internet har juh inte funkat..det har aldrig krånglat förut! Men det krånglar lite fortfarande så jag testade att sätta in det gamla modemet från 3..och se på tusan, det hoppade igång direkt. Nu hoppas jag på att det kommer funka och sen planerar jag att ringa dom på 3 en sista gång imorrn!!

Blir hemma imorrn från jobbet..känns tråkigt, men vila har jag hört ska vara det bästa för att bli bättre! Imorrn kommer jag må ännu bättre :) jo tack, det ser jag fram emot!
Buhu och bläää för magsjuka..

Nej, inte på humör...

På Återseende!!

C♥

Härlig dag

Var såååå trött imorse när jag vaknade och tänkte att jag måste ha ställt klockan fel..men icke..den hade redan snoozat om en gång av sig självt, trött tjej!!
Masade mig upp och gjorde mig klar för jobb. Det är juh alldeles underbart att jobba med barn ska jag säga..dom får allt vad trötthet innebär att försvinna..iaf idag :)
Dagen gick iaf jättefort och innan jag visste ordet av så var det dags att gå hem..
Kom hem, åt och sen iväg igen för en promenad ut mot Naturens Hus med Johan..var så skönt..och fint med solen som höll på att gå ner!
Passade på att göra en snöängel längs vägen :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig klar för en kväll framför tv:n, DH premiär ikväll :)

C♥