Ny Vecka..

...Nya Möjligehter :)

Jaha, då var en ny vecka igång igen...hmm..den kommer nog gå ganska så snabbt :) Jag blev ledig idag..men sen består veckan av jobb..förutom Freda då förstås..men det kanske dyker upp nå!! :)
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag...först funderade jag på om jag skulle gå å handla lite och baka nå mer till min födelsedag, men sen kom jag på att jag skulle juh göra smörgåstårta så frågan är juh om det går åt så mycke fika..hmm..nej tänkte jag till slut och sen hoppade jag över det!! Men vad ska jag då hitta på!? Ibland kan det vara skönt å vara ledig..men ibland kommer bara rastlösheten ikapp mig!! Hmm..nej jag får fundera ut något...

På freda stundar sig iaf födelsedagen..blir firad av mamma och mormor på freda..blir hos mamma eftersom mormor har det lite svårt med trapporna..sen på Lörda kommer Pappa och Eva..ska bli mysigt!! Det är alltför sällan man träffar dom..men nu blir det av iaf :) Sen på kvällen tänkte jag fira mig själv ytterligare ett snäpp..haha..det blir nog bra det där!! :)


Nej jag ska nog skriva ner lite grejer som jag behöver..annars står jag där i slutet av veckan utan att veta varken ut eller in :)

Have a nice daaay...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback